Sayfa 7/259 İlkİlk ... 567891757107 ... SonSon
Arama sonucu : 2070 madde; 49 - 56 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

Millet gazi koşusuna hazırlaniyor sende sütçü beygiri gibi dolanıyon. Süt sat sen emi.. ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by KOLPACI Yazıyı Oku
    Bozkurt abem tekrardan hoş geldin.Abü ben 100 oluncak bide potansiyel görüsem ecük daa alsam olumu ki
    Actım gucaamı bekliyorum dayu, potansiyeli gördüm
    Hamdım Piştim Yandım

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Actım gucaamı bekliyorum dayu, potansiyeli gördüm
    Taktacuyu gucağa aldın ellam Bozkurt abey.Abi la bu petgim virüs mikroobu gibin.Gurtulamıyon.gap mı kapmı neyse abü haber atmışlar twütde ama çok garuşuk anamadım ben.Eyi yohusa kötümü abi.

SPK 8 şirketin borçlanmasına onay verdi
    SPK’nın 2024/57 sayılı bülteni..

Borçlanma aracı ihraçları, şirketlerin nakit ihtiyacını karşılayabilmek için sıklıkla başvurdukları bir yöntemdir. Özellikle krediye erişimin zor ve pahalı olduğu günümüzde şirketler, daha düşük maliyetle bono/tahvil gibi borçlanma araçları ihraç ederek nakit ihtiyaçlarını daha ucuza mâl etmeye çalışır. Bu tür uygulamalar şirketin nakit akışının devamlılığı adına önem arz eder.
    Petkim 5.000.000.000 nitelikli yatırımci.
    Ytd

Bugün bu kızanla pek ilgilemedim. Lingocam sebepli. Malum bugün gazi koşusu vardı sabah yazmıştım. Bu ters çekiç, tokmak derken balta gibim durmuş.. Bunun tahtacisi söylüyorum kıskanma ne olur çalış seninde olur diyebilirim en fazla. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

Kaç gündür ne uğrayan var ne yazan ne kolpacı ne çorbacı kaldı diyecem ama diyemiyorum. Çünkü kolpacı Hc forumu yalnız bırakmıyor ve haberleri yakından takip edip paylaşıyor tebrikler ona! Yıl bitimine 7 çubuk kaldı. Pek birşey yazamıyorum, hersey orta da son durum itibarıyla. Ytd

7.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Kaç gündür ne uğrayan var ne yazan ne kolpacı ne çorbacı kaldı diyecem ama diyemiyorum. Çünkü kolpacı Hc forumu yalnız bırakmıyor ve haberleri yakından takip edip paylaşıyor tebrikler ona! Yıl bitimine 7 çubuk kaldı. Pek birşey yazamıyorum, hersey orta da son durum itibarıyla. Ytd
    Günaydın Spenc abey, günaydın Bozkurt abü ve diger madur petkümcüler.Böğün nasıl olu acabaa.Spenc abü taktacusunu S2 düğm borçmu alcek yine.Tweetürde okudum.

8.  Alıntı Originally Posted by KOLPACI Yazıyı Oku
    Günaydın Spenc abey, günaydın Bozkurt abü ve diger madur petkümcüler.Böğün nasıl olu acabaa.Spenc abü taktacusunu S2 düğm borçmu alcek yine.Tweetürde okudum.
    Sanada tünaydın kolpacı abi, bi arsa satış işi vardı sabahtan akşama kadar tapudan çıkamadım boşuna vakit kaybettik satış ta olmadı veresesi çokmuş kaydı kuydu evrakı bir sürü iş, o ona postalıyo bu buna postalıyo.
    Bir daha vereseli tapu işlerine girmem.
    Neyise
    Ekranı şimdi açabildim, abowwww bizim ki yine vermiş veriştirmiş s2dümün tahtsını
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 7/259 İlkİlk ... 567891757107 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •