Millet gazi koþusuna hazýrlaniyor sende sütçü beygiri gibi dolanýyon. Süt sat sen emi.. ytd
Millet gazi koþusuna hazýrlaniyor sende sütçü beygiri gibi dolanýyon. Süt sat sen emi.. ytd
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
SPK 8 þirketin borçlanmasýna onay verdi
SPK’nýn 2024/57 sayýlý bülteni..
Borçlanma aracý ihraçlarý, þirketlerin nakit ihtiyacýný karþýlayabilmek için sýklýkla baþvurduklarý bir yöntemdir. Özellikle krediye eriþimin zor ve pahalý olduðu günümüzde þirketler, daha düþük maliyetle bono/tahvil gibi borçlanma araçlarý ihraç ederek nakit ihtiyaçlarýný daha ucuza mâl etmeye çalýþýr. Bu tür uygulamalar þirketin nakit akýþýnýn devamlýlýðý adýna önem arz eder.
Petkim 5.000.000.000 nitelikli yatýrýmci.
Ytd
Bugün bu kýzanla pek ilgilemedim. Lingocam sebepli. Malum bugün gazi koþusu vardý sabah yazmýþtým. Bu ters çekiç, tokmak derken balta gibim durmuþ.. Bunun tahtacisi söylüyorum kýskanma ne olur çalýþ seninde olur diyebilirim en fazla. Ytd
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Kaç gündür ne uðrayan var ne yazan ne kolpacý ne çorbacý kaldý diyecem ama diyemiyorum. Çünkü kolpacý Hc forumu yalnýz býrakmýyor ve haberleri yakýndan takip edip paylaþýyor tebrikler ona! Yýl bitimine 7 çubuk kaldý. Pek birþey yazamýyorum, hersey orta da son durum itibarýyla. Ytd
Sanada tünaydýn kolpacý abi, bi arsa satýþ iþi vardý sabahtan akþama kadar tapudan çýkamadým boþuna vakit kaybettik satýþ ta olmadý veresesi çokmuþ kaydý kuydu evraký bir sürü iþ, o ona postalýyo bu buna postalýyo.
Bir daha vereseli tapu iþlerine girmem.
Neyise
Ekraný þimdi açabildim, abowwww bizim ki yine vermiþ veriþtirmiþ s2dümün tahtsýný
6 mayýs 18219 vob
Hamdým Piþtim Yandým
Yer Ýmleri