Sayfa 70/443 İlkİlk ... 2060686970717280120170 ... SonSon
Arama sonucu : 3544 madde; 553 - 560 arası.

Konu: LIDFA - Lider Faktoring

1. ***LIDFA*** BORSA İSTANBUL BISTECH DEVRE KESİCİ UYGULAMASI( İşlem Sırası Durdurma Bildirimi

***LIDFA*** BORSA İSTANBUL BISTECH DEVRE KESİCİ UYGULAMASI( İşlem Sırası Durdurma Bildirimi ) İlgili Şirketler [LIDFA] İlgili Fonlar [] Türkçe Devre Kesici Uygulaması Bildirim İçeriği Açıklamalar LIDFA.E işlem sırasında sürekli işleme ara verilmiş, tek fiyat emir toplama başlamıştır. http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/628614 BIST

“Sen bilmezsin. O bilmez. Hiç kimse bilmez, bilemez. Hatta ben bile. Bir tek paşa gönlüm bilir.”
    Aşık Veysel Şatıroğlu

2. bundan sonra iflah olmazsın artık.ky.elindeki lotları bedavaya almaya çalışıyorsun.haram olsun sana ve şirketine

3. bu hareket kim tarfından yapıldığını gören varmı arkadaşlar,paylaşırsanız tşk.ler

4. bi bakıyosun 4,56 bi bakıyosun 4,81.. arada işlem görmüyor ayarsız kağıt...

5. dostum tahta yapıcı vs yok kâğıtta....
    sadece kenarda bekleyen oluculer var...
    sıkılan satiyo, oluculer kapiyo....
    tahta bildiğin açık denizde salınıyo.
    büyük oyunlar sabit...
    patron desen hiç umursamıyor fiyatı....
    7 aydır kâğıtta ve baya zarardayım
    ciğerini çözdüm bunların....
    temettü, sermaye artışı, gayrimenkul değerleme veya yabancı ortak payları hakkında haber gelmeden kimse uğramaz....
    patron 7 lerden yıktı hamalligi da bana yaptırıyo şuan....

6. dostum hareket felan yok birisi 2000 lot sattı sadece hepsi o ....
    no panik....
    paran varsa asayım ara yaz muhakkak gelir...
    şuan 3 lot satılsa 4,68 e gelecek hisse sadece 3 lot....

7.  Alıntı Originally Posted by esiyok Yazıyı Oku
    bi bakıyosun 4,56 bi bakıyosun 4,81.. arada işlem görmüyor ayarsız kağıt...
    çünkü hacim yok 2000 lot ile 4,56 gordu

8. sayın omerva söylediğn doğru ama patronun haberi olmadan bir çöp bile alamazlar,ky yüksekten verdikleri lotları bedavaya almaya çalışıyor,ona inat isterse 1 lira yapsın vermeyeceğim.onlar buraya muhakkak okuyorlar,kulaklarını çınlatmaya devam.saygılar tüm ky.çılara allah sabır versin

Sayfa 70/443 İlkİlk ... 2060686970717280120170 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •