Sayfa 70/597 İlkİlk ... 2060686970717280120170570 ... SonSon
Arama sonucu : 4774 madde; 553 - 560 arası.

Konu: BTCIM - Batı Çimento

Zaman,12 yıldır sürekli beni haklı çıkardı,inşallah bundan sonra,böyle pembe hayaller kuranları haklı çıkarırda bizde kazanırız.Ayriyetten nacizane tavsiyem;burada spek yok patron var.speğin ta kendisi bence patron ve iç bilgi alan,speküle eden yandaşları,onlar daima kazanır.bunu bilin istedim.ytd.

2.  Alıntı Originally Posted by CARİ Yazıyı Oku
    http://www.tcmb.gov.tr/kurlar/kurlar_tr.html

30/09/2018
    usd- 5,9902
    Euro-6,9505

30/06/2018
    usd- 4,5607
    Euro-5,3092

usd %31,1 artış
    eur %30,9 artış

120 milyon Euro da 37 milyon Euro civarı kur farkı....

Şaka bir yana Yatırım da çok ters zamana geldi.
    İş adamı olmak zor iş .Allah yardımcıları olsun.
    ytd.
    Saygılar.
    Bizim şirketle pek alakası olmasa da öz sermayeleri kur farkı nedeniyle eriyen firmalar için 2023'e kadar güzel bir haber.

https://www.dunya.com/ekonomi/kur-ka...-haberi-427765

Öz sermayeleri kur farkı nedeniyle eriyen firmaların ‘teknik iflas’ korkusuna çözüm geldi. Resmi Gazete’de önceki gün yayımlanan 6102 Sayılı TTK’nın 376’ncı Maddesinin Uygulanmasına İlişkin Usul Ve Esaslar Hakkında Tebliğ’i ile eski kur bedelleri üzerinden borçlanıp bilanço hesaplarında borcu sermayesinin çok üstünde görünen firmalar, teknik iflas etmiş sayılmayacak. 2023’e kadar döviz kuru farkı zararları yansıtılmayacak.

Sermayenin kaybı veya borca batık olma durumlarında uyulacak usul ve esasları belirleyen tebliğin Geçici 1. Maddesi, “1/1/2023 tarihine kadar, Kanunun 376’ncı maddesi kapsamında sermaye kaybı veya borca batık olma durumuna ilişkin yapılan hesaplamalarda, henüz ifa edilmemiş yabancı para cinsi yükümlülüklerden doğan kur farkı zararları dikkate alınmayabilir” şeklinde belirtildi.

Yahu birde bu kağıt 2015 den beri 15-20 yi gördüde bizimmi haberimiz olmadı.hani asla satmazlardı.birde demekki kuşadasındakiler karlarını alıp gittiyse demekki onlarda ky nin eline cerip gitmişler,buradan bu anlaşılıyor.nasıl bir çamurun içine batmışız biz.ha ben yönetim kuruluna katılmıyormuşumda sanalmışım,evet sanalım boş zamanlarımda hobi olarak bu topik'e girip verştiritorum.ama sadece burada yazıyorum,çünkü benim boş vakitlerimi değerlendirme mekanım.eee yazacak bir şeyler bulamayanların her seferinde benden haklı golü yiyenlerin safsataları,sen GK ye girdinde tahtaya ne faydan oldu,hep,manüpletif ve gazverici yazılar.sonuç elde var sıfır.ytd.

Yukarıdaki yazıda,sehven yönetim kurulu yazmışım,genel kurula olacaktı.kusura kalmayın. Keşke yönetim kurulunda olsaydım bu çapsızlara hak hukukun nedemek olduğunu öğretirdim.

5. https://www.sondakika.com/haber/habe...r /> 11194202/
    https://www.ntv.com.tr/ekonomi/dogal...B0ecAJL8IWp2Cg
    Şirketin 3 tane HES i var.Bunlar zarar yazıyordu.
    Artık Bu yıldan sonra kar yazmaya başlar.
    Sabit kira gideri olarak maliyetlendirildiğini ileri ki yıllarda elektrik zamları ile ARTI ya geçeceğini öngörmüştük.
    (kuraklık olağan üstü durum olmaz ise tabi)
    ytd.
    Saygılar,

Duhul
    May 2017
    İkamet
    uşak-İzmir
    Gönderi
    998
     Alıntı Originally Posted by CARİ Yazıyı Oku
    https://www.sondakika.com/haber/habe...r /> 11194202/
    https://www.ntv.com.tr/ekonomi/dogal...B0ecAJL8IWp2Cg
    Şirketin 3 tane HES i var.Bunlar zarar yazıyordu.
    Artık Bu yıldan sonra kar yazmaya başlar.
    Sabit kira gideri olarak maliyetlendirildiğini ileri ki yıllarda elektrik zamları ile ARTI ya geçeceğini öngörmüştük.
    (kuraklık olağan üstü durum olmaz ise tabi)
    ytd.
    Saygılar,
    Sayin Cari ayrintilari bilmedigimden
    benim yorumum..... bir bardak sut icin inek beslemek ....demistim.
    Borcumuz doviz.....elektrik fiyat artislarida doviz artisinin altinda kaldigi muddetce bu isin kendini odemesi belkide imkansiz olacak.
    Kendimizin kullandigi bir bardak sut de ne kadar bir verimlilik saglayacak?
    Hadi dise dokunur birsey oldu....bize yani bilancoya gelinceye kadar bu
    ......yoksunlari bunu indiragandi edeceklerdir. Beton tesisleri nin bereketi ortada. Onun icin bu capsizlar ne yatirim yaptilarsa icten yimeye devam edeceklerdir.
    Birileride zihniyet degisti diye hala gaz veriyor. Hissenin durumu ortada.
    Yeni kur zarari muhasebesi bu hissede patron disinda birileri varsa
    yonu yukari yapmalari lazim. Bilanco
    zayiflamasi zamana yayilacak.
    Ama oyunlar basi patron sa hala buralarda oyalanacagimizi dusunuyorum. Su malum by lardan mallar gelinceye kadar.
    Ytd.
    Saygilar.

LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ANKARA
    Gönderi
    669
     Alıntı Originally Posted by Badi Yazıyı Oku
    Arkadaşlar sizlere iyi bir haber vericem Kuşadası ve Söke bölgesinin en varlıklı ailelerinden bir arkadaşımi baticime yatırım yapmaya ikna ettim dün ilk alımları yaptı ve bu tahta için büyük sayılabilecek miktarlarda yatırım düşünüyor öyle 10 bin 20 bin tl ye tenezzül edecek bir insan değildir 15 20 li fiyatlardan önce asla satmaz, alımların etkisi kısa sürede görülür diye düşünüyorum fazla dayanamazlar çünkü gerçek niyetleri buralardan mal satmak filan değil bu capsizlarin geri alım programını aratmaz diye düşünüyorum

....Arkadaşlar bakın ne buldum.Sayın EKSINOS35 in 14.05.2015 tarih 11.07 tarihli yazısı.merak edenler eski forma girip ilk sayfa ikinci yazıya bakabilir.
    Hayır bunu neden yazıyorum,inşallah bu garplerinde kanına girilip,onlarında bedduası alınmamıştır.Yada bu şekildeki bir yazı sayesinde bir çok ky nin kanına girilmemiştir.Hissenin durumu o günden bu güne belli.her iki pozisyonda da vahim bir durum.kimlerle dans ettiğimizi bilelim diye bir görüş sadece.ytd.
    Alim yapmak icin tahta oldukca musait gorunuyor.Sizin arkadas sanirim kararsiz yada fazlaca temkinli.

8. https://i.hizliresim.com/2apVYE.jpg
    Sayın Kyno,
    Şirketin iyi yönetilmediğini yıllardır göremiyorlar her halde,
    Yukarıdaki tablolar gayet net durumu ortaya koyduğu aslında net,
    Şimdiye kadar hangi üretim müdürünü, pazarlama müdürünü ,satın alma müdürünü işten aldılar?
    Ya kötü gidişin farkında değiller, yada farkındalar. Yada herkes birbirini kandırma derdinde.

Bu kadar uzun vadeli mal sat, nakit dönüş süren kötü olsun,
    Bu kadar büyük öz sermaye ile çok az miktarda kar yap,
    Yıllardır satış tutarlarını artırma,(enflasyondan arındırılmış bazı yıllar geri bile gitmiş)
    365 gün nakit dönüşlü bir iş yaparsan tabi brüt kar marjın %30 lara çıkar.

Son yılı da iyileşme oldu. o da kur farkına gidecek maalesef.

Bu hayattan kim mutlu?

Ytd.
    Saygılar,

Sayfa 70/597 İlkİlk ... 2060686970717280120170570 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •