Sayfa 70/356 İlkİlk ... 2060686970717280120170 ... SonSon
Arama sonucu : 2845 madde; 553 - 560 arası.

Konu: TRGYO - Torunlar GYO A.Ş.

3. Osmalı tüm malını verse de sırtımızda ki kambur gitse

4. TRGYO - Torunlar GYO A.Ş.

Alıntı Originally Posted by Roni38 Yazıyı Oku
    Osmalı tüm malını verse de sırtımızda ki kambur gitse
    Bir kurumdan veriyor gorunuyor 4 kurumdan aliyorlar.islemler karsilikli.Takaslara aldanma.

Bu hissede 700 bin satmak hemde yuzde 3/4 artida imkansiz...

5.  Alıntı Originally Posted by osisa Yazıyı Oku
    Bir kurumdan veriyor gorunuyor 4 kurumdan aliyorlar.islemler karsilikli.Takaslara aldanma.

Bu hissede 700 bin satmak hemde yuzde 3/4 artida imkansiz...
    Eyvallah inş dediğini gibi olur ve en kısa sürede çift haneli rakamlar hak ettiği yerlere gelir

6.  Alıntı Originally Posted by Roni38 Yazıyı Oku
    Eyvallah inş dediğini gibi olur ve en kısa sürede çift haneli rakamlar hak ettiği yerlere gelir
    Cift haneli rakamlar oldukca iddali bu hisse icin, benim beklentim 7/8 arasi vedalasmak.6 ay bekleyecegim daha erken ulasirsa daha erken ayrilirim.

Maliyet 4.40..

7.  Alıntı Originally Posted by osisa Yazıyı Oku
    Cift haneli rakamlar oldukca iddali bu hisse icin, benim beklentim 7/8 arasi vedalasmak.6 ay bekleyecegim daha erken ulasirsa daha erken ayrilirim.

Maliyet 4.40..
    Oyak yatırım 8 ,34 fiyat ile hedeffiyatını yükseltmiş .. arazi işi çözülürse ben çift haneli rakamları bekleyeceğim ...

8. Derinliği olmayan sığ bir hisse, fiktif işlemler, sen bana bende sana türünden sanal hacimler oluyor tahtadaki ekip hisseyi istediği gibi aşağı yukarı yapıyor istediği fiyatta kapatıyor. Ancak bunun yanında hisse yükselen kanal trendi içinde hareketine devam ediyor.

Sayfa 70/356 İlkİlk ... 2060686970717280120170 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •