Sayfa 70/105 İlkİlk ... 2060686970717280 ... SonSon
Arama sonucu : 835 madde; 553 - 560 arası.

Konu: RODRG - Rodrigo Tekstil

1. Eyvallh dostlar..bakin cikmak isteyene satim firsati veriyor bugun..😊

2.  Alıntı Originally Posted by ahmet32 Yazıyı Oku
    okuyorum yazilanlari rodi için hedef 10 tl vermisler😂😂😂biz bunlari 3 tldeyken yazdik..yeni uyaniyorlar😊😊
    😂 Ne dediysek o diyorsunuz yani 😂 tebrikler Ahmet bey👏👏

3. hep beraber kazanmak amaç.yuzler guldumu mutlu oluyorum..Allah utandirmasin

4.  Alıntı Originally Posted by ahmet32 Yazıyı Oku
    Eyvallh dostlar..bakin cikmak isteyene satim firsati veriyor bugun..😊
    Aynen sizin dediğiniz gibi yaptım exıt tamam.

5. dostum çok sevindim..demekki sig tahtada olsa satabiliyorsun😊 demekki kural neymiş..sabretmek.. alan kazandi..iyi gunlerde harca kardesim😊

6.  Alıntı Originally Posted by ahmet32 Yazıyı Oku
    ilk once 6 lar alyatci kardes sonra 12 ler ..hemen yarin olacak degil tabi..inisli cikisli yol uzun.nibas da ayniydi 30 kat artti..dedigim gibi alip unutucan..
    Ahmet sen tatarramazan misin yoksa ?Allah senden razı olsun.Cemaslarin yarısını sattım uyarin üzerine .Elimdeki lotlar in maliyet 0.30 kuruş

Rodilerin yarısını da sattım. Eeee şimdi ben ne hissesi alayım bunların yerine?

7. Przma alayım mi?O da brutten çıkacak 10 gün sonra filan .Rodi gibi brutten sonra gider mi 7'8 lere?

8. Ahmet ben onu bunu anlamam .Keyfim gıcır .Bana şöyle guzelinden bir hisse söyle.

Bana da soyle, bana da soyle ,bana da soyle ben de bileyim diyor ya Ferdi Tayfur iste bana da soyle ben de bileyim Ahmet kardesim.Guzel bir hisse olsun .Uzun giderli .

Sayfa 70/105 İlkİlk ... 2060686970717280 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •