sayın sevenhill.grafik için teşekkürler.naçizane küçük bir yatırımcı olarak bende biriktiriyorum.grafikten anladığım kadarıyla yaklaşık 9 aydır yataydayız.yatay bantı yukarı kırarsak sert kırar diye düşünüyorum.acsel'in grafiğini anımsatıyor.acsel küçük yatırımcıyı (benim gibi) sevindirmişti.temennim yksln'de adına yaraşır şekilde yükselsin ve sevindirsin.başarılar ve hayırlı kazançlar.saygılarımla.
Kuşlu sitede paylaşılmaya başlandı. Temel teknik ne varsa içine edecekler yine. inşallah ky ye kitleme planı değildir bu...
SM-A105F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sayın andrei28 paylaştığınız takastan anladığım kadarıyla işyatırım globale satmış globalde doçhebanka göndermiş.garanti y.finansa satmış.yatırım finansta citybank yabancıya göndermiş.ziraat,vakıf,Qnb'nin satışlarını'da halk ve alnus karşılamış.yanılabilirim ancak sanki 6.2 'yi kırmanın hazırlığı gibi geldi.düşer çıkar tam olarak bilemem ancak mayıs ayında yksln'in adına yaraşır davranmasını temenni ediyorum.tabiki şahsi fikrimdir daha doğrusu temennidir.başarılar ve hayırlı kazançlar.saygılarımla.
sayın körhacı maalesef bu ihtimal her zaman var.sosyal medya bu amaçla maalesef kötüye kullanılıyor.o yüzden yatırım kararlarımızda şirketleri kendimizinde araştırması gerekiyor.yksln'de sağlam mali kaynak ve oranlara sahip.yatırımlarının %93 bitti.kasada para var.borcu çok az.20'sinin patenti kendine ait nitelikli çelik üretiyor.farklı sektörlere mal veriyor.en büyük rakibi olan ramatex metali satın almış.artık yatırımlarının meyvelerini toplama zamanı.yaklaşık 9 aydır(temmuz 2000'den beri)yatay hareket ediyor.şu an f.k olarak pahalı gözüksede güzel bilançolarla f.k makul seviyelere gelecek.3 aylık bilançoyla f.k 40'lardan 20'li seviyelere indi bile.borsa bu iner çıkar.önemli olan ederi olan kağıda yatırım yapmak.ben böyle şirketlere bebek şirketler diyorum.çünkü büyüme dönemindeler.üstelik şirket yönetimi en büyük rakibini satın alma becerisi göstermiş,arge'ye önem vererek 20cıvarında patent almış.bunlar benim bu şirkete bir küçük yatırımcı olarak yatırım yapma kararı vermeme neden oldu.mütavazi bir şekilde biriktiriyorum.9 aydır hisse fiyatının yatay gittiğini ,şirket yatırımlarının %93'nün bittiğini,ekonomik değerlerinin düzgünlüğünüde düşünürsek mayıs ve ilerki aylarda şirket hisselerinin değer kazanması benim için süpriz olmaz.hayırlısı.herşey nasip kısmet.başarılar ve hayırlı kazançlar.saygılarımla.
Yer İmleri