Sayfa 70/70 İlkİlk ... 2060686970
Arama sonucu : 559 madde; 553 - 559 arası.

Konu: DMSAS - Demisaş Döküm

1. genel olarak vasat bilanço...iyi olan kısa vade borçlar ve net faaliyet karında ki iyileşme....

2. Elbet bir gün para kazanmak isteyeceksin patron...yıllardır hisseyi baskılıyorsun gitmesin diye amaç nedir bunu 8 yıldır anlayamadım...

3. gr altın /dmsas göreceli aylık grafik....altın bazında dmsas lehine bir dönem bizi bekliyor görünüyor.....1 gram altın ile 319 adet dmsas hedef olabilir...Bugün ki altın fiyatına göre yaklaşık 12,5-13 tl civarı ...ytd

4. en iyi dönemde 1 gr altın ile ancak 45 adet dmsas alınabiliyormuş....4100 tl altın gramı desek 91 tl dmsas fiyatına denk geliyor tarih tekerrür ederse..Bunu hedefleyecek bir babayit birgün çıkar inşallah.1998 yılında durum buymuş sonuçta..ytd

5. dmsas kısa vade yükseliş trendine girdi..bu şekilde 14-15 tl lere gidebilse sonrasında iyi bir haber ile hisse ivmelenebilir bu benim temennim.arkasında ki güç şimdilik renk vermedi...küçük bir grup mu yoksa hisse kendi dinamikleriyle mi gidiyor zaman gösterecek....dmsas yıllık 400-500 milyon kar üretecek bir şirket ama yüksek faiz ortamından etkileniyor...Bu yüksek faiz ortamında borsadan birşey beklememek lazım ama borsa yatırımcısı olmak böyle birşey....kendi adıma bu yıl için 30 tl beklentim var...ytd

6. ütopik bir çalışma...hayallerimiz ve gerçekler bakalım bizi gelecekte ne bekliyor...yerimizde mi olacağız yoksa 3 hanelerde mi ....ytd

7. yarın 8.50 test edebilir trend güçlü görünüyor fake değilse....

Sayfa 70/70 İlkİlk ... 2060686970

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •