Sayfa 70/1200 İlkİlk ... 20606869707172801201705701070 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 553 - 560 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

1. Merhaba ,

rica etsem nugyo yorumu yapabilir misinz?

2.  Alıntı Originally Posted by selectra90 Yazıyı Oku
    Bugün bende otokar aliyim mi? diye yeltendim fakat çiziklerim 110 118 arasının daha makul olacağını gösteriyor. Borsa bu bilinmez.geri toplar yükselir gider Allah bilir

send by selectra
    Erken yedirdi lafimi geri bana otokar Sabah eksi akşam arti. Marsal sabah arti 7 akşam eksi 2 . Fazla konuşmamak lazım

send by selectra

3. Soda için Düşen kar marjını kur etkisinden arındırarak hesaplıyorum, belki ilk çeyrekte de durumu kurtarabilir ama 2. Çeyrekten itibaren ne demek istediğim anlaşılacaktır.

4. w formasyonu diyebilir miyiz buna.

MI 4LTE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by bulut1-53 Yazıyı Oku

Başka tahtalarla ilgili özl den çok soru gelmiş , bu topikte bu hisse konuşulmuştu bunu yorumladım.
    Güzel bir obo yapmış ve boyun kırılmış.

3 ve 2.90 aralığı alım için uygun bölge.

Ama 1 yada 1.5 bekletir. aynı daha önce gösterdiğin yer gibi.

Teşekkürler.
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

Alıntı Originally Posted by selectra90 Yazıyı Oku
    Erken yedirdi lafimi geri bana otokar Sabah eksi akşam arti. Marsal sabah arti 7 akşam eksi 2 . Fazla konuşmamak lazım

send by selectra
    Marşal böyledir.

Kazık dikmeyi çok sever kendileri :D
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

7.  Alıntı Originally Posted by Econfinplus Yazıyı Oku
    Bence sodanın işi bitti , artık 6-6,5 arası kaçmak lazım, ciner rakip olarak dünyanın en büyük tesisini kurdu , sodanın kar marjı hemen düşmeye başladı , dikkatli bakan görebilir , Cam elyaf da uzun vadeli ve öyle ahım Şahım bir iş değil

Sonuç : bu sene endeks 100-110 bine çıksa bile sodanın buradan daha yüksekleri göreceğini sanmam.

Önceleride öyle diyorlardı hepsi buhar oldu ben hariç heh....cam elyaf fabrikası 2018 ortalarında faaliyete geçtiğinde Türkiyenin dışarıya bağımlılığı kalmayacak (50 bin ton ) ve fabrika 70 bin ton kapasiteli olacak ki bu kapasite 100 bin tona yükselir daha sonraki zamanlarda ayrıca elindeki büyük nakitte fabrika yatırımından dolayı pek azalma olmayacak ve artan oranda devam edecek bu nakit ve bu nakit ile cam elyafı gibi farklı bir katmadeğerli ürün imalatına girilir ki benim gönlümden BOR ile TORYUM madeni türevleri üretimi geçiyor öyle yada böyle bir dünya devi doğuyor yavaş yavaş o fabrikanın yerininde 200 dönüm olarak Balıkesirde boşuna seçilmediğini hatırlatırım .Burada olursak 2-3 sene sonra fiat konusunda görüşürüz sizinle bi bakmışsınız Tüpraşı yakalamış SODA olurmu olur zira eksiği yok fazlası var SODA nın beklenti olarak herşey zaman ve sabır olayına bakar......(ciner in fazla etki edeceğinide düşünmüyorum Soda ya .)
    Son düzenleme : yucin; 11-03-2017 saat: 00:13.
    Almak, satmak ,tutmak herkesin kendini bağlar o kaddarr...(ytd değil şahsi fikirlerimdir.)

8.  Alıntı Originally Posted by Econfinplus Yazıyı Oku
    Soda için Düşen kar marjını kur etkisinden arındırarak hesaplıyorum, belki ilk çeyrekte de durumu kurtarabilir ama 2. Çeyrekten itibaren ne demek istediğim anlaşılacaktır.

hesaplarınızı bir görelim burada merak ettik bekliyoruz.....
    Almak, satmak ,tutmak herkesin kendini bağlar o kaddarr...(ytd değil şahsi fikirlerimdir.)

Sayfa 70/1200 İlkİlk ... 20606869707172801201705701070 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •