Merhaba ,
rica etsem nugyo yorumu yapabilir misinz?
Merhaba ,
rica etsem nugyo yorumu yapabilir misinz?
Soda için Düşen kar marjını kur etkisinden arındırarak hesaplıyorum, belki ilk çeyrekte de durumu kurtarabilir ama 2. Çeyrekten itibaren ne demek istediğim anlaşılacaktır.
w formasyonu diyebilir miyiz buna.
MI 4LTE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twitter : @Sacro_trade
Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.
Önceleride öyle diyorlardı hepsi buhar oldu ben hariç heh....cam elyaf fabrikası 2018 ortalarında faaliyete geçtiğinde Türkiyenin dışarıya bağımlılığı kalmayacak (50 bin ton ) ve fabrika 70 bin ton kapasiteli olacak ki bu kapasite 100 bin tona yükselir daha sonraki zamanlarda ayrıca elindeki büyük nakitte fabrika yatırımından dolayı pek azalma olmayacak ve artan oranda devam edecek bu nakit ve bu nakit ile cam elyafı gibi farklı bir katmadeğerli ürün imalatına girilir ki benim gönlümden BOR ile TORYUM madeni türevleri üretimi geçiyor öyle yada böyle bir dünya devi doğuyor yavaş yavaş o fabrikanın yerininde 200 dönüm olarak Balıkesirde boşuna seçilmediğini hatırlatırım .Burada olursak 2-3 sene sonra fiat konusunda görüşürüz sizinle bi bakmışsınız Tüpraşı yakalamış SODA olurmu olur zira eksiği yok fazlası var SODA nın beklenti olarak herşey zaman ve sabır olayına bakar......(ciner in fazla etki edeceğinide düşünmüyorum Soda ya .)
Son düzenleme : yucin; 11-03-2017 saat: 00:13.
Almak, satmak ,tutmak herkesin kendini bağlar o kaddarr...(ytd değil şahsi fikirlerimdir.)
Yer İmleri