Sayfa 70/211 İlkİlk ... 2060686970717280120170 ... SonSon
Arama sonucu : 1687 madde; 553 - 560 arası.

Konu: PKART - Plastik Kart

1. File marketleri temmuz ayında başlangıç olarak Ankara'da bazı mağazalarında daha hijyenik daha hızlı ve pratik olduğu için sadece kartla ödemeye geçecekmis nakit para olmaksızın fazla sürmez tüm Türkiye'de çok hızlı yaygınlaşacağı kanaatindeyim hayırlısı bakalım
    göl kıyısından selamlar

2. Garsonların bahşişler'inin vergilendirilmesi gibi şeylerin konuşulduğu bir ortamda devlet en ufak bir şeyi bile kayıt dışı bırakırmı her şeyi kayıt altına alabilmesinin en kolay yoluda kredi kartı ya da banka kartlarına insanları yönlendirmek teknoloji çağında herşey çok hızlı değişiyor bankacılık sistemi en başta gelenlerden göle mayayı çalmışız daha ötesimi var hayırlısı diyelim sağlık olur nasip olursa bekleyip göreceğiz herkesin göremediğini görebilene selamlar

3.  Alıntı Originally Posted by Haldızoğlu Yazıyı Oku
    Garsonların bahşişler'inin vergilendirilmesi gibi şeylerin konuşulduğu bir ortamda devlet en ufak bir şeyi bile kayıt dışı bırakırmı her şeyi kayıt altına alabilmesinin en kolay yoluda kredi kartı ya da banka kartlarına insanları yönlendirmek teknoloji çağında herşey çok hızlı değişiyor bankacılık sistemi en başta gelenlerden göle mayayı çalmışız daha ötesimi var hayırlısı diyelim sağlık olur nasip olursa bekleyip göreceğiz herkesin göremediğini görebilene selamlar
    Attık oltamızı göl kıyısında bekliyor uz hayırlısı...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

4. Henüz bir yere gidememişiz!
    Aynı yerde beni beklemiş!
    Geldim, topluyorum.
    Paylaşımlarım tamamen hayal ürünüdür. Hiçbir doğruluğu ve geçerliliği yoktur. Boş boş atıp tutanlara nispet ediyorum.

5.  Alıntı Originally Posted by YakupSrh Yazıyı Oku
    Henüz bir yere gidememişiz!
    Aynı yerde beni beklemiş!
    Geldim, topluyorum.
    Hoş geldin seni almadan gider miyiz hiç mızmızlanacak kimse yok forumda şimdi ekip tamam sayılır istediğin malı alabilirsen

6. Hadi tahtacı millet toplanıyor al sazıeline artık...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

7. Bankof abimiz ne derse o..Yerli simsarlara on pasar en azından Bankof abi..Boğulursan beyuk denizde boğul adam desinler.

8.  Alıntı Originally Posted by Haldızoğlu Yazıyı Oku
    Hoş geldin seni almadan gider miyiz hiç mızmızlanacak kimse yok forumda şimdi ekip tamam sayılır istediğin malı alabilirsen
    Hoş buldum.
    Ekip tamam ise, motorlar çalışsın.
    Paylaşımlarım tamamen hayal ürünüdür. Hiçbir doğruluğu ve geçerliliği yoktur. Boş boş atıp tutanlara nispet ediyorum.

Sayfa 70/211 İlkİlk ... 2060686970717280120170 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •