Sayfa 70/333 İlkİlk ... 2060686970717280120170 ... SonSon
Arama sonucu : 2661 madde; 553 - 560 arası.

Konu: ULKER - Ülker Bisküvi

1.  Alıntı Originally Posted by erdgass Yazıyı Oku
    Çok uzun vadeli yatırım için düşünülecek bir hisse değil zaten 1977 yılında pazar payı %50 iken şimdilerde %36 ya kadar düşmüş durumda bu ivme artarak devam ederse 5-10 yıl sonra Ülker tamamen piyasadan silinip gidebilir. Eskiden Nokia telefon markası vardı akıbeti aynı olabilir. Yine de karar sizin tabi ki.
    1975 nüfus 40 milyon.
    2024 nufus tahmini 87 milyon. Ki bunun suriyelilerle enaz 90 oldugunu herkes biliyor..

Ozamandan buyana ihracat haric hizmet edilen insan sayisi 20 mn dan 31 mn a (87 nufusa gore) cikmis diyebiliriz ( pazar payi oraniyla)....

Sektörün neredeyse ilk oyuncusu olan Ulkerin ozamandan buyana yeni oyunculara pazarpayi kaybetmesi gayet normal(aile yonetiminin de etkisi fazla bence).

Bundan sonra o iş okadar hizli olmaz.... Dubai cikolatasindaki hizli aksiyon buna isaret ediyor. Arastirma gelistirmede baya calisiyor, bolca yeni ürün goruyorz market raflarinda. Özellikle cikolatada eti nin ulkeri gecmeside cok zor ( kalite farki belirgin)...

Haliyle pazar payindan büyük kayip olmaz diyorumm. Yönetimsel beceriksizlik olmazsa hala iyi potamsiyeli var diyorum.

SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. Biraz mizah yaptım hocam ciddiye alınır bi tarafı yok ancak ft2 nin çok hoşuna gitti sanıyorum içinden ah keşke demiştir kesin..

Alıntı Originally Posted by erdgass Yazıyı Oku
    Biraz mizah yaptım hocam ciddiye alınır bi tarafı yok ancak ft2 nin çok hoşuna gitti sanıyorum içinden ah keşke demiştir kesin..
    --niye hoşuma gitsin?...boşluğu mondolez, hershey , ferrora mı doldursun?...

Alıntı Originally Posted by erdgass Yazıyı Oku
    Yalnız bu bölünme sonrası kurulan yeni şirket Ülker'in hangi iş birimi anlamadım, bilen biri yorum yapabilir mi?

KISMİ BÖLÜNMENİN AMACI
    4.1. ÜLKER BİSKÜVİ, uluslararası yatırımlarını daha etkin ve odaklanmış bir yapıda
    yönetebilmek
    amacıyla, sermayesinin tamamına veya %10’undan fazlasına sahip olduğu iştiraklerini tek bir çatı altında toplayarak ayrı bir tüzel kişilik oluşturmayı hedeflemektedir. Bu sayede daha etkin, verimli ve stratejik bir yönetim yapısı oluşturmayı amaçlamaktadır.

...........her nevi gıda maddesinin üretimi, pazarlanması ve satışı, ithali, ihracı ile gerçek ve tüzel kişilere (iştirak ettikleri dahil olmak üzere) danışmanlık hizmetleri vermek amacıyla bir "Anonim Şirket" kurulmasına...KAP haberi

Son düzenleme : ft-2; 22-11-2024 saat: 23:39.

5.  Alıntı Originally Posted by erdgass Yazıyı Oku
    Biraz mizah yaptım hocam ciddiye alınır bi tarafı yok ancak ft2 nin çok hoşuna gitti sanıyorum içinden ah keşke demiştir kesin..
    Kesin demiştir)))

SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku

KISMİ BÖLÜNMENİN AMACI
    4.1. ÜLKER BİSKÜVİ, uluslararası yatırımlarını daha etkin ve odaklanmış bir yapıda
    yönetebilmek
    amacıyla, sermayesinin tamamına veya %10’undan fazlasına sahip olduğu iştiraklerini tek bir çatı altında toplayarak ayrı bir tüzel kişilik oluşturmayı hedeflemektedir. Bu sayede daha etkin, verimli ve stratejik bir yönetim yapısı oluşturmayı amaçlamaktadır.

Teşekkürler, o zaman yurtdışı şirketlerini bunun içine dolduracak diye anladım. Acaba satmak için müşteri mi buldu ?

7.  Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku
    --TAYGETA halka arz edilebilir mi?...zaten borsada işlem görüyor (ülker olarak)...
    Taygeta toplam varlık değeri ne kadar?
    Ülker toplam varlık değeri ne kadar?

Zorlu, yenilenebilir santralleri ayırıp halka arz edebiliyorsa, ülker yurtdışı iştiraklerini ayırıp aynısını yapamaz mı?

Alıntı Originally Posted by miami Yazıyı Oku
    Taygeta toplam varlık değeri ne kadar?
    Ülker toplam varlık değeri ne kadar?

Zorlu, yenilenebilir santralleri ayırıp halka arz edebiliyorsa, ülker yurtdışı iştiraklerini ayırıp aynısını yapamaz mı?
    --teorik olarak mümkün...pratik olarak görünür gelecekte bence imkansız....

Sayfa 70/333 İlkİlk ... 2060686970717280120170 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •