Sayfa 70/760 İlkİlk ... 2060686970717280120170570 ... SonSon
Arama sonucu : 6077 madde; 553 - 560 arası.

Konu: BLCYT - Bilici Yatırım

1. 57 bin lotcuk tek satıcı ve ilk 5 de 23 bin lotcuk eksi ile hisseyi yüzde 3 den fazla düşürmüşler.
    Bu durumda 3 beceriksiz ve 1 saf grup ortaya çıktı.

Gününde çıkmayı bilmeyen gedikteki beceriksiz, hisseyi tutmayı beceremeyen spek beceriksizi, bu saçmalığa müsade eden patron beceriksizi ve bunları sadece izleyebilen biz saf ky lar.

Yazık size spek ve patron. Endeks uçtu gitti. Bununla beraber batık hisseler uçtu gitti. Bu bilançoyla 2 leri bile gösteremediniz şu hisseye.

Şahsım adıma uyuz olsam da acelem yok. Daha önce de yazmıştım 1.52 ve 1.42 için nakitim de var alır beklerim. Sonra zamanı gelince siz beceriksizlerin elinize veririm. Kendiniz çalın oynayın şimdilik.
    Ytd

2. Diyorsun ,hadi bakalım. Dedin bile bende senin yaptığını yapıyorum.İlgnç olacak tahta ,bakalım Bayram öncesi mi , yoksa Bayram sonrası mı başlayacak.İş ve Garanti ha

Düşüyor kağıdımız.
    Şimdi sevinecek miyiz buna, yoksa üzülecek miyiz?
    Şahsım adına 1,50 altına sarkmalarda toplamayı düşünürüm.
    Fiyat bana göre cazip idi, düştükçe daha da cazip hale geliyor gözüme...
    "Ya bir yol bulacağız ya da bir yol açacağız"

4.  Alıntı Originally Posted by Mausolos Yazıyı Oku
    Düşüyor kağıdımız.
    Şimdi sevinecek miyiz buna, yoksa üzülecek miyiz?
    Şahsım adına 1,50 altına sarkmalarda toplamayı düşünürüm.
    Fiyat bana göre cazip idi, düştükçe daha da cazip hale geliyor gözüme...
    Hocam ben biraz daha aldım 1.54 den. Önce 3 hissem vardı Adel, Knfrt ve Blcyt. 3 üne de güvenerek aldım.
    Ancak tedbir amaçlı 2 ye indim Adeli verdim, O biraz gitti.
    Geçen hafta endeks 100 bine gelince yine tedbir amaçlı knfrt verdim, O uçtu.
    Artık öyle ucuz diye gözüm kapalı alacağım hisse sayımda 5 in altına indi. Ondan blcyt a yüklenip filmin sonunu burda görücem.

Spekcim hisseyi 1 aydır süründürdüğün için benim gibi diğer hisseleri gidenler daha öok musallat oldu. Artık söz sende senet bizde.
    İster git ister beklet son kalan hissemi öncekiler gibi karsız veremem.
    Ytd

5. Takas paylaşımı olabilir mi

haftalık alan satanlar

Sayfa 70/760 İlkİlk ... 2060686970717280120170570 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •