Sayfa 70/193 İlkİlk ... 2060686970717280120170 ... SonSon
Arama sonucu : 1538 madde; 553 - 560 arası.

Konu: Orta Vadeli İnciler

1.  Alıntı Originally Posted by YALIN Yazıyı Oku
    ve TUPRS

Bu dört şirket bana göre orta vade adına prim potansiyeli barındıyor.
    Yalın hocam. Müsait olduğunuzda CUSAN' ı temel olarak inceleyebilirmisiniz. Uzun vade düşünüyorum. Hakkari'den sevgiler..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    396
     Alıntı Originally Posted by D.Dogan Yazıyı Oku
    Yalın Hocam Alka hakkında bilgi alabilirmiyiz.
     Alıntı Originally Posted by zeze Yazıyı Oku
    Yalın hocam. Müsait olduğunuzda CUSAN' ı temel olarak inceleyebilirmisiniz. Uzun vade düşünüyorum. Hakkari'den sevgiler..
    Müsait olduğumda bakar düşüncelerimi yazarım arkadaşlar.
    Borsa, korku değil eğlenceli bir gerilimdir. https://twitter.com/azizserin75

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    396
     Alıntı Originally Posted by YALIN Yazıyı Oku
    2017 ikinci çeyrek adına şimdiye kadar açıklanan bilançolardan beğendiklerim sırası ile ERBOS HEKTS ve kar kalitesi zayıf olsa da MRDIN.
     Alıntı Originally Posted by YALIN Yazıyı Oku
    ve TUPRS

Bu dört şirket bana göre orta vade adına prim potansiyeli barındıyor.
    Bilirsinizki hiç adetim değildir kendi beğendiğim şirketlerin sadece ismini vermek detaylıca açıklamak istemişimdir hep ama bu aralar çok yoğunum. Daha sonra detaylıca hepsini izah edeceğim.

Tabiki spk kuralları doğrultusunda değerleme yada hedef fiyat vermeden.
    Borsa, korku değil eğlenceli bir gerilimdir. https://twitter.com/azizserin75

4. Yeni gelen bilançolardan TAVHL ve TOASO da incelemeye değer mi acaba?

Yatırım tavsiyesi değildir, olamaz.
    Burada yer alan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Yatırımcının mali durumuna veya risk ve getiri tercihlerine uygun olmayabilir.

5. Yalın hocam bedelsiz beklentili hisseleri nasıl buluyorsunuz Konya egen karton goltas vs.

6.  Alıntı Originally Posted by YALIN Yazıyı Oku
    Bilirsinizki hiç adetim değildir kendi beğendiğim şirketlerin sadece ismini vermek detaylıca açıklamak istemişimdir hep ama bu aralar çok yoğunum. Daha sonra detaylıca hepsini izah edeceğim.

Tabiki spk kuralları doğrultusunda değerleme yada hedef fiyat vermeden.
    Hocam yeni kront-Karel potansiyelli hisse bulamadık desenize

7. Güzel bilanço açıklayan 2 dev Tuprs ve Tkfen parlıyor.Bilançodan önce fiyatları yabancı fonlarla bilanço ederine getirenler belkide içerdendir,ne diyelim öngörünün böylesine maşallah..

Yalın hocam Marshall dediğiniz gibi bilanço da yine bir hayal kırıklığı yaşattı. Bugün gelen bilançosunu yorumlar mısınız Marshall? Teşekkürler

Sayfa 70/193 İlkİlk ... 2060686970717280120170 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •