Sayfa 700/981 İlkİlk ... 200600650690698699700701702710750800 ... SonSon
Arama sonucu : 7844 madde; 5,593 - 5,600 arası.

Konu: Viop LVIII

Alıntı Originally Posted by ZerK Yazıyı Oku
    komisyon dert değil, örneğin çok başarılı bir sisteminiz olsun öngörülemez kayma derdi başa bela, ama bu şekilde sıfır kayma ile trade edildiğinde komisyon çok bir bela olmuyor, tabi ki planımıza sadık kalarak işlem yaparsak, ama aracı kurum için iyi tabi yine de

Gönlüm ister yazarak canlı asksiyon yapayım ama benim boyumu aşıyor bu yaştan sonra, grafiği hazırla, internete upload et, aynı anda işlem yap, grafiği foruma at, neden aldığını, neden sattığını açıkla derken işlem ritmini kaçırıyorsun, bu tehlikeli bir durum bir trader için.
    anlık ara ara yaz kaçtan poz aldın iyi oluyor.....başarılar.....

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,011
     Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bozkurt reisim hünkârım valizini hazırla afirigaya gidiyon gara oğlanların verdiği süre dolmuş yeni işin için gidiyorsun.
    Ne tür bi iş ?

Teminat Tamamlama/Margin Call çağrısında yükseliş olmamış,

akşamüstü hacı gelir.. saati var.. 16.30..17 arası.... 1 saat çalışır gider (mi acaba?)

5.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    anlık ara ara yaz kaçtan poz aldın iyi oluyor.....başarılar.....
    teşekkür ederim, size de

6.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    Ne tür bi iş ?
    Sekiz işçisi olucak. Bu gün vedalaşsın arkadaşlar ile gidiş var dönüş yok. Telef bile olabilir. Gara oğlanlar bişi deneyecekmiş. Bir beyaz ne kadar süre dayanabilir diye. Garibim on kuzu yüzünden heba olacak

7.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Sekiz işçisi olucak. Bu gün vedalaşsın arkadaşlar ile gidiş var dönüş yok. Telef bile olabilir. Gara oğlanlar bişi deneyecekmiş. Bir beyaz ne kadar süre dayanabilir diye. Garibim on kuzu yüzünden heba olacak
    Bak hele şundaki cesarete, çabuk özür dile ben yabtım sen yapma de,
    Yohusa senin hisseyi alurun da bi da gün yüzü göremen yat yattığın yerde sessizce, gıbraşma
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Birazda şans olucak, bugün petko yerine pegasusda şort açsaymışım mikemmel ötesi olucakmış.
    Neyise
    Ben yemeğe gidiyorum tohatlı dayucuğum hisse şortlarımı kapattım.
    Endekis lönk devam
    Hisseler biraz deptürdü tohatlı dayucuğum hisse şortlarımı tekrar yerine koydum.
    Endekis lönk devam
    Senin hisse yükselmeyebilür ama endekis mecbur yükselir
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 700/981 İlkİlk ... 200600650690698699700701702710750800 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •