Sayfa 702/997 İlkİlk ... 202602652692700701702703704712752802 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 5,609 - 5,616 arası.

Konu: Viop XXXIII

1. Sayın Vop üstatları bugün ilk defa endex short poz aldık ben aldıktan sonra uçtu
    Akşam seansına baktım adam almaya devam ediyor. Bu nasıl iştir?

2.  Alıntı Originally Posted by Yavuzadana0101 Yazıyı Oku
    Sayın Vop üstatları bugün ilk defa endex short poz aldık ben aldıktan sonra uçtu
    Alışırsın kardeş

3.  Alıntı Originally Posted by cokısacı Yazıyı Oku
    Alışırsın kardeş
    Allah da seni güldürsün...

Yalnız bu Hacı Yeşil varya,,,duvarı devirmek için zorlamaya devam ediyor...
    5 ci olmuş saldırı....
    Ha devirdi ha devirecek..
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

4. Yukarıdan aşağı gelirken BİST 158-143 arası mekik dokumalarda ay sonu aşağı çekip,pay vadelide milleti patlatıp aybaşı alıyorlardı,şimdi ise aşağıdan yukarı geldik bu sefer shortçuları patlatmak için,salıya kadar vermezler 139 altına,sonrasında aşağı bekliyorum,viop teminat 1450 oldu,22/03 düşüşü 10 gün öncesi,yaptılar 1555 akabinde altına getirdiler,viopun 1450 altına %5-10 arası sarkacağını düşünüyorum,Haziran ilk haftası
    Ytd

5.  Alıntı Originally Posted by Yavuzadana0101 Yazıyı Oku
    Sayın Vop üstatları bugün ilk defa endex short poz aldık ben aldıktan sonra uçtu
    ilk gece hakkı denir buna, eski bir vob geleneğidir

-ilk defa short açanı, short açar açmaz kucağa alır pala, onu incitir, gururuyla oynar..

zinhar kolay değildir short yolu, hırpalarlar seni, kucaktan kucağa alırlar, gülerler sana, orta malı olursun.. yol yakınken gel vazgeç bu işten

Erdoğan, ABD’li firma yöneticileriyle gerçekleştirdiği video konferansta Biden ile 14 Haziran’da yapacağı görüşmenin Türk-Amerikan ilişkilerinde yeni bir dönemin habercisi olacağını söyledi.
    YTD

7. Dikkatimi çeken bir durum var. Pay vadeli işlemlerde TEB short gibi görünüyor. Endekste ise long görünüyor. Acaba diyorum. Bu şekilde heç mi ediyor. Yoksa bu vadeyi buraldarda kapatıp, haziranda tepelerden longları mı kapatacak.

8.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    ilk gece hakkı denir buna, eski bir vob geleneğidir

-ilk defa short açanı, short açar açmaz kucağa alır pala, onu incitir, gururuyla oynar..

zinhar kolay değildir short yolu, hırpalarlar seni, kucaktan kucağa alırlar, gülerler sana, orta malı olursun.. yol yakınken gel vazgeç bu işten
    ha ha haaa süpermiş ya bende mi ilk defa şort açsam...

Sayfa 702/997 İlkİlk ... 202602652692700701702703704712752802 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •