Sayfa 703/1001 İlkİlk ... 203603653693701702703704705713753803 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 5,617 - 5,624 arası.

Konu: Viop XLIV

1. 3370 Ta verilerine göre ANA DİRENÇ omurgası onu kırınca 3700 olur diyen vardı bakalım nolcak.

Kerem abi haklı çıkarsa 3050... 2 li dip 15 ekime kadar görücez hatta bu cuma veya pazartesi bile mümkün !! Ekstrem olaylar hep yaşanıyor bu bistte zaten..%50 15 ekime kadar %25 yakın vade her yol mübah bu borsada olabilir. Mantık yukarı dese de terse hep getirdiler ytd

2. Turkey requests a delay ın gas payments from russıa amıd an energy crısıs, wıth turkey's botas requestıng a delay ın some russıan payments untıl 2024.

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Benim aslında keyfim, borsanın yada elimdeki taktaların tavan yapması değil, gram altının tekrardan 1000 tale üstüne atması, baya zarardaydım günlerdir kol böreği gibi zararda bekliyorken altın pırtföyü tekrar kendine geldi.
    para basan darphane + doğuran kadınlar > yeni çıkarılan altın olduğu sürece altın 5-10 yıllık trendleri saymazsak.
    altın düşerse takı olarak,yükseldiğinde de tasarruf aracı olarak hep gözde.
    istediği kadar altın out kampanyaları yapılsın.

not:mıhlaycılıkda ilk 6 ay çırakdan taş takması beklenmez
    ben ilk gün 170 taş takmışdım. tek taş düşük ayar bakır alaşımlı.sanırım ruslar seviyordu o altınları.
    yalnız sonra karpuz yüzük vs yemedi tabi.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

4.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    abi muhasebe işi iktisat mezunu olmama rağmen(müh.terkettiysek hiçde okumadık değil ama tırışkadan okullar bitirdim daha sonra ) hiç aklıma yatmamışdır. hiç bana gelmedi.
    o kadar kendime güvenirdimki kapalıçarçıda altın hesaplarını karıştırdım yazmayıp akılda tuttuğum için 1-2 hafta mıhlayıcıların kalemkarların ,sadekarların diline düştüm.
    okadar ince/esnaf detay kısmında anlamam..
    ama muhasebe yaparım.. makülse maküldür.
    neden bukadar atışıtıklarını da anlamıyorum..

böyle kademelerin kuruma ihtimali olan yerde maçam yemez, yapamam..
    yapamayacağım şeyi yapanı/cesaret edeni tebrik derim.
    hele böyle piyasada iki kere ederim..
    Memento mori

5. Botaş ödemeleri için Rusya’dan 2024 yılına kadar erteleme istemişiz, haberler doğruysa.

Ve olursa kuru baskılamak adına iyi hamle olur. En büyük ithalat kalemi enerji sonuçta.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by TarkanTatlitug Yazıyı Oku
    Forumda hiç kadın üye olduğunu düşünmemiştim. Türkiye değil sanırım burası?
    Kim kadınmış?

O thebigshort mu?

yok yahu?

7. Ben böyle bir dönüş beklemedim bir rakamım vardı ordan mallanmayı düşünüyordum o yüzden hiç bir şey yapamadım döneceksede varsın dönsün 🤷♂

8.  Alıntı Originally Posted by TarkanTatlitug Yazıyı Oku
    Forumda hiç kadın üye olduğunu düşünmemiştim. Türkiye değil sanırım burası?
    Yok be ben bayan değilim buluştuğum ABD li hatun yazarken anı paylaştım 😊 abka ya
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

Sayfa 703/1001 İlkİlk ... 203603653693701702703704705713753803 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •