Sayfa 704/1230 İlkİlk ... 2046046546947027037047057067147548041204 ... SonSon
Arama sonucu : 9840 madde; 5,625 - 5,632 arası.

Konu: ...::: Beyaz Yaka İçin Tasarruf ve Yatırım Koçluğu-2 :::...

1.  Alıntı Originally Posted by CahilCuhela Yazıyı Oku
    Bence 2 ay sonra kimse korona morona konuşmayacak ..
    Pegiye 36 dan kamikaze atıp batacaksam da batayım
    Atın ölümü arpadan olsun
    Hiç tasvip etmediğim tarz...kumar ile yatırım farklı kategoriler...Pegasus değil bu fiyattan, 50 altında her fiyattan fırsat bence...belki 30 lu fiyatlardan bile alım yapma fırsatımız olacak...ama kesin çıkar, kesin ciddi kar bırakır diyemem..hiç bir hissede ağırlığı portföyün %20 si üzerine çıkarmam..hiç bir hisse de kesin çıkar diye çok bel bağlamam...işlerin her zaman ter gitme ihtimalini göz önümde bulundururum.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

2.  Alıntı Originally Posted by Halukcan Yazıyı Oku
    Sn Cautionary

KChol'un bugun endeksten fazla düşmesinin nedenini, ihracata dayalı büyüme modeli yüzünden olduğunu söyleyebilirmiyiz?

Bilmediğimiz başka sıkıntılar yoktur inşallah holding'de
    Tırsmamak elde değil.
    Net bir fikrim yok...ama söylediğin gayet mantıklı..Tüpraş ın düşüşünden de olumsuz etkileniyor sonuçta.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Hiç tasvip etmediğim tarz...kumar ile yatırım farklı kategoriler...Pegasus değil bu fiyattan, 50 altında her fiyattan fırsat bence...belki 30 lu fiyatlardan bile alım yapma fırsatımız olacak...ama kesin çıkar, kesin ciddi kar bırakır diyemem..hiç bir hissede ağırlığı portföyün %20 si üzerine çıkarmam..hiç bir hisse de kesin çıkar diye çok bel bağlamam...işlerin her zaman ter gitme ihtimalini göz önümde bulundururum.
    Abi ben trade ediyorum. Alırım aynı gün yüzde 5 yukarı gelir basar geçerim.
    Senin twitterda ki paylaşımlarının da etkisi ile bu kötü zamanları düşük hasar ile atlattım.
    Kedime ait borsa hesabım yok. Borsada param yok, borsa haricinde de yok
    arkadaşlarımın portföylerini yönetip karın bir kısmını alıyorum harçlık oluyor.

Burada bu kadar vakit geçirmemin sebebi ilerisi için
    Para kazanmaya başlayınca inşallah sizden öğrendiklerimi uygulayacağım. Bütün paylaşımlar için minnettarım
    Saygılar

4. Pegasus'un THY karşısında şu avantajı var

En azından hissedarlar lehine yönetildiğinden eminim.
    Güzel fırsatlar olabilir harbi.

5.  Alıntı Originally Posted by CahilCuhela Yazıyı Oku
    Abi ben trade ediyorum. Alırım aynı gün yüzde 5 yukarı gelir basar geçerim.
    Senin twitterda ki paylaşımlarının da etkisi ile bu kötü zamanları düşük hasar ile atlattım.
    Kedime ait borsa hesabım yok. Borsada param yok, borsa haricinde de yok
    arkadaşlarımın portföylerini yönetip karın bir kısmını alıyorum harçlık oluyor.

Burada bu kadar vakit geçirmemin sebebi ilerisi için
    Para kazanmaya başlayınca inşallah sizden öğrendiklerimi uygulayacağım. Bütün paylaşımlar için minnettarım
    Saygılar
    Bu tempoyla devam edersen, 20 yıl sonra ciddi büyüklükte bir portföy yönetiyor olursun..kendi portföyünü yani...yeter ki riski nispeten az, getirisi makul yolu seç...aşırı hırs ve daha çok kazanma/ kazandırma hırsı finansal piyasalardaki en önemli başarısızlık sebebi.

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Bu tempoyla devam edersen, 20 yıl sonra ciddi büyüklükte bir portföy yönetiyor olursun..kendi portföyünü yani...yeter ki riski nispeten az, getirisi makul yolu seç...aşırı hırs ve daha çok kazanma/ kazandırma hırsı finansal piyasalardaki en önemli başarısızlık sebebi.
    İnşallah abi Son zamanlar bana ciddi tecrübe sağladı. Notların arasına büyük harfler ile yazmam ve unutmamam gerek
    Senin hisse alırken uyguladığın kurallar gibi kendime kurallar koyuyorum
    Kendi trade kurallarım çerçevesinde olabildiğince duygusallıktan uzak hareketler yapmaya çalışıyorum

Bu arada filmin (basic instinct) başından anladığım kadarıyla devamı da pek hayra alamet değil Gecenin 12 si yanlış filmdeyim sanırım

7.  Alıntı Originally Posted by CahilCuhela Yazıyı Oku
    Bence 2 ay sonra kimse korona morona konuşmayacak ..
    Pegiye 36 dan kamikaze atıp batacaksam da batayım
    Atın ölümü arpadan olsun
    Pegiyi en son 41 den aldım. Yarın 38 deneyeceğim. Son atımlık kurşunum da 35 altina inerse. Daha da asagi inerse battık demektir. [emoji1]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by Serkan74 Yazıyı Oku
    Pegiyi en son 41 den aldım. Yarın 38 deneyeceğim. Son atımlık kurşunum da 35 altina inerse. Daha da asagi inerse battık demektir. [emoji1]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    İnşallah olmaz
    Ben şimdi yazıyorum 36 gelsin kamikaze atacam diye de, konuşmak kolay
    Geldiği zaman dötüm yemeyedebilir

Benim kafamda 1200 ema geldiği zaman(36 tl civarı), elimdeki miktarın yarısı ile almak var. Günlük haftalık belirleyeceğim kar oranına gelirse kar satışı yaparım.Nakit kalan miktarın yarısını da geçmişte ema 1200'e geldiğinde aşağısında maks %kaç düşmüş hesaplar oradan alırım. 3. kurşun ise kullandığım al sinyallerinde bir kıpırdanma görünce atarım. Stop fiyatı ise piyasa şartlarına göre değişir. Stopu da parça parça yaparım

Parçalı alım ve belirlenen yerden kol kesmek önemli. Oluşturulan strateji çerçevesinde robot gibi hareket etmek ve panik yapmamak gerek bence. Tabii ytd.

Sayfa 704/1230 İlkİlk ... 2046046546947027037047057067147548041204 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •