Sayfa 704/999 İlkİlk ... 204604654694702703704705706714754804 ... SonSon
Arama sonucu : 7990 madde; 5,625 - 5,632 arası.

Konu: Viop - XXI

1. Yuutube da güzel bir vakit geçirme yeri. Yorumlar dışarıdan okuyunca ilginç geliyor.

https://www.youtube.com/watch?v=_w0UpGOZmYI
    Tuğba Ger | Vay Bana Vaylar Bana

>>>>>>>>>>>>

- yeteri kadar hızlı olmamış, biraz daha hızlı çalın.belki portekiz sirkine davet edilirsiniz. yav böyle cambazlıklara lüzum var mı?ne olur şu türküyü kendi ritminde çalsanız.anladık, çok mahirsiniz, çok hızlısınız.fakat inanın türkünün ruhu muhu kalmıyo siz böyle yapınca.

- Ortada cambazlık falan yok, gayet otantik bir icra bu. Son zamanlarda türkücülerde, kendilerine derviş süsü vermek için yavaş çalma modası var. Kulağınız belki onlara alışmış olabilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by ALİBEYOĞLU Yazıyı Oku
    Elinizi tutan mı var alın 1000 dolar yanınada 1000 Euro yatırın kamu bankasına devlet paranızı babalar GB kullansın.devlet bmkasıda kgf kredısı dıye batak patronlara dağıtsın.Onlarda Akdeniz otellerınde metreslerıyle catır cutur tersin.Ekonomu sahlansın.nerden mi biliyom 2 hafta önce gozlerımle şahit oldum kulaklarımla duydum da ordan bılıyom....ytd
    Anlatın lütfen biz de bilelim?

Alıntı Originally Posted by kelebekx Yazıyı Oku
    Anlatın lütfen biz de bilelim?
    Seni çapkın sende kredi cekip akd3nizde citirlarla kütürdeteeksin mangırları da yolunu ogrenmeye çalışıyorsun
    bir halt olacağı yok.

4. THY' de bamya sezonu ne yazık ki sona ermiş görünüyor...

Malum yaz aylarındayız, tam da patlıcan sezonu...

PALA' nın THY' de düşüşü patlıcan sezonuna denk getirmesi, tüylerim diken diken...

Şimdi rakamlara gelelim;

Ekstra kötü bir gelişme olmadığı sürece (iyimserlik hak getire) 10.35' lere kadar düşüş bekliyorum...

10.35 rakamı zamansallıkta 20 eylül civarına denk geliyor...

10.35' e öyle bodoslama bir şekilde inmeyecek tabi, 2 aylık bir süreç, tek dalga halinde inmesi zor...

Muhtemelen 11.05' lerden ilk tepki gelecek, sonra inmeye devam...

Dediğim gibi nihai hedefim 10.35, ama bu rakam görüldüğünde endeksin/piyasanın durumuna göre güncelleme yapılabilir...

Gelelim teyit rakamlarına;

11.90 altında kapanışlar bu senaryonun gerçekleşme olasılığını güçlendirir, hatta tasdik eder...

Zamansallıkla değişmekle beraber, 12.10 - 12.25 bandı üzerinde günlük kapanışlar senaryoyu çöpe çevirir...

12.25 üzeri günlük kapanış kesinkes stop noktasıdır...

Muhalif kesim yanılgı içinde.!!
    Reis ile rahmetli ATATÜRK'ü kıyaslamak ne kadar doğru?
    ATATÜRK mezarından kalkıp Cumhurbaşkanı olamayacağına göre,günümüz diğer parti başkanlarını ile kıyaslamak daha doğru bir yaklaşım olacaktır.
    Aynı yanlış kıyaslama,Reis ile geçmişteki rahmetli siyasilerle de yapılıyor (Demirel-Ecevit-Türkeş-Erbakan) buda yanlış bir yaklaşım,onlar rahmetli oldular,mekanları cennet olsun tüm ölmüşlerimizin.
    Son düzenleme : iki gozum; 18-07-2020 saat: 19:26.

Özel şirketlerin,holding patronlarının saray gibi evleri var,yatları var,holding KULELERİ var.
    Devleti yönetmek adına yapılmış binaların şahıslara mal edilmesi tartışmalı olabilir ama iyi yönetilen devletler kalkınır.

Vatandaşlarımızda ve özel şirketlerde 210 milyar dolar mevduat olduğu bilinmekte,3 trilyon cıvarıda tl mevduatı banka hesaplarında görülmekte,aşırı vergi ödense bu paralar tasarruf edilebilirmiydi?
    Allah daha çok versin hane halkının 2 evi,2 arabası var.

İsrafın her türlüsü haramdır eleştirilmelidir.!!!

Sayfa 704/999 İlkİlk ... 204604654694702703704705706714754804 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •