Sayfa 704/1044 İlkİlk ... 204604654694702703704705706714754804 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 5,625 - 5,632 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

1. Çok güzel yerlere temas ettin Lütfü hocam,
    Grafikleri hazırlamak bayağı bir çalışma ve emek istiyor, takibi gerekiyor hatalar var ise düzeltmek icap ediyor.
    Bir grafikte tamam değerler bu diyorsun, ama adamlar hissenin vadeli tarafında bir yöne ( long veya short ) yakaladıklarını dökmek için sürüyorlar bi tarafa.

2.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Çok güzel yerlere temas ettin Lütfü hocam,
    Grafikleri hazırlamak bayağı bir çalışma ve emek istiyor, takibi gerekiyor hatalar var ise düzeltmek icap ediyor.
    Bir grafikte tamam değerler bu diyorsun, ama adamlar hissenin vadeli tarafında bir yöne ( long veya short ) yakaladıklarını dökmek için sürüyorlar bi tarafa.
    Hocam kendim çizmesem bile çizenin işinin ne kadar zor olduğunu çok iyi biliyorum, kaldı ki borsada kesin rakamlar yok, ortalama bir kazanç elde etmek bizler için yeterli olur/olacaktır.

Birde piyasa herşeyin üzerinde zaten burası zirve dersin o bir kez daha katlar kendini, bunda en büyük etken para, parası çok olan ne yapacak bunu da tahmin etmek imkansız
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

3. Sınırlı yaşam süresinde amaç insanlara yardım etmek, bir değer katabilmek olmalıdır benim görüşüm.
    En azından bu Dünyadan göçtüğümüzde iyi insandı herkese yardım etmeye çalışırdı, kimseye bir zararı dokunmadı, Allah rahmet eylesin deseler yeter.

4.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Sınırlı yaşam süresinde amaç insanlara yardım etmek, bir değer katabilmek olmalıdır benim görüşüm.
    En azından bu Dünyadan göçtüğümüzde iyi insandı herkese yardım etmeye çalışırdı, kimseye bir zararı dokunmadı, Allah rahmet eylesin deseler yeter.
    Allah uzun ömürler versin, siz zaten sanal alemde bile bunca insana karşılıksız yardım ediyorsanız kötü diyen çıkmaz size, kafanız rahat olsun (:
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

5. Dünyada ki en vahşi yaratık insandır, doyumsuzdur hiç bir zaman memnun olmaz.
    Bir topikte biri yazmış lanet hisse alalı 1 yıl oldu gitmedi diye, grafiğe baktım hisse bu sene şubat ayından bu yana %120 yapmış.
    Bu sürede tl de kalsan paran yarıya düşecek, 1 yıllık faiz % 17 dolar yerinde sayıyor altın kazandırmamış adam hala sızlanıyor.

6.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Dünyada ki en vahşi yaratık insandır, doyumsuzdur hiç bir zaman memnun olmaz.
    Bir topikte biri yazmış lanet hisse alalı 1 yıl oldu gitmedi diye, grafiğe baktım hisse bu sene şubat ayından bu yana %120 yapmış.
    Bu sürede tl de kalsan paran yarıya düşecek, 1 yıllık faiz % 17 dolar yerinde sayıyor altın kazandırmamış adam hala sızlanıyor.
    Hocam bazı başlıklarda yazanların niyeti farklı, bir banka hisse başlığında aynı adam sürekli hisse 3.5 düşecek deyip duruyor, bu arada hisse geçenki harekette 16-17 arasını gördü sonra tabi düştü 7 liraya aynı adam hala utanmadan 3.5 olacak yazıyor, bu tiplere inananlar adam sananlar mutlaka oluyor ve hisselerini ya erkenden satıyorlar yada hissede hiç bekleyemiyorlar,

Yerine göre benzer yorumlar yabancı aracı kurumlardan geliyor hisseler için 2-2.5 TL hedef verdiler sonuç, hisseler 15-16 TL gördü şuan 8 TL, bu raporu yazan adama giren çıkan yok hiçbir ceza kınama sen neye göre bu rakamları veriyorsun diyen yok, ama ben gidip sığ bir hissede işlem yaparken dikkat etmesem ve %lik işlem limitini aşsam yada alım ve satım yaptığım zaman aralığı 2 ila 5 dk fark olmasa gırtlağıma basarlar...

7. Benim yazıp çizdiğim bir hisse olduğundan dikkatimi çekti.Bir sene olacak denen yer daire içinin olduğu bölge 16 tl olan hisse 10 ayda 39 tl nı görmüş belki mor trendi kırıp daha üstlere gidecek.

8. OZKGY uzun zamandır bunu da yazıp çizdim, kanal ortası kesikli çizgi üzeri haftalık kapanışlar izlenebilir.

Sayfa 704/1044 İlkİlk ... 204604654694702703704705706714754804 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •