Artan

203,50 10 18:10
2,75 10 18:10
14,74 10 18:10
8,80 10 18:10
2.321,00 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

5,13 -10 18:10
8,67 -9.97 18:10
108,90 -9.55 18:10
3,64 -7.38 18:10
134,40 -7.31 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

8.062.594.753,00 18:10
7.179.216.574,00 18:10
6.524.217.020,05 18:10
6.316.388.859,62 18:10
5.581.825.986,86 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 707/789 İlkİlk ... 207607657697705706707708709717757 ... SonSon
Arama sonucu : 6423 madde; 5,649 - 5,656 arası.

Konu: ACSEL - Acıselsan Acıpayam Selüloz Sanayi ve Ticaret A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Sn dinkana, "Denizli sanayii odası şirketin 3. Çeyrek rakamlarını açıkladı" demişsiniz. Bildiğim kadarıyla şirket bazında bir rakam açıklanmıyor. Açıklarsa öyle bir rakamı şirketin kendi açıklar. Eğer böyle bir rakam varsa ne kadar ki. Yazar mısınız ?

2.  Alıntı Originally Posted by Radyocu Yazıyı Oku
    Sn dinkana, "Denizli sanayii odası şirketin 3. Çeyrek rakamlarını açıkladı" demişsiniz. Bildiğim kadarıyla şirket bazında bir rakam açıklanmıyor. Açıklarsa öyle bir rakamı şirketin kendi açıklar. Eğer böyle bir rakam varsa ne kadar ki. Yazar mısınız ?
    FeQYvXIX0AAl0-j.jpg
    Ben de başka bir kaynaktan aldım.Acsel ile ilgili 9 aylık ihracat rakamları burda

3.  Alıntı Originally Posted by dinkana Yazıyı Oku
    FeQYvXIX0AAl0-j.jpg
    Ben de başka bir kaynaktan aldım.Acsel ile ilgili 9 aylık ihracat rakamları burda
    Bir arkadaşımızın geçmiş bilanço ve denib rakamlarından çıkardığı excel çalışmasıymış.
    Buradan Acsel in 9 aylık ihracat rakamı çıkmaz..
    Sadece tahmin olabilir.
    Denib ihracat rakamlarında, 2 çeyreğe göre %15 civarı bir düşüş bilinen bir şey
    Bu düşüşten acsel in ne kadar + ve - yönde ne kadar etkilendiği bilanço açıklanmadan bilinemez..
    Deniz dibinden inci çıkarmak isteyen; vurgun yemeyi göze almalı..

4.  Alıntı Originally Posted by Radyocu Yazıyı Oku
    Bir arkadaşımızın geçmiş bilanço ve denib rakamlarından çıkardığı excel çalışmasıymış.
    Buradan Acsel in 9 aylık ihracat rakamı çıkmaz..
    Sadece tahmin olabilir.
    Denib ihracat rakamlarında, 2 çeyreğe göre %15 civarı bir düşüş bilinen bir şey
    Bu düşüşten acsel in ne kadar + ve - yönde ne kadar etkilendiği bilanço açıklanmadan bilinemez..
    Bunu paylaşan arkadaşta 3.çeyrek ihracat rakamlarının 2.çeyreğe göre biraz daha düşük geleceğini ifade etmişti.Muhtemelen böyle olacak ancak kesin olarak nasıl rakamlarla karşılaşacağımızı 3.çeyrek finansalları paylaştıklarında göreceğiz.Sorun yok şirket çalışıyor üretiyor ihracat yapıyor.Bazen az bazen çok olur bunlar çok önemli değil.Hayırlısı bakalım diğer haftayı bekleyelim.

5. Satıs tahmininde problem var.TL cinsi ciro...Ürünlerin kullanıldığı süt ürünleri...Deterjan vb.deki fiyat artışları ile orantılı değil...Ihracat tarafında ise kur ve ihracat bölge enflasyonlarının etkisi görünmüyor.Bu hasılat dolar bazlı kapasitesi ile uyuşmuyor.Rakip ürericlerden satış bilgisi olan iletirse bir seviniriz.Payaşımı yapan arkadaşımıza teşekkür ediyoruz.

6. Sektorün yıldızı ALKA oldu evet. 153 ..leri gorerek. Hemde ACSEL den daha yuksek FK ve PD/DD sahipken. Sermayeside Acselin neredeyse 5 katı.
    Bizlerde ACSEL de bu sürecleri bu sermaye yapisı ile o oranda karları görebilecek miyiz acaba ? Acsel yatirimcisi oldugumuz icinde pisman degiliz bu arada !
    Sadece su var ; Acsel de bekledigimiz bu surecten evvel hala 9 aylik bilanco endisesi ve tedirginligi yasaniyor..Bilanco iyi mi gelecek kotu mu ? Satislar düsecek mi artacak mı ? Tedirginligıi.
    Hıc gerek olmamalı bu korkuya aslinda. Kucuk ortak ve yatirimcilar daha bir guven icinde...Sirket gecen 6 aylik bilancoda SATISLARIN MALIYETI ni oldukca yuksek ve kisa vadeli yukumlulukleri de yine fazla gostermisti. Sadece burada yani SATISLARIN MALIYETINDE ve de kısmen yukumluluklerde olusacak bir iyilesmenin bile bilancoya cok olumlu etkisi olacaktir.
    . Izleyip gorecegız..ytd

7.  Alıntı Originally Posted by cimşit Yazıyı Oku
    Sektorün yıldızı ALKA oldu evet. 153 ..leri gorerek. Hemde ACSEL den daha yuksek FK ve PD/DD sahipken. Sermayeside Acselin neredeyse 5 katı.
    Bizlerde ACSEL de bu sürecleri bu sermaye yapisı ile o oranda karları görebilecek miyiz acaba ? Acsel yatirimcisi oldugumuz icinde pisman degiliz bu arada !
    Sadece su var ; Acsel de bekledigimiz bu surecten evvel hala 9 aylik bilanco endisesi ve tedirginligi yasaniyor..Bilanco iyi mi gelecek kotu mu ? Satislar düsecek mi artacak mı ? Tedirginligıi.
    Hıc gerek olmamalı bu korkuya aslinda. Kucuk ortak ve yatirimcilar daha bir guven icinde...Sirket gecen 6 aylik bilancoda SATISLARIN MALIYETI ni oldukca yuksek ve kisa vadeli yukumlulukleri de yine fazla gostermisti. Sadece burada yani SATISLARIN MALIYETINDE ve de kısmen yukumluluklerde olusacak bir iyilesmenin bile bilancoya cok olumlu etkisi olacaktir.
    . Izleyip gorecegız..ytd

Aslında Acsel olması gereken yerlerin çok altında... Beklentimizden yavaş ilerliyor. Ama güvenim tam.. Bu gün olmazsa yarın xxx li rakamları görecek inşaAllah.

8. Acsel'e çok güveniyorum ama farklı bir hisse de iyi bir trend yakaladığım için kısa süreli oraya geçtim. Şu an tavanı yakaladım. oradan alacağımı alıp hemencecik buraya döneceğim :)

Sayfa 707/789 İlkİlk ... 207607657697705706707708709717757 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •