Sayfa 707/1002 İlkİlk ... 207607657697705706707708709717757807 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 5,649 - 5,656 arası.

Konu: Viop XLVIII

1. Deprem sonrası anket sonuçlarının son durumu ilgili kişilere gitmiş olmalıki değişik açıklamalar görülüyor.
    İyi polis kötü polis.

İyi polis kötü polis, müzakere ve sorguda kullanılan bir psikolojik taktiktir. Burada aynı ekipteki iki kişi birbirine tam anlamıyla zıt karakterleri yansıtır. Biri cezaya vurgu yaparak düşmanca veya suçlayıcı bir tavra bürünürken diğeri, ödüllendirme yanlısı ve sempatik olabilir.
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

2.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Yardima ihtiyacım var
    Cukurmambarda caminin lojmanina antakyadN depremzede aile geldi.
    Burda evini iyi kötü dizdik.
    Ailede iki evlattan biri vefat etmiş büyük oğlan lise 3 gidiyor kolejde okuyormuş ve burslu ..
    Anne baba is arıyor inşallah bir yere girerler ..
    Ismi hasan evladın
    Hasan psikoloji bozuk ve toparlaması için okula gitmesi bi şekilde hayatına devam etmesi lazım.
    Annesiyle bugün kaymakamlığı gitmişler sanırım kimse ilgilenmemis.okul kayıt icin..
    Okula kaydını nasıl yaptırılacak. Yazarsanız çok sevinirim..
    Tskler..
    il - ilçe milli eğitim müdürlüğüne başvursunlar. bence
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

3. Traktör bedelsiz açıklamış. Hengamede biz malı kaptırdık ama tutanlar için olumlu.

Londra, Berlin ve daha birçok Avrupa başkentlerinde,
    Savaşa ve Ukrayna'ya silah sevkiyatına
    karşı büyük gösteriler yapılıyor.

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

burada bazı andavallar teknik konulara kafaları basmadığı için kendilerince teknik işine kimisi fal kimisi değişik yakıştırmalar yaptı senelerdir.Her zaman şunu söyledim bu piyasada olan kişilerin donanımlı teknik bilgiye sahip olmalı , teknik nerede satacağınızı ve nerede alacağınızı gösterir oyunun içinde , zamanla oyunuda okumaya başladığınızda yaşanan türbülanslarda daha az zarar görürsünüz çünkü tekniği doğru kullanan doğru maliyetlenme yapmıştır .
    yukarda eregl daire içindeki bölge TEKNİK konusuna bok atanlara gelsin o barın olduğu gün arcelor satışları geldi burada yazdım ozaman teknik bakanda o bardan sonra ya kar almıştır yada yukardan yakalndıysa stoplos olmuştur..
    eregl sorduğunuz için bunun üzerinden Teknik analizin nasıl çalıştığını anlatmaya çalıştım.
    kolay gelsin
    Teşekkur ederim.Emek ve zaman harcayıp uzunca cevap vermişsiniz.Mahcup oldum.
    Eskiden az cok bilgim vardı teknik ile ilgili .Çanakçı,çömlekci idim.Birazda MACD ,RSI .
    Gerçek anlamda teknik analizci olamadım.Sebeplerinden biride yıllarca çevremde cok iyi teknikciler vardı.
    Az bilgi ile bir işe girismek daha tehlikeli,o yuzden hiç yapmıyorum.
    Çok gerekli oldugunda sizin gibi teknikci dostlarıma soruyorum.Yardım eden etmeyen tum dostlara saygılarımı sunuyorum.
    iyi geceler dilerim sn Bulut.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

6. Olaya bak arkadaş herkes yolunu buluyor şu halka arzlardan. Yeni halka arz olan bir şirket başka bir halka arza katılıp güzel kar etmiş

https://twitter.com/ilteberogeday/st...FV1m987sMBQH4A

Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Yardima ihtiyacım var
    Cukurmambarda caminin lojmanina antakyadN depremzede aile geldi.
    Burda evini iyi kötü dizdik.
    Ailede iki evlattan biri vefat etmiş büyük oğlan lise 3 gidiyor kolejde okuyormuş ve burslu ..
    Anne baba is arıyor inşallah bir yere girerler ..
    Ismi hasan evladın
    Hasan psikoloji bozuk ve toparlaması için okula gitmesi bi şekilde hayatına devam etmesi lazım.
    Annesiyle bugün kaymakamlığı gitmişler sanırım kimse ilgilenmemis.okul kayıt icin..
    Okula kaydını nasıl yaptırılacak. Yazarsanız çok sevinirim..
    Tskler..
    Evrensel kolejine bi gitsin konulun 80 öğrenci aldıydılar.
    bir halt olacağı yok.

8.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Evrensel kolejine bi gitsin konulun 80 öğrenci aldıydılar.
    tskler başkan,öteki konu ,ile ilğili bilğin varmı
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Sayfa 707/1002 İlkİlk ... 207607657697705706707708709717757807 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •