Yemin ediyorum,bu forumdan tuttuğunu götür şunlardan daha iyi yönetir şimdi birileri namaz çıkışı açıklama yapacak cek-cak diye döviz %100 arttı bir ayda,asgari ücretli daha maaşı almadan eldekini kaybedecek,yeni acil hekiminin aldığı çıplak maaş 4200 tl,bu gidişle tedavi olmaya dr bulamayacağız,hepimize hacamat yapacaklar,yeter yahu birileri bişey deniyecek diye ülke mahvoluyor,yarında vatan hayınlığı sırası yurt dışına giden doktorlara gelir nasılsa çözüm üreten veya üretilmesini talep eden yok,hepimiz sırayla hayın olacağız ama beyler hep kahraman olacak,el-insaf bu nedir yahu? hani bizim paramız tl idi??? evet ablacım bayrak inmeyecek......
Bloomberge müdahale geldi,
İso başkanının sözleri kaldırıldı
Elde papazda yok, maliye bakanı ve MB başkanı değiştirerek, yola devam etmemiz gerek.![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Benim uzak akrabanın ( ilk okul mezunu , Cinali serisini ve Ayşegül okulda felan filani hatmetmislar grubundan ) hanımı Instagram profilini güncelleyerek kendisi kurtuluş savaşinda askerlerimizin kuru ekmekle savaşıp kazandığını bugünde aynı mücadelenin verildiğini yazmış yani sayın milletimiz dış küffara karşı verilen bu savaşa hazır durumda .
WhatsApp gruplarından insanlara muhtemelen dua vb paylaşarak metanet telkin ediliyor.
Durduk yere kriz çıkarıp , 3 -5 şirketi düşük faizle fonlamak nedir ? Tabii bu gerçekse iddialalar ispatlanmadikça iddiadan ibarettir .O yüzden bu iddia bana da ait değildir .Falan filan konuşmuş ağzı torba degil ki buzesin.
bir sürü aracınız var kullansanıza...
gele gele satış müdehalesi geldi...
kamu olmasa çok pis küfredecem...
ağır edecem...
Yer İmleri