Originally Posted by *Bozkurt Yok bugün o formasyon çalışmaz, petko sağlam duruyor enterasan hareketler oluyor P100 de bu hacimle yavaş yavaş ilerler diyosun bakalım kapanış nasıl olacak
Tahtacilar birliği aralarında telekonferans yapıyor şu an bu metinden ne anlamalıyız diye
Originally Posted by manif Elde 3 kademe short var. 8980-9055-9130 9130'a 9020 kapama yazıyorum. Merkez kararı öncesi elimi rahatlatmak için. Merkez Kararı sonrası 9020 alımı sildim. 8930 altı kapanış bekliyorum. Ha ben beklerim verir vermez pala bilir.
Originally Posted by bahriyeli enterasan hareketler oluyor P100 de bu hacimle yavaş yavaş ilerler diyosun bakalım kapanış nasıl olacak Recaro koltuklara yaslandık izliyorum dayu
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by TIFIL gün sonu nasıl kapatırız dersiniz? gün sonuuu.. gün sonu kafferengi boyacı küpü deell BOĞA PİYASASI'na giriş üçün geçilmesi gereken yer Originally Posted by çıtak 914 bing'de şuan... yakında zaten buyrun boğaları alalım piste
Originally Posted by manif Merkez Kararı sonrası 9020 alımı sildim. 8930 altı kapanış bekliyorum. Ha ben beklerim verir vermez pala bilir. manif abey 9.020-30 arasında destek var ben tepkiye long yazıldım verirse. yok stop ederse reverse olur 8.730 ları beklerim abey.
SPOT da görünen BofA satışı, Piyasada alışı artırdı!
Originally Posted by *Bozkurt Recaro koltuklara yaslandık izliyorum dayu en son ptkoya dayamıştın sırtını dayandığın yere dikkat et
Forum Rules
Yer İmleri