Sayfa 709/1000 İlkİlk ... 209609659699707708709710711719759809 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 5,665 - 5,672 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

Hey allahım muhalefet etmekse hepimiz muhalifiz,şimdi bu adamlar gecenin bilmem kaçında bildiri yayınladılar da ne oldu,akp nin ekonomik hezimetinin konuşulmasını bir hafta gündemden düşürdüler.Madem derdini anlatacaksın halk tv ye veya bu ara fatih altaylı da baya muhalif onun programına çıkarsın on amiral,tek tek düşüncelerini açıklarsın,kimse dediklerinin içeriğine bir şey demiyor.Neden geceyarısı yayınlıyorsun,bildiri genelde bir kurumun derneğin sivil kuruluşun olur,emekli amiraller bunların hangisini temsil ediyor.Nerden baksan garip bir şey.Asıl bu bildiri kimin işine yaradı,neden bu şekilde yayınlandı onu düşünmemek geri zekalılık bence.Ben çok garipsedim,içeriğine lafım yok ama tarzına ,sonuçlarına ,kimin işine yaradığına bakınca baya baya kıllandım.Baykala sorsan neden reis muhtar bile olamazken sen onu başbakan yaptın desen,demokrasi şu bu bir sürü mantıklı laf eder,ama baykalın ömrü akp ye kritik zamanlarda yardımla geçmiştir.şimdi bilinçli bilinçsiz bu amirallerde aslında akp ye yardım etti,aklı olan kafası çalışan şu anda kanallarda neler konuşuluyor gündem ne oldu kim sebep oldu neden oldu bunları düşünür.Bizim askerin darbe işlerini sevmesi konusunu ise tartışmaya gerek var mı,bizim asker darbe yapmayı sever,ha bu son bildiride bunla alakalı bir şey var mı bence de yok,ama neden gece yarısı neden bildiri vs.....

E muhalifiz işte,yaptıkları hemen hemen her şey yanlış,ömrümce akp ye oy vermedim,vermem de,ama benim aklım kiralık değil,ortada bir gariplik varsa kıllanırım.Neden geceyarısı önce bu sorunun cevabı verilmeli,neden normal zaman değil de gecenin bir saati.Neden uyuşturucu kullanan bir akp li soytarının ipliği pazara çıkmışken tam muhalefet iktidarın canına okuyacakken onlara hayat öpücüğü veriyorsun,illa bildiri vermek istiyorsan bekle üç gün sonra ver.

Asıl tuzak nerde onu görmek ona kafa patlatmak lazım.

4. Ahmet Hakan gibi yapayım, biraz da 'hafif' olsun ki üslup, içerik, lalettayin bir forum yazısı işte alt tarafı formatında kalsın, kaale alınmasın

1-Bunlar Perinçekçi, Devrimci Karargah evleri..hölölö..

Sayın cumhurbaşkanının tavrı çok doğru. Bu emekliler, onlara amiral demiyorum, amiral sıfatını haketmiyorlar. Bilmeden, etmeden, içlerinde küçük bir kısmı da operasyonlara alet olarak Türkiye halkını aldatacak bildiri yayınladılar. Montrö'yü savunuyor mevzisinde görünüyorlar.

https://www.veryansintv.com/dogu-per...m-onlar-emekli

Demek ki neymiş, bunlar Perinçekçi değilmiş..Her milli eşittir ABD/NATO karşıtı değil, her Avrasya'ya açılalımcı eşittir Ruşçu değil, tersten söyleyelim iyimiş üslup, her ABD/NATO karşıtı eşittir milli değil, her Rusçu eşittir adam değil.

2-Meral Hanım konuşmuş, neymiş, meclis başkanı soru üzerine teşbihte bulunmuş, İYİ Parti de tepki göstermiş, onlar tepki gösterince meclis başkanı açıklama yapmış, konu yanlış anlaşılma demiş, konu kapanmış, şimdi iktidara neden mağduriyet edebiyatı yapabileceği, oy devşirebileceği malzeme verilmişmiş tam da işler iyi giderken..

İktidarın bütün kesimi, Montrö'yü tartışıyor, ne meclis başkanının yanlış anlaşılan teşbihi, ama şimdi anladık ki, ABD/NATO cu tüm muhalefet de bu işin içinde, inşallah daha iyi anlaşmayı siz yaparsınız, ama yapamazsanız beceremezseniz, süreci yönetemezseniz, Rusya'ya kabul ettiremezseniz, sizi Rus ayısından kimse koruyamaz, tarihi bir yaranın kabuğunu kaldırmak üzeresiniz.

Ha..Konya'ya gittim, tek kare fotoğraf yok medyada diye serzenişte bulunma...demokrasi işte..haber değeri yokmuş demek ki..

3-Alın, tutun, sökün, atın, al sana urgancı. 2004 yılında açıklama yapın diye mektup yazarken demokrasiye müdahale olmuyor muydu? Ki onlar muvazzaftı, bunlar emekli, 'zaten öyle bir güçleri yok', yine her zamanki gibi kendisiyle çelişmiş, çelişki faşizmin doğasındadır, misal komunizm doktrindir faşizm ise asla bir doktrin değildir kendi içinde 'hep' tutarsızdır. Zemin bozuk olunca...

4-Baktılar içerikte sorun yok, zamanı, yöntemi, üslubu, 'hatırlattığı şeyler' sorun oldu. Adamlar tek tek sağda solda yazdılar, çizdiler, konuştular kimse iplemedi, kimsenin Montrö'den haberi bile yoktu. Bütün millet şu an Montrö'yü konuşuyor, yatarlar, çıkarlar, hesabını kitabını yapmışlar, kendilerini yakarak milleti aydınlatmayı tercih etmişler son çare. AKP Mavi Vatan diye diline doladığı kavramın fikir babasını yargılamanın dayanılmaz hafifliğini yaşıyor, bu bile bir şeydir hani. Bunlara ben bahtsız bedevi diyorum; Balyoz zamanı AKP FETÖ ile işbirliği yaptı bunları dövdü vesayetten kurtuluyoruz hedef önemli diye, sonra FETÖ vasiliği ele geçirdi 15 Temmuz oldu, 15 Temmuz'da bunlar AKP nin yanında durdu FETÖ ye karşı koydu darbe önlendi, şimdi vasiliğe başka tarikatler göz dikti, bunlar yine aynı şeyi söylüyor, AKP tarikatlerle işbirliği yapıp 'gene' bunları dövüyor. Hayır yarın tarikatler bir haltlar karıştırsa bunlar yine AKP nin yanında duracaklar, çünkü aslolan devlettire inanıyorlar, işte AKP burasını işin bir türlü anlayamıyor. Mazlumu getirin diye bir film vardı ya, Kemal Sunallı...hah tam o hesap...Bunları dövünce rahatlıyor AKP...rahatlasın...rahatlayınca kafası daha iyi çalışıyor, son açıklamadan onu anladım ben..

5-Sarıklı Amirale bunun hesabını sorarlar dedim, burada, dalga geçtiniz, bunlar mı hesap soracak dediniz, dediğim gibi de oldu..o iş başka bu iş başka. Ha bazıları hem hesap sormuştur, hem de senin yapacağın işi s...m diye de eklemiştir, orası ayrı.

6-FETÖ gibi, bugün devletin bütün organlarına doluşan tarikat ve cemaatler, ileride bu ülkenin başına bela olmaya devam edecek. 10-20 sene sonra yine, takkeli, sarıklı birileri, şeyhlerinden talimat gelince harekete geçecekler, belki birbirlerine girecekler, belki birleşip size girecekler. Buna karşı küçük oy hesaplarıyla, şu an muhalefet partileri hiçbir şey yapmıyorlarsa 'tıpkı FETÖ sızarkenki' gibi, siyasetten, demokratik organlardan umudunu kaybetmiş bazı emekliler korkuya kapılamaz mı, ne olacaksa olsun bari bunu gündeme taşımış oluruz demiş olamazlar mı? Mesela; 300 tane emekli hakim, savcı, yargı bağımsız değil müdahale var, yargıya baskı var diye bildiri açıklasa, yanlış mı söylemiş olacaklar, üstlerine vazife değil mi olacak, yoksa 'gizli bir takım odakların' maşaları mı olacaklar. Sadece doğruyu söylüyor olamazlar mı? O halde doğruları söylemek yasak mı?

7-Ortak ruh hali tabi iç açıcı Bütün umutlarını patlayacak bir ekonomik krize bağlamış, Balyoz-Ergenekon Davalarını da aynı böyle seyreden bana dokunmayan yılan bin yaşasıncılar, kaynayan kurbağalar, tek dertleri kazanımlarını muhafaza etmek olan küçük burjuvazi....Sıra sana da gelecek..Herkes hak ettiği şekilde yönetilir, siz bu şekilde yönetilmeyi hak ettiniz, görüyorum ki, daha da ötesini hak ediyorsunuz. Ayasofya İmamı ortada, açık açık söylüyor, yalan söylemez, belki hiç söylemezdi, ama söylemekte beis görmüyor, bekliyor kadayıfın kızarmasını. İran İslam Devrimini bir okuyun tavsiye..

Sn achiles sizin yaşınız müsait.12 eylül öncesi kaynar suda haşlanan kurbağa olmayalım diyen sağcı solcu yüzlerce genç vardı.İdealist vatanı seven eylem yaparak vatanı kurtaracak olan,ne oldu o gencecik insanlara,onları kim sokağa döktü,emekleri hayalleri vatan sevgileri ne işe yaradı.Bize lazım olan şey akıl,hamaset değil.Muhalif aydın olarak ben kendimi hadi o kategoriye koymıyayım belki de yeterince yetkin değilimdir,sizin muhalefet için eylem planınız nedir,geceyarıları tüm sivil kuruluşlar bildiri yayınlarsa sorunlarımız hallolur mu.

6. Sadece bir kez Haberlerde aşıyı sulandırıp bir şişeden , 3 mu 6 doz mü uretildigini duydum bu nedir doğru bir uygulama mi hekim arkadaşlar bunu açıklayabilir mi ?

Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Sadece bir kez Haberlerde aşıyı sulandırıp bir şişeden , 3 mu 6 doz mü uretildigini duydum bu nedir doğru bir uygulama mi hekim arkadaşlar bunu açıklayabilir mi ?
    Sn desidero çin aşısı için o söylenmişti,toplu olarak geliyor burada tek tek enjeksiyonluk hale getiriliyor diye,öyle mi getirildi tam bilmiyorum,ama tek doz aşının sulandırılıp bir kaç kişiye yapılması elbet imkansız.

8. Fazıl Say'dan CHP'ye: Siz kazanamazsınız kardeşim! Siz kazanmaktan da korkuyorsunuz! Siz İktidardan korkuyorsunuz!
    "Tek tavsiyem var kardeşim; içinizde korkmayanların sayısını arttırın. Gençler cesur, kadınlar cesur, sayısını arttırın. Bırakın korkuyu"

https://t24.com.tr/haber/fazil-say-d...orsunuz,943700

Sayfa 709/1000 İlkİlk ... 209609659699707708709710711719759809 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •