Sayfa 71/775 İlkİlk ... 2161697071727381121171571 ... SonSon
Arama sonucu : 6199 madde; 561 - 568 arası.

Konu: SAFKR-Safkar Ege Soğutmacılık Klima Soğuk Hava Tes İhr İth San ve Tic. A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by batık Yazıyı Oku
    Ben de aynı durumdayım kardeşim, sabah şimdi ekran görüntüsü nu atacağım bist hisse senetleri bölümünden giriş yap..daha önce ilk hisse senetleri endeksindeki safkr yi secmistim.o da her şeyi sıfır gösteriyor.birncil piyasa yazmayan i seç

Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Tamam abim hallettim bi sorum daha olacak size bu programi on kademe aşağı yukarı için aldım baksa bi özelliği var mi yardımlarınız içinde teşekkür ederim

ALE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by Mt5978 Yazıyı Oku
    Tamam abim hallettim bi sorum daha olacak size bu programi on kademe aşağı yukarı için aldım baksa bi özelliği var mi yardımlarınız içinde teşekkür ederim

matriksin ,foreksten farkı YİP pazarındaki hisselerde ,arasıra eşleşme fiyatlarını göstermesidir...bende de yip hissesi tonla....ilk 1 ay forekste kalmıştım,sonra tutturunca illaha bu özelliği istiyorum diye,baktım öbür ay beni aracı kurumum sekeryatirim,matrikse üye yaptırdı...aslında foreks daha güzel,daha şık..matrikste biraz daha kaba ...ama mecburen matriksciyim...selamlar...

Haa,anlık takas yani ARACI KURUM VERİLERİ verilerini zaten biliyorsundur...yani kim almış,kim satmış....
    bazen ,günlük,haftalık gibi verilerde yani TAKAS İŞLEMLERİNİ es geçiyor....
    kademe analizi var....gün içi görmüş olduğu her fiyatta kaç edet alım,kaç adet satım olmuş...
    Son düzenleme : batık; 20-01-2018 saat: 12:03.
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

3.  Alıntı Originally Posted by Terazi Yazıyı Oku
    Aman hocam bu tip sığ hisselerde sakın hırs yapmayın ve kâr cebe yakışır deyip tahta sahibini kızdırmadan uygun yerden çıkmasını bilin. Ben en son vangd da 1, 94 ortalama ile 4 ü görüp satmadım. Sonra düşünce hırs yaptım 3 lerden ve 2, 80 lerden alımlar yaptım. Sanırım malı vermeyip daha da artırınca sahibi kızdırdık çektikce aşağı çekti. Belki fazla beklemedim 1 ayda parayı 2 ye katlamışken sadece 2 günde başa döndük. Sonuç 2, 45 ortalama ile zarar üstüne zarar yazıyoruz. Ben flap ve beyazda hareketin hemen öncesinde flap 3, 30 beyaz 10 iken vardım. Brute girdiler yine satmadım. Baktım ben satmadıkca gitmeyecek sattım ikisi de uçtu gitti. Kısaca şunu söylemek istiyorum. Çok fazla hayal kurup aldığınız hissenin 3-5 kat artacağını sanmayın. Siz hissesdeyken asla bunu göremezsiniz. Tabi ufacık lotlardan bahsetmiyorum. Zaten venet ve bunun gibi sığ hisselerde lotlar sayılıyordur. Doğru yerden alan doğru yerden satmayı da becermeli ve yüksek kârla sattığı hisseye de uzun süre uğramamalı. Ytd
    Ah terazi kardeş aynı dönemde flaş ve beyaz bende de vardı ekmeklerini tam yiyemedik kısmet

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

4.  Alıntı Originally Posted by batık Yazıyı Oku
    matriksin ,foreksten farkı YİP pazarındaki hisselerde ,arasıra eşleşme fiyatlarını göstermesidir...bende de yip hissesi tonla....ilk 1 ay forekste kalmıştım,sonra tutturunca illaha bu özelliği istiyorum diye,baktım öbür ay beni aracı kurumum sekeryatirim,matrikse üye yaptırdı...aslında foreks daha güzel,daha şık..matrikste biraz daha kaba ...ama mecburen matriksciyim...selamlar...

Haa,anlık takas yani ARACI KURUM VERİLERİ verilerini zaten biliyorsundur...yani kim almış,kim satmış....
    bazen ,günlük,haftalık gibi verilerde yani TAKAS İŞLEMLERİNİ es geçiyor....
    kademe analizi var....gün içi görmüş olduğu her fiyatta kaç edet alım,kaç adet satım olmuş...
    Abi dediğin program dan bu kripto alınıyor mu haben biraz araştırdım kripto almak içinde turkiyede desteklemiyor diyor olmuyor bu konu hakkında bilgin var mi

Kripto ne oluyor.ne demek istediğini anlamadım...

Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

6. bu kağaıt 3 asağı zor düşer baya güçlendi kendi görüşm ama sapein işlemri kağıdın midesını bulandırıdı bunula birlkde hisse olnaların morelini bozdu uzunculr için sorun yok ama zamnın eğerli olanalr için kararlar farkılı olur

7.  Alıntı Originally Posted by Terazi Yazıyı Oku
    Aman hocam bu tip sığ hisselerde sakın hırs yapmayın ve kâr cebe yakışır deyip tahta sahibini kızdırmadan uygun yerden çıkmasını bilin. Ben en son vangd da 1, 94 ortalama ile 4 ü görüp satmadım. Sonra düşünce hırs yaptım 3 lerden ve 2, 80 lerden alımlar yaptım. Sanırım malı vermeyip daha da artırınca sahibi kızdırdık çektikce aşağı çekti. Belki fazla beklemedim 1 ayda parayı 2 ye katlamışken sadece 2 günde başa döndük. Sonuç 2, 45 ortalama ile zarar üstüne zarar yazıyoruz. Ben flap ve beyazda hareketin hemen öncesinde flap 3, 30 beyaz 10 iken vardım. Brute girdiler yine satmadım. Baktım ben satmadıkca gitmeyecek sattım ikisi de uçtu gitti. Kısaca şunu söylemek istiyorum. Çok fazla hayal kurup aldığınız hissenin 3-5 kat artacağını sanmayın. Siz hissesdeyken asla bunu göremezsiniz. Tabi ufacık lotlardan bahsetmiyorum. Zaten venet ve bunun gibi sığ hisselerde lotlar sayılıyordur. Doğru yerden alan doğru yerden satmayı da becermeli ve yüksek kârla sattığı hisseye de uzun süre uğramamalı. Ytd
    Burdan anladığım!!!
    Kızım sana söylüyorum gelinim sen duy😁
    Tecrübeler bir daha yaşanmasın diye vardır
    Burdaki paylaşimlarin bence tecrube degil
    Tüm yumurtaları bir sepete korsaniz kırılır tecrübeyle sabit.tekrar
    Bu yapilirsa akıldışı bir hareket olur.
    Vangd 1 'den 9 a tekrar 9 'dan 1 gelmiş
    Bir hisse olarak isterse tekrar 4 olsun alınmaz
    Alirsanda ben düştüm sizde safkarda düşmeyin derseniz bu tipi öte komik olur.
    Safkarla bu saydigin hisseler uzayda bile komşu olamaz.YTD

8. Biz yarin yine burdayiz.

Sayfa 71/775 İlkİlk ... 2161697071727381121171571 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •