Tamam abim hallettim bi sorum daha olacak size bu programi on kademe aşağı yukarı için aldım baksa bi özelliği var mi yardımlarınız içinde teşekkür ederim
ALE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tamam abim hallettim bi sorum daha olacak size bu programi on kademe aşağı yukarı için aldım baksa bi özelliği var mi yardımlarınız içinde teşekkür ederim
matriksin ,foreksten farkı YİP pazarındaki hisselerde ,arasıra eşleşme fiyatlarını göstermesidir...bende de yip hissesi tonla....ilk 1 ay forekste kalmıştım,sonra tutturunca illaha bu özelliği istiyorum diye,baktım öbür ay beni aracı kurumum sekeryatirim,matrikse üye yaptırdı...aslında foreks daha güzel,daha şık..matrikste biraz daha kaba ...ama mecburen matriksciyim...selamlar...
Haa,anlık takas yani ARACI KURUM VERİLERİ verilerini zaten biliyorsundur...yani kim almış,kim satmış....
bazen ,günlük,haftalık gibi verilerde yani TAKAS İŞLEMLERİNİ es geçiyor....
kademe analizi var....gün içi görmüş olduğu her fiyatta kaç edet alım,kaç adet satım olmuş...
Son düzenleme : batık; 20-01-2018 saat: 12:03.
NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...
Ah terazi kardeş aynı dönemde flaş ve beyaz bende de vardı ekmeklerini tam yiyemedik kısmet
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Abi dediğin program dan bu kripto alınıyor mu haben biraz araştırdım kripto almak içinde turkiyede desteklemiyor diyor olmuyor bu konu hakkında bilgin var mi
Kripto ne oluyor.ne demek istediğini anlamadım...
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...
bu kağaıt 3 asağı zor düşer baya güçlendi kendi görüşm ama sapein işlemri kağıdın midesını bulandırıdı bunula birlkde hisse olnaların morelini bozdu uzunculr için sorun yok ama zamnın eğerli olanalr için kararlar farkılı olur
Burdan anladığım!!!
Kızım sana söylüyorum gelinim sen duy😁
Tecrübeler bir daha yaşanmasın diye vardır
Burdaki paylaşimlarin bence tecrube degil
Tüm yumurtaları bir sepete korsaniz kırılır tecrübeyle sabit.tekrar
Bu yapilirsa akıldışı bir hareket olur.
Vangd 1 'den 9 a tekrar 9 'dan 1 gelmiş
Bir hisse olarak isterse tekrar 4 olsun alınmaz
Alirsanda ben düştüm sizde safkarda düşmeyin derseniz bu tipi öte komik olur.
Safkarla bu saydigin hisseler uzayda bile komşu olamaz.YTD
Biz yarin yine burdayiz.
Yer İmleri