düşüyor yükselmesi gerekirken
düşüyor yükselmesi gerekirken
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Sizin her iki yazınıza da cevap olabilecek bir analizimi taaaa 2015 yılından bugüne taşıyayım. Özellikle yeni girecekler için gerçekten faydalı olacağını düşünüyorum;
Taaaa o zamanlar olasılık olarak belirttiğimiz, sırada olabilecek TERS KÖŞE 'ler aynen ve her seçim zaferi sonrası tekrar tekrar yaşatıldı...! Hatta o dönem Sn. merterli34 'ün 6.ve 7. ters köşelere hazırlıklı ol uyarısı da defalarca doğruluğunu teyid etti.
Son günlerde bir yenisi daha yaşatıldı. Senelerdir kimsenin teknik analiz olarak yüzüne bakmadığı şirketi sosyal medyada özellikle twitter 'da her gün birileri analiz ediyor ve tüm teknikçilerin ortak paydası bir an önce 0.6x 'lara gitmesi beklentisinde...! Evet sizin de dediğiniz gibi benim de tüm teknikçilerin de dediği gibi YÜKSELMESİ GEREKİRKEN DÜŞÜYOR...!
Peki neden? Aslında cevap net. Yıllar önce de tespit ettiğimiz gibi hissenin KARAKTERİ tek cevap...! Karakterinde var TERS KÖŞE yapmak...!
KAP 'a düşen son habere gelecek olursak; Orada da yeni bir durum yok! Yıllar önce de kayıtlı sermaye tavanı 750 milyon TL idi. VE 2015 analizimdeki beklentiyi tekrar tekrar burada yeniden vurgulamış olayım;
ÖDENMİŞ SERMAYEYİ BİR GÜN AMA MUTLAKA BİR GÜN KAYITLI SERMAYEYE ÇEKECEK..! Bunu bu hisse değeriyle yapamaz...!!!
Sağlıkla,![]()
Çalışmalarım; düşüncelerimdir, hayallerimdir. Eğitseldir, deneyseldir, gözlemseldir.
YATIRIM TAVSİYESİ İÇERMEZ...! YÜKSEK RİSK İÇERİR...!
nerden bulasrik bunlara adini siz koyun 0.43 den 5 bin lot 2 bin liralık aldım 200 tl zarar yüzde 10 zarar utanmazlar gün ici kademe dolu akşam satışı bas neden bulaştık en yakın zamanda kaç may bakmak lazım insaf ayıp be yüzde 10 zarar ....
SM-C5000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bole şirket olmaz olsun hergun aşağı mi gider ayıp git yılbaşı seviyene git 0.30 kuruşa git rahatla ilk defa karşılaştım kchol den kazanıp bunlara yediirioz ayıp bea
SM-C5000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yine yeniden İnce Kırmızı Hattayız, IHEVA 'mız kelebekler gibi...
Çalışmalarım; düşüncelerimdir, hayallerimdir. Eğitseldir, deneyseldir, gözlemseldir.
Ben derim ki hamdi bey; İnce kırmızı hat yarılırsa elde potansiyel olarak bekleyen Katar 'a karşı cepheleşme derinleşir, BIST geneline yayılır, krize dönüşür.
Yok eğer bu cepheleşme soğur ise, piyasalar dikkate almaz ise tahtacıbaşının da bildiği özel bir durum yok ise buradan teper.
VE bu tepiş ihtimal sert de olabilir...!
Boşa uğraşma mevzuna gelince; Yaww bu çalışmalar ızdırapla, işkenceyle, boşa kafa patlatılarak yapılan çalışmalara benziyor mu? Hedefe kilitlenmişiz, hedefe giden yılları da biraz teknik öğrenerek, biraz öğrendiklerimizi pratik ederek gözlemleyerek eee biraz da keyif alarak tahtacıbaşı ile monologda kalarak eğlence ile geçiriyoruz... Hazır yeri gelmişken buradan sevgilerimizi
gönderelim tahtacıbaşına. Hiç unutmazdım ama az önceki çalışmamda atlamışım...
Hakikaten bazı uyarılar klişe halini almış olabilir ama gerçek anlamıyla bence tüm yatırımcıların iyice idrak etmesi gerekiyor.
Bu grupta uzuncu olmadan, bu grubun geçmişini tanımadan kısa orta vade giren her yatırımcı/oyuncu sinir uçlarını aşındırır.
Sağlıkla,![]()
Yer İmleri