Anlattıklarınızla bir çok indikatöre dayalı sistemi tahmin ediyorum yazabilirim. İleriki günlerde idealin demosunu indirip denene çalışmaları yaparım.
Eski hissenet de idealin başlıklarını ilk sayfadan itibaren okuyup formülleri arşivlemeye başlayacağım.
Birde idealde algonun dışında robot ve optimizasyon örnekleri var. Sistemi optimize yapılacak şekle nasıl dönüştüreceğiz.
Robot dediğimiz şeyin algodan farkı nedir .
LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
Erhan, Öncelikle eline sağlık. Zahmet edip uğraşmış ve bayağı bir zaman ayırmışsın.
ilk videoyu seyrettim. Gayette güzel ve yeterli uzunlukta olmuş.2. videoyu da ilk uygun zamanımda seyredeceğim.
Candan uğurlu geldi bizeSİstem bi kendine geldi rahatladı bu ay.
A1 den kalan 368,30 TL
İnfodakı kar 1.750,55 TL ye yükseldi.
Ana sermaye toplamda 6.340,37 TL ye yükseldi.
Önce savruldum yok oldum
Sonra dinlendim duruldum
Ve her giden parçam yerine
Yenisini doğurdum
Daha güçlü, daha sakin
Daha mutlu, daha suskun
Daha olgun, daha kırgın
Daha yalnız, daha yorgun
Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
Benim sistem 3 gündür zarar ediyor. Hatta günün ilk saatlerinde iyi zarar ediyor sonra biraz toparlıyarak zarar makul bir seviyeye geliyor. Tahminim son 3 gün içinde kar eden sistem yoktur.
Piyasaların kararsızlığını gidermesi lazım. Bir gün pozitif, ertesi gün negatif endeks sistemleri şamar oğlana çevirdi. Ya iyi bir düzeltmeye gitmesi lazım ,yada yükseliş trendi başlatması lazım.
muhtemelen sıstemınız biraz yavaş bant aralıgı büyüyünce yavaş sistemleri kitlemeye başladı.
ancak ben daha da sıkışacağını düşünüyorum. İyi puan üretti sistemler artık tökezleme dönemi başlar diye düşünüyorum.
Bir istatistik daha var tabi yaz rallisi diyorum ben yaz dönemlerınde sistemler çoğunlukla kar eğrileri çok sıçrıyor. 10 yılın 8 inde durum böyle. BU olasılık gerçekleşirse sistemler daha kar üretmeye devam eder.
Hocam sisteme beni de ekler misiniz mail adresim
mkucukoglu1525@gmail.com
teşekkür ederim
FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri