Sayfa 71/177 İlkİlk ... 2161697071727381121171 ... SonSon
Arama sonucu : 1412 madde; 561 - 568 arası.

Konu: ARCLK - Arçelik A.Ş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,037
    Temettumuz gayet iyi hayırlı olsun.

2.  Alıntı Originally Posted by özmen Yazıyı Oku
    Temettumuz gayet iyi hayırlı olsun.
    koç grubunun şirketleri her anlamda iyi, ama yabancı ortaklıkların olduğu şirketler daha iyi gibi geldi......YTD

3. Temettü miktarı geçen sene ile aynı. Kesinlikle iyi değil. Zaten beklentilerle aynı.

4. Temettü miktarı aynı ama geçen seneden farkı bu yıl 2 milyar TL geri alım yapmasına rağmen bu temettuyu açıkladı.
     Alıntı Originally Posted by kelebekx Yazıyı Oku
    Temettü miktarı geçen sene ile aynı. Kesinlikle iyi değil. Zaten beklentilerle aynı.
    Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,037
     Alıntı Originally Posted by DENİZ Yazıyı Oku
    koç grubunun şirketleri her anlamda iyi, ama yabancı ortaklıkların olduğu şirketler daha iyi gibi geldi......YTD
    Aynı düşüncedeyiz, bu yüzden de uzun vadeli asıl büyüme ve temettü odaklı yatırımlarımın büyük kısmı froto hisselerinde.
    Doğrudur, Arclk'te net kar artışı ve temettü artışı bu sene geçen seneye göre sönük kaldı.. Ancak sayın ciga'nın da dediği gibi şirket bu temettüyü geri alım programı tam gaz devam ederken ödeyecek. Maliyetlerdeki aşırı artışlar nedeniyle net kar düşük kalsa bile Şirketin ciro ve net faaliyet karındaki artışları çok beğeniyorum. Uzun vadede Froto'larıma yoldaş olarak arclk hisselerimi de tutmaya devam edeceğim. Hayırlı kazançlar hepimize.
    yatırım tavsiyesi değildir.

6. 30-32 TL (+-2-3TL) aralığında yaklaşık 9 ay yatayda bekledi ve sonra 50 TL üzerine atıp yine yataya sardı. 3 aydır da 50-55 TL arasında yatayda. Bakalım daha kaç ay buralarda yatayda bekleyecek.

7. Malesef korktuğum durum gerçekleşiyor. Geri alım olmadığında tahtada alıcı yok. Kimse ilgilenmiyor tahtayla. Bi haber bekliyoruz sanırım.
    Borsada alıcılar da kazanır satıcılar da, açgözlüler kaybeder.

8. Elimdeki Arcelikleri, Ereğli ile dengeleme yaptığım için Ereğli sayfasını da takip ediyorum.

Çelik fiyatının çok arttığını orada takip ediyorum. Ayrıca artan petrol fiyatları bir de üretim yapılan ve aynı zamanda pazar olan Rusya'nın savaşa dâhil olmasının hisse üzerinde olumsuz baskıları var şimdilik . Bir müddet sonra toparlayacağına inanıyorum.

Ytd

Sayfa 71/177 İlkİlk ... 2161697071727381121171 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •