Sayfa 71/426 İlkİlk ... 2161697071727381121171 ... SonSon
Arama sonucu : 3401 madde; 561 - 568 arası.

Konu: GSDHO - GSD Holding

Benim bildiğim doholde de yatırımcısın,orda tek yazın yok,allahın her dakikası burdasın,ilginç cidden,arada aklıma ulan bu speğin adamı olmasın diye takılıyor,sonra düşünüyorum yok yok değil diyorum))))))))))

2. Polyanna üstat . Ben paramın bir kısmı ile trade ediyorum. Ortalama 1/3 u diyelim.2.10 ortalamami yaklaşık 1.90 a indirdim. Miktar yüksek ama doğru. Ben hisseden ciksam da arada gelirim burada sana laf atar giderim. Senin içinde uçuşan kelebekler in de bir faydasini göremedik. İlk başta iki basamaklı dedin. Sonra 25 cent. Şimdi 4 lira... Severek takip ediyoruz polyanna ustat

Hayır elbet senin de hakkın yazmak,ama bilgi veren fikir alışverişi yapılabilen denizci arkadaşlar vardı,sağlam bilanço analizi yapanlar vardı ona laf çak buna laf çak topiğin huzurunu bozdun,kimse yazmıyor,bir de allahın her dakikası topikte bekçi gibi bekliyorsun,kimseye aman vermiyorsun,yapma böyle şeyler.Sen de zarar görürsün,millet rahatça her istediğini yazsın,sen para bağladıysan bizi de gazozuna oynatmıyorlar borsada,biz de düşünce üzülüyoruz,biz de spek patron tahtacı herneyse çakallık yapınca kızıyoruz,rasyolarına bakıyoruz fiyata bakıyoruz isyan ediyoruz ,para bu kimse kolay kazanmıyor,o açıdan öyle fazla ileri geri yazma ,herkes özgürce yazabilsin.

Eh gamlı baykuş sen de bu saçmalıklarla besleniyorsun,memnunsan yaptıklarından koca adamsın yaz tabi

Yandık bizim sitenin bekçisi işten çıksam da arada ziyarete gelirim diyor ,yandık valla)))))))))))

Bak burada bir ara bu hisseye 200 bin lotluk para bağlanmaz diye muhabbet döndü,o gün bendeki lot sayısı bu rakamın çok üstündeydi,üstelik zarardaydım,sonra baya karla sattım,şimdi kardaki miktarla devam ediyorum,sen o gün o kadar lotu olan vardır falan demedin.Ben o günlerde kağıtda toplam iki milyon lotun sahibini şahsen tanıyordum.Biz de para bağladık,biz de bekliyoruz.Biz de zarara girdiğimiz zaman üzülüyoruz ama sabah akşam buraya gelip ağlamıyoruz,bu şekilde borsacılık olmaz,sen borsayı bırak.

İki milyon lot elbet tek kişide değildi,yanlış anlaşılma olmasın,tanıdığım insanlardaki lot sayısı o kadardı demek istedim .

8. Bak bak beni spek sanmış. Bir de her dakika buradaymisim.
    Öncelikle ben en başından beri şirketin finansallari iyi ama malesef yönetim kötü niyetli ve ky düşmanı diyorum. Bunu şirketin 20 yıllık performansından görebilir siniz diyorum. Burada hedef gösteren 10 olacak , 4 olacak, 0.25 cent altı al üzeri sat diyen sensin. Ama spegin adamı benim. Ben hedef göstermiyorum sadece şirketin performansını eleştiriyorum . 20 yıldır bu şekilde olduğu için onu da yüksek musadenle yönetimine bağlıyorum;).
    Bu arada her dakika buradasın demissin. Geçen arkadaşın biri yazmıştı. Forumda gecmiş yazilari okumuş. Kimse olmadığında sen yazıyormuş sun. Hem soruyormussun hem de kendi sorunu cevapliyormussun;)

Bu arada dohol de herkes isyanda. Orada da senin gibi polyanna bulursam ona da cevap vereceğim söz

Sayfa 71/426 İlkİlk ... 2161697071727381121171 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •