Sayfa 71/343 İlkİlk ... 2161697071727381121171 ... SonSon
Arama sonucu : 2738 madde; 561 - 568 arası.

Konu: BAKAB - Bak Ambalaj

Su sporları yaptığımızda İranlı genç bir çifteydik askı memnu lale devri biz izliyor 10 yıl çok seviyor dedı bikinili bayan Tebriz'li hatun...100 dolar ustu 50 dolar gerı alınca bu pulun yenısı yok mu dedı satıcıya... Nefersem yeni tarıhli dolar istiyormuş...biz yıllardır Tv dizilerini izlerdik ne hayrını gördükte acem izlicekte Tr yeye gelecek te turizm kurtulacak... Mustetısı profılını görünce üzüldüm en az 5 yıl kayıp... Gercı biz gurbetcı ve yerli musterıye hitap ediyorduk İzmir İstanbul otobanı Çeşme için büyük fırsat...ytd

Tüm yatırımcıların Bayram'ı kutlu olsun...Sağlık ve neşe dolu daha nice Bayram'lar dilerim...

3. Evet herkesin bayrami seker tadinda gecer insallah...

SM-G530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Merhaba arkadaşlar,
    BAKAB Teknik analizini uzun zamandır inceliyorum, TA grafiklerine baktığımda bugünkü kapanış fiyatının 5 ve 22 günlük hareketli ortalamaları yukarı kırdığını görüyorum, ayrıca MACD ve MOMENTUM indikatörlerinin yönünü yukarı çevirdiğini ve diğer indikatörlerin de RSI-CCI-STOF gibi yönünü yukarı çevirdiğini gözlemliyorum.
    Son olarak BOLLİNGER band iyice daraldığından kısa vadede fiyatın yukarı sert ivmelenebileceği kanaatindeyim.
    Sonuçta beklentiler alınır, gerçekler satılır,
    Burada yer alan yorum ve görüşler kişisel düşüncelerimden ibaret olup Kesinlikle yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.

Sıcaklardan dün gece 3 de uyumuşum ama bi rüya gördüm ki Allah inandırsın...sormayın bakab fiseklemıs 6 -7 -9 yeminlen...sıcaktan üstümde ne yorgan nede pike var...uzerımız acık kalmış diyemıcem gercı hep tersı çıkar rüyalarımın...Duserseede alırdık cim babanın malları nı...ytd

6. Insallah ruyalar gercek olur diyelim...beklemek ve hayal kurmak ky nin kaderinde ve fitratinda var...

7. 5,54 TL.kapanış fena değil bugünlük

8. Çıkışa devam edecek gibi gözüküyor,
    yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 71/343 İlkİlk ... 2161697071727381121171 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •