Aslında bir çok kişiye göre viopta bırakın 1 senede 5 katı 1 2 hatta 3 ay mevcut getiriyi korumak bile çuğu kişiye göre imkansız görünür.
Ufku geniş tutmalıyız. Olabiliyormuş dememiz lazım. Düşünsenize 40 bin TL niz var koyuyorsunuz 300 oluyor 10 ayda
SOnra işlemi kapatın viop hesabınızda para dursun size her gün 300,000 * 0,0005 = 150 TL günlük yatıyor.
150* 30 = 4500 TL her ay viop hesabınıza takas bank tarafından yatırılıyor.
üstelik bu 150 TL her gün bileşke oluyor
Bugun 150 TL aldınız ertesi gün 300,150 TL nin 0,0005 ile çarpımını alıyorsunuz. Bu oran bazan 0,0006 bazan 0,0005 ödeniyor.
Alın size emeklilik 10 ayda 40 bın TL ile emekli oldum. Üstelik her ay en az 4500 TL maaş alacam
Peki he giren lambır lumbur parasını bu sekılde kar ettirebiliyormu ettiremiyor ettirsede koruyamıyor vesaire.
Şahsim adına konuşayım sistemimizi bu sene içerisinde oturttuk diyebiliriz. en istikrarlı getirinin oldugu ay 3 4 aydı.
fakat şimdi 10 aydır istikrarla kar üretiyoruz. Bundan sonrakı hedef portfoyu biraz daha büyütüp ufak ufak kar marjını çekip kalanı büyütmek.
BU arada buradanda duyurayım 2. WPS serveri kiralayıp tıpkı BES yatırımı gibi maaşımdan 1000 750 500 Aylık olarak viop hesabına atıp algoritma çalıştıracagım hesap extrasını haftalık aylık paylaşımlar ve ekran görüntüleriyle beraber paylaşarak bir ar-ge deney yapmayı planlıyorum.
Çalışmaları hemen hemene tamamladım gibi 1-2 aya kalmaz yeni konu başlığı açıp tıpkı bes gibi uzun vadeli viop algoritmik tradede para biriktireceğim. böylece elimizde net bir veri olur ve istediğimiz enstrumanla karşılaştırma imkanı buluruz.
Yer İmleri