Sayfa 710/1023 İlkİlk ... 210610660700708709710711712720760810 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 5,673 - 5,680 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Şimdi bu itiraf mı ya kardeş bunların yaptıklarını yazmaya 5 ortalı harita metod defter lazım. Allah sadece doğrulardan yana olur. Her şeyleri kendilerine bağladılar. Milyarlık oldular millete şükür empoze ediyorlar. Vs vs vs
    itiraf deyince görende ülkeyi ben yönettim sanacak....bu bir tespit .......önüne gelen tokatlar oldu bu güzelim ülkeyi.....

2.  Alıntı Originally Posted by firtina55 Yazıyı Oku
    itiraf deyince görende ülkeyi ben yönettim sanacak....bu bir tespit .......önüne gelen tokatlar oldu bu güzelim ülkeyi.....
    haklısınız ama birileri bilerek, isteyerek ve art niyetli olarak BU ÜLKEYİ TOKATLATIYORLAR. bunlar vatan haini..

3.  Alıntı Originally Posted by cankan Yazıyı Oku
    şok bir faiz artışından başka birşey gelmiyor aklıma belki 1000 baz puan artık 10 puan desek daha iyi eskiden bazpuan kullanmazdık.
    En son yapılan MB PPK toplantısından önce bu başlıktaki çoğu arkadaş yapılmazsa işin ucunun nereye gideceğini işaret etti ve gittik.
    Soru bundan daha ileri gidilmek isteniyor mu yoksa istenmiyor mu
    Yaparsın faiz arttırımını ayakta kalabilenler kalır. Kalamayanlar gider ama bu şekilde o ayakta kalabilecek olanlarda zamanla gidecek.
    Gerçi o ayakta kalamayacakların çoğunluğuna bir bakmak lazım. Safları nerede tutmuşlar.

49 u gıdıklıyor

UKRAYNA`DA ENFLASYON TEMMUZDA %8.9 .

Bildiğim bu ülkede politika faizi %17 yanlışım varsa düzeltin. Peki hangi salak YABANCI %16 enflasyon %17.5 politika faiz için UKRAYNA yerine Türkiye ye gelir ? Ancak GERZEK olup eskiden gelen ve hali hazırda mıçıp sıvadıkları için çıkamayan denyolar...

6.  Alıntı Originally Posted by sko Yazıyı Oku
    En son yapılan MB PPK toplantısından önce bu başlıktaki çoğu arkadaş yapılmazsa işin ucunun nereye gideceğini işaret etti ve gittik.
    Soru bundan daha ileri gidilmek isteniyor mu yoksa istenmiyor mu
    Yaparsın faiz arttırımını ayakta kalabilenler kalır. Kalamayanlar gider ama bu şekilde o ayakta kalabilecek olanlarda zamanla gidecek.
    Gerçi o ayakta kalamayacakların çoğunluğuna bir bakmak lazım. Safları nerede tutmuşlar.
    bence gelinen noktaya bilerek , isteyerek ve en kötüsü ART NİYETLİ olarak gelindi.. taa en baştan beri yani 2002 yılından.. "yeni türkiye" nin bir anlamı var bence.. sefil-yoksul halk ve saraylar da yaşayan elit bir kesim, yani krallık gibi birşey..

bilmeden yapalın şeyler düzeltilebilir, bilinerek ve kasıtlı yapılıyorsa halkın "vatan hainlerini" görmesi gerekmekte-uyanması gerekmekte..

siz olaya iyi niyetli bakmışsınız , ben böyle düşünmüyorum..

saygılar,

Bazıları halen olayın gerçek nedenlerini anlamamış olay londrada başladı damatla devam etti.

8. 5.50 vurdu çekti. 5.60'ı gıdıklıyor. Merkezi de artık test etmiyor. Merkeze dikte ediyor.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Sayfa 710/1023 İlkİlk ... 210610660700708709710711712720760810 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •