Artan

277,75 10 18:10
54,45 10 18:10
291,50 10 18:10
11,78 9.99 18:10
39,64 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

19,17 -10 18:10
42,00 -9.99 18:10
58,85 -9.95 18:10
7,81 -9.92 18:10
100,00 -9.83 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

8.423.783.298,90 18:10
8.279.675.248,75 18:10
7.897.836.716,17 18:10
7.784.719.756,22 18:10
7.554.836.368,50 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 710/952 İlkİlk ... 210610660700708709710711712720760810 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 5,673 - 5,680 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. piyasa üzerinden seçim algısı da oluşturuluyor ne günlere kaldık, ben londradaki operasyondan da kuşkuluyum. Hepsi seçime yönelik olabilir.
    Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.

2. Saat 17:00 oldu yine aynı yerlerde

SODA hissesini dolardaki hareketlerin yönü konusunda öncü bir gösterge olarak izlerim.
    Çoğu defa dolar yükselişine başlamadan önce soda yukarı hareketlenir.
    Son durum itibarıyla soda da nedense aşağı yönlü hareket dikkatimi çekiyor ve acaba doları aşağı mı basacaklar?
    Bir defa daha öncü gösterge rolünü yerine getirip getirmeyeceği test edilecek.

Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Alıntı Originally Posted by elma Yazıyı Oku
    SODA hissesini dolardaki hareketlerin yönü konusunda öncü bir gösterge olarak izlerim.
    Çoğu defa dolar yükselişine başlamadan önce soda yukarı hareketlenir.
    Son durum itibarıyla soda da nedense aşağı yönlü hareket dikkatimi çekiyor ve acaba doları aşağı mı basacaklar?
    Bir defa daha öncü gösterge rolünü yerine getirip getirmeyeceği test edilecek.

Yatırım Tavsiyesi Değildir.
    SODA bir defa daha doların yönü konusunda öncü gösterge olduğunu teyit etmiş oldu.

Londra'da yaşanan swap krizinin bir benzerinin Samuray piyasasında da başgöserdiğine dair iddialar var.

Arbitrajör Takuya Kanda, burada swap faizleri hala yüksek, allah belamı vermesin ki buradaki swap faizleri düşer düşmez lirayı satacağım diyormuş.

https://www.bloomberg.com/news/artic..._medium=social
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Londra'da yaşanan swap krizinin bir benzerinin Samuray piyasasında da başgöserdiğine dair iddialar var.

Arbitrajör Takuya Kanda, burada swap faizleri hala yüksek, allah belamı vermesin ki buradaki swap faizleri düşer düşmez lirayı satacağım diyormuş.

https://www.bloomberg.com/news/artic..._medium=social
    Üstat bu ziraatin sendikasyon haberine ne diyorsunuz.
    ABD ile papaz krizinde en son sendikasyonları kitlemişlerdi şimdi ziraat sendikasyonu kullandı bundan abd ile anlaşmamı çıkar yoksa fahiş faizdenmi sendikasyonu yenilediler.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

7.  Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    Üstat bu ziraatin sendikasyon haberine ne diyorsunuz.
    ABD ile papaz krizinde en son sendikasyonları kitlemişlerdi şimdi ziraat sendikasyonu kullandı bundan abd ile anlaşmamı çıkar yoksa fahiş faizdenmi sendikasyonu yenilediler.
    Turkcell bugun china bankdan kredi tahsis etti. Kapta haberi var.

Hiç bir yatırımcı küsmez. Parasına bakar. Atilla Yeşilada olayları dramaya ceviriyor. Populerliğini artımaya calışıyor.

Rxpu üstadım bi ara söylemişti..Bu TL faizi alanlar bir anda cıkmak isterse ne olacak diye. Bir anda cıkmak istediler, biraz zorluk cıkardık. Zorluk çıkarmak zorundaydık, tüm traderlar tek bir günde cıkmak istedi.

Tahvillerde ve Eurobondlarda güzel fırsat vardı bu hafta inş değerlendirdiniz.

Türkiye yamyanlar ülkesi...Ben 3-4 yamyam tarafından yönetilmesi yerine tek yamyamı tercih ediyorum. Secim sonrası reel anlamda kriz devam eder, ama finansal olarak toparlanma başlar.

Dolarda Yukselis Kacinilmaz

Alıntı Originally Posted by martind Yazıyı Oku
    Turkcell bugun china bankdan kredi tahsis etti. Kapta haberi var.

Hiç bir yatırımcı küsmez. Parasına bakar. Atilla Yeşilada olayları dramaya ceviriyor. Populerliğini artımaya calışıyor.

Rxpu üstadım bi ara söylemişti..Bu TL faizi alanlar bir anda cıkmak isterse ne olacak diye. Bir anda cıkmak istediler, biraz zorluk cıkardık. Zorluk çıkarmak zorundaydık, tüm traderlar tek bir günde cıkmak istedi.

Tahvillerde ve Eurobondlarda güzel fırsat vardı bu hafta inş değerlendirdiniz.

Türkiye yamyanlar ülkesi...Ben 3-4 yamyam tarafından yönetilmesi yerine tek yamyamı tercih ediyorum. Secim sonrası reel anlamda kriz devam eder, ama finansal olarak toparlanma başlar.
    Çinliler krediyi tahminen huawei teçhizat için vermişlerdir.

Eğer yanlış bulmadıysam

Şirketimiz, Çin Politika Bankası China Development Bank ("CDB") ile Grubun mevcut borçların yeniden yapılandırılması için 500 milyon Avro'ya kadar 2 yıl kullanım periyodu olan ve altyapı yatırımlarında Çin'den yapılacak alımların finansmanı için 750 milyon Avro'ya kadar 3 yıl kullanım periyodu olan kredi paketi anlaşması imzalamak için mutabakata varmıştır. Her iki kredinin de vadesi 10 yıl olup 3. yıldan sonra eşit taksitler ile geri ödeme yapılacaktır. Kredilerin yıllık faiz maliyetinin EURIBOR+ %2,20 olması öngörülmektedir.

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Son düzenleme : Egeli; 29-03-2019 saat: 18:55.
    O egeli ben değilim

Sayfa 710/952 İlkİlk ... 210610660700708709710711712720760810 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •