Originally Posted by pisyedili01 Eczane tam altımızda iple salıp alacağım telefon ettim. ... not: bu son yazdığınızı görmemişim .Tamamdır. yahu koparttın beni pisyedili abey aşağı sepet sarkıtmak mı kaldı yahu. ulen vob nelere kadirsin.
Originally Posted by abicim abey ya 9.950 den ya da 9.800 lerden alacak yok oralardan da almaz ise ishale bağlar ben oralardan longa talibim şimdilik Çuvalları dolduruyor bakalım. Hangisi ağır basarsa onu vurur yerden yere.
Hisse vadeliler dibe yakınlar Herif bankaları satıp THY aldı gibi
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir. "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Originally Posted by Ayasofya 2005 Bence yeni MB başkanı talimatla hareket edecek algısı piyasayı bozabilir. 250 artış bile bağımsızlık algısı verirdi. Bırak yaa fisfis abi. Gram annamiyon bu işlerden
Originally Posted by Ayasofya 2005 Muhtemelen hanım buna ceza verdi. Ya da bu elma yer gibi soğan sarımsak yiyorsa bu odaya girme dedi. Kim yanında elma yer gibi soğan yiyen birini görmek ister. özeline girmeyek yoksam o da bizi fırçalayacak şimdi. yanına giremiyorsa iş sıkıntııı hiç kurcalama ama telefon diye bişey var yahu. advili yemese bari
Originally Posted by ALPER Bırak yaa fisfis abi. Gram annamiyon bu işlerden Ben ekonomistim Cevizci teyzem. Ben kitabını yazdım da okuyan yok. Yoğsam ekonominin ansiklopedisini de yazacam da o kadar kağıt yok.
Akşam ucuzluğu severler için fırsat verecek gibi
9.950,25 long geldi 30 da stop olurum
Forum Rules
Yer İmleri