Sayfa 711/723 İlkİlk ... 211611661701709710711712713721 ... SonSon
Arama sonucu : 5777 madde; 5,681 - 5,688 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,399
     Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    1947'den bu yana ilk kez canları yandı.

ABD Başkanı, kararımı iki hafta içinde vereceğim demiş, bu ifade İsrail'in sonu demek.

Ayrıca bundan böyle, hiçbir yahudi dünyanın hiç bir yerinde insan muamelesi görmeyecek.

Gazze katliamının sonuçlarına katlanacaklar artık.
    Dinlen imanlan bir işim olmazsa sanırım kitabı mukettese göre cezalanacaklar bir bahaneylen,hitlerde belirtmişti yahudileri neden yaktığını belirtmişti bir gün bu dünya benim kıymetimi bilecek diye,önce acıyordum bunlara,filistin gazze,lübnan suriye olaylarından sonra hiç acımıyorum ölümlerine,iranın yobazlığı bile bu kadar değil,yanında arabistan var parlamentosu bile yok ülkemizde adamı kıtır,kıtır kestiler iktidar bile buna göz yumdu gitti dosyayı bedevi araplara verdi,artık ne dersek boş...

2.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Dinlen imanlan bir işim olmazsa sanırım kitabı mukettese göre cezalanacaklar bir bahaneylen,hitlerde belirtmişti yahudileri neden yaktığını belirtmişti bir gün bu dünya benim kıymetimi bilecek diye,önce acıyordum bunlara,filistin gazze,lübnan suriye olaylarından sonra hiç acımıyorum ölümlerine,iranın yobazlığı bile bu kadar değil,yanında arabistan var parlamentosu bile yok ülkemizde adamı kıtır,kıtır kestiler iktidar bile buna göz yumdu gitti dosyayı bedevi araplara verdi,artık ne dersek boş...
    Yahudi'nin canını alacağına malını al.

Mal mülk için şeytanla işbirliği yapar.

ABD istihbaratının ölüm tarikatı tesbiti bence çok yerinde.

Şimdi bu karşılıklı bombalama sonucunda Tel-aviv ve Hayfa'da pek çok bina yerle bir oldu, o bölgelerde ki konutlar, çok pahalı konutlardı. Zararları çok büyük, bu acıyla ne kadar yaşarlar kimbilir.

İran halkı ise Yahudi'den çok daha kötü durumda, zaten yaşamıyor. Bizde ki çoğunluk gibi.

Bu milletlerin yaşam tarifini bildiğini ben sanmıyorum.

Son 23 senede bizzat şahit olduğumuz bu soygun ve istismar düzeni İran'da 46 yıldır sürüyor.

Sonuç olarak bu savaş, her iki millet için çok köklü değişiklikler getirecek.

Sonuçta, eğer İsrail bu yıkımı, ABD'ye ödetemezse, yahudiler bu topraklara bir daha dönmez.

Diğer taraftan ABD vatandaşlarının uyanışı sürüyor, hatta son yahudi katliamı ABD olacak diye yazan düşünürler var.

Yahudilerin en büyük kozu main stream medyayı kontrol ediyor olmaları, eğer bu durdurulursa dünyada ki tüm canilikleri son bulacaktır.

Bekleyip göreceğiz, dünyanın her yerindeki Astrologlar 29 Temmuz'a kadar dünya da pek çok şeyin değişeceğini yazıyor, inanırmısınız bilmem ama hemen tümünün aynı şeyleri anlatmaları ve bu tarihi işaret etmeleri ilginç.

3. Trump neden kararımı iki hafta sonra vereceğim dedi.

Bu sözü belirli bir korkuyu özetliyor.

Trump gibi biri ve yanındaki akıl hocaları asla müslüman bir nüfusun yok edilmesine karşı durmaz.

Peki korkuları ne ?

Korkuları eğer İran'ı bombalar sa, anında İran'ın yakın çevresindeki ABD üslerini vuracağını biliyor.

Eğer Katar, S.Arabia, Birleşik Arap Emirlikleri gibi bölgelerdeki üsleri vurursa ateş çok daha büyük bir bölgeye yayılacak.

Belki on binlerce ABD askeri ölecek, eğer saldırırsa bu sonucu değiştirme şansları yok. Olsaydı şimdiye kadar bombalamalara başlardı.

Diğer taraftan, Rusya ve Çin'in böyle bir hata yapmasını beklediğini fark etti.

Çin'in Tayvan'a anında bindireceğini biliyor.

Özetle ateş çok daha büyük bir bölgeye yayılacak.

Gazze Soykırımına ortak olmuş bir ABD'nin, hiç ummadığı düşmanlıklarla da karşılaşacağı küçük bir olasılık değil.

Bu nedenlerle İsrail'in beklediğinden çok daha uzun bir süre yerle bir edileceği gerçeği büyük bir olasılık.

4. Trump , ne yapacağını şaşırmış durumda ..
    Zira emrindekiler kendinden çok Natenyahu nün adamı işte Mike Waltz..

Iran anlasacakti bunu anlayan İsrail hemen saldırdı , Trumpet ise Ben başçavusun beygiri gibi .... Oldum diyeceğine , İran a anlasin dedim fırsatı değerlendiremediler.

Diyerekten beni bile takmiyorlar dememek ve dedirtmemek için konuşuyor .Yani karar Trumpet te değil sadece biraz ayak direyebilir ..

Su Bidon u başkan iken siyahi yardımcısı ile Gazze de kısa süren ateşkesi duyduklarında sevindiklerini yüzlerinden okumuştum o yüzden kesinlikle Natenyahu iplarini koparmış kimseyi dinlemeyecek bir boyuta geçmiş , Almanya'da günü kurtarma açıklaması yaptı yoksa neden öyle saçma sapan konuştu..

...............

Bizde ise ,biraz Sencer Bey biraz White head politikaları ile idare etme sonuna geldik gibi , göller bölgesi , anlaşılan yeni bir fikre ulaşmış ve kesin olarak yukarıda yazdıklarım nedeni ile anchorman ine durumu izah eden açıklamalar yaptırıyor

Daha fazla açık konusmak mümkün değil anlayan anlamıştır. Aslında bu zamana , iç çekişmelerin eşlik etmemesi gerekirdi her ne olursa olsun ,sadece bir tarafın bu adamlarla pazarlık etmesi hariç, olur mu ? Olur .Hep öyle oldu Taaa E......n abilerimizden bu yana ,hatta çok meşhur birine de , git , onlarla görüş bu işi onlar çözer denilmişti.

Çok açık konustum , neyse keseyim , bu kadarına kimse kızmaz ,kızan olursa hemen susayım , zaten bir kaç tip atomu keşfetmiş gibi kısa tanımlar yapmış laf aralarinda Youtube da , bana bile düştüyse demek ki bir anlasmazlik olmuş, göller bölgesi ile , dikkatimi çekti ..

Yani böyle olacağını düşünmemiştim hiç..Çok ilginc .Bizdeki durum için..

Bı şey anlamayan ama anladığını düşünen bazı kişiler var, olayı zaten göremiyorlar, bence tabii, bir de herkesin beslendiği kaynaklar ve tanıdıkları aynı değil , sadece ekrana çıkanlari bilirler ,yazdıklarıyla çok açık , bir de bana salça olmazlarsa memnun olurum ,olurlarsa da pek korkmam belki biraz tabii ciddi görüşü fikri olan özelden de yazabilir, memnun olurum..

Yukarıda elestirdiklerim de benim için bu adam saçma sapan konuşuyor diyebilirler desinler hakları var . Uzun yıllar tanıdığım herşeyi bildiğini düşünen bir tanıdığıma 2016 lardan bu yana K.K.ile ilgili fikrimi söylediğimde bana " çok iyi adam , dürüst adam , şudur budur" konuştu durdu aslında aklı az olan adamı hiç dinlememek lazim zira 10 doğru da konuşsa ve 1 majör hata yapsa seni çökertir on doğrusu da çöpe gider ya hep doğru yapacak ya her dediği yanlış çıkacak dinleyeceğin adamın
    Son düzenleme : Desidero74; 20-06-2025 saat: 12:58.

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Nas dedigin boyle olur.
    [emoji3]

7. Tinaz adlı kullanıcıya tekrar itibar puanı vermeden önce biraz diğer kişilere de puan vermelisiniz.
    16.07.2024 - 10.12.2024

Yahudiler de utanmanın zerresi yoktur, hastanenin camları kırıldı diye ortalığı ayağa kaldırdılar.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 711/723 İlkİlk ... 211611661701709710711712713721 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •