Sayfa 713/1000 İlkİlk ... 213613663703711712713714715723763813 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 5,697 - 5,704 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1.  Alıntı Originally Posted by chinawhite Yazıyı Oku
    ABD'li senatörler, F-35 savaş uçaklarının Türkiye'ye teslim edilmemesi için bir yasa tasarısı hazırladı.
    Bu F35 işinde sulh sağlamamız lazım. Yani S400 de geri adım ya da alternatif çözüm. Askeri açıdan F35 Hava Kuvvetlerinin BEKA meselesidir. 1 milyar dolar para yatırdığımız, ülkeye toplamda 14 milyar dolar döviz girdisi sağlayacak bir proje. Malatya Erhaçı F35 e hazır etmek için de bir çuval para harcadık.

Eskiden olsa hiç olmasa hava kuvvetleri komutanı çıkar birşeyler der kamuoyu oluştururdu. Bu proje bizim için olmazsa olmaz, ihtiyacımız var falan derdi.

2.  Alıntı Originally Posted by mdemir Yazıyı Oku
    hangi hanenin halkıymış bunlar acaba
    man adası sakinleri..!!

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
    Üniversitesi bölgesi olduğu için çok fazla gencin bulunduğu semtimizde bir tane terzi vardı. Bu terzi doğru düzgün dükkan bile açamazdı, canı sıkıldı mı kapatır giderdi boş dükkanı. İçinde bir şey yoktu zaten .
    Geçen gün bir ara işim düştü uğradım, adam şuan iki tane işçi çalıştıriyor, dükkanın her yerine ekstra raflar yaptırmış, hepsi poşetlerle çantalarla dolmuş, adam sadece tamirat yapıyor. Semtte de terzi sayımız 4 e çıkmış.

Kriz gençleri sağlam vuruyor galiba. Geçen de haber vardı bilmem kaç yüz bin üniversite öğrencisi okulu bırakmış.

Terzilik, köşkerlik v.s. yine gözde meslekler olacak galiba.

Ekonomik krizlerin göstergesi olarak berber, suç oranı ve hayat kadını endeksleri vardı terzi endeksi de benden dünya ekonomisine hediye olsun .

4. bugun bı akraba aradı.

memur.

kurumda herkes kredi çekip dolar alıyor dedi.

10 bin 20 bin tl.

bende çekim mi dedi.?

çekme dedim ama naptı bilmiyom.

çok memur böyle yapıyormuş şimdi...

nereye gıdıyoz böyle...?

5. Bugün dolardan altına geçtim.. bakalım hayırlısı.

Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Ben bile dolarda olma.a rağmen kredili hesaplarimin tamami ile 41 den dolar aldim pazartesi rakam ne olursa olsun satacağım
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Albayrak: Yüksek kur rakamları olmadığı için hanehalki TL'ye dönüyor
    Bu daha bir şey degil, yüksek kurun ne olduğunu ilerde göreceksiniz diyor herhalde.

Katılıyorum. Asgari ücretli adam iPhone nun son versiyonunun ne zaman çıkacağını biliyorsa dolar ucuzdur , hesap yapmaya gerek yok doların hakkı şurasıdır adaleti burasıdır diye.

8. Bakan Bey doğru demiş. Pazartesi günü toplam DTH miktarı 800 milyon dolar kadar azalmış )))

Sayfa 713/1000 İlkİlk ... 213613663703711712713714715723763813 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •