Sayfa 713/985 İlkİlk ... 213613663703711712713714715723763813 ... SonSon
Arama sonucu : 7880 madde; 5,697 - 5,704 arası.

Konu: Viop - XVII

Alıntı Originally Posted by cokısacı Yazıyı Oku
    dolar düşüyoahhh!

Kaçan sünger bob emojisi
    6.99 ha 7 değil

Şöyle düşünelim

Para yerine
    Sebze meyve et ve süt ürünleri bassaydık ne olurdu

Ben markete niye gidiyorum gıda için onuda bana zaten devlet verse yada herkesin bahçesi olacak ve üretecek deseydi ne olurdu

Bizi aslında para ayakta tutmuyor

Biz neye önem verirsek onun esiri oluyoruz

Yani

Çok büyük düşünmek demek

Aslında düşündüğün şey ile alakalı

Yani

Ben binlerce daire yapacağım neden para kazanmak için

Aslında evsizleri ev sahibi yapmak için

Yani

Birinciyi seçersen lüks içinde yaşayan ama paranın esiri olan

İkinciyi seçersen kazancının karşılığı hürmeti sevgiyi kazanır kimsenin esiri olmazsın

3. Tüm forumun 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMINI........TBMM NİN ACILISINI canı gönülden kutluyorum....
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    Tüm forumun 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMINI........TBMM NİN ACILISINI canı gönülden kutluyorum....
    Tüm forumun diyince korktum

😁😁😁

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,831
    1920 & 2020....����

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,831
     Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Tüm forumun diyince korktum

������
    Tum forum olunca ne oluyo ki....anlayamadim....

7. Hisse nette en çok okunan Viop sayfası olduğu için bir Virüsle konusunda bir paylaşım yapayım.
    Türkiye deki Bina işletmelerinde bulunan özellikle Teknik Müdür ve mühendisler için,kapalı mekan ve Hastahanelerde iç hava kalitesinin düşüklüğünden dolayı virüse daha kolay yakalanma durumu var bilindiği gibi.

Şuanda bulunduğum yurt dışındaki bir hava limanı projesinde virüs sonrası bir değerlendirme ve çalışma yapıyoruz.
    Özellikle artık kapalı alan havalandırma sistemlerinde virüs açık alana göre daha kolay yayılabiliyor bu kesin .
    Klima santrallerinin dönüş havasında UV ışık ile filtre yapılarak virüslerin yayılma hızı düşürebilir. UV ışıkları klima santral içinden geçen havanın içindeki bazı virüs ve bakterilerin DNA zincirini kırarak etkisiz hale getirebiliyor. Binaların çoğunda iç hava kalitesi düşük enerji tasarrufundan dolayı yüzde 100 taze hava kullanımı çok nadirdir.

Ekte linkini paylaştığım Johnson Controlun 2.sayfasında görebilir .UV fotonların virüsdeki DNA zincirinde kırılım yaptığını gösteren bir bilgi var.Bu sayfada etki ettiği Virüsler,Bakteri ve Mantarların listeside var. Corona üzerinde çalışması yapılır ise ilerde sonuçları yayınlanabilir.Tahminim Coronaya da etki edebilir.
    UV lambalarının dalga boyu önemli bu lambaların sertifikalı ve test aşamasından geçmiş olmuş olması önemli.Her firmanın üretimi uygun olmayabilir.
    Bu konu ilgili mühendis ve sağlık çalışanları için faydalı olabilir belki bu konuyu ileride kendi çalışmaları ile daha ileri götürebilirler.

Maske,dezenfektan,solunum cihazından sonra UV lambalarda gündeme gelecektir yakında.

https://www.johnsoncontrols.com/-/me...2855E2E22178E1

https://www.americanultraviolet.com/...r-cleaner.cfml

8.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Şöyle düşünelim

Para yerine
    Sebze meyve et ve süt ürünleri bassaydık ne olurdu

Ben markete niye gidiyorum gıda için onuda bana zaten devlet verse yada herkesin bahçesi olacak ve üretecek deseydi ne olurdu

Bizi aslında para ayakta tutmuyor

Biz neye önem verirsek onun esiri oluyoruz

Yani

Çok büyük düşünmek demek

Aslında düşündüğün şey ile alakalı

Yani

Ben binlerce daire yapacağım neden para kazanmak için

Aslında evsizleri ev sahibi yapmak için

Yani

Birinciyi seçersen lüks içinde yaşayan ama paranın esiri olan

İkinciyi seçersen kazancının karşılığı hürmeti sevgiyi kazanır kimsenin esiri olmazsın
    Para araçtır amaç değil de sen
    Biz anlarız
    Anlaşılır en kısa ifade bu

Sayfa 713/985 İlkİlk ... 213613663703711712713714715723763813 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •