Sayfa 713/993 İlkİlk ... 213613663703711712713714715723763813 ... SonSon
Arama sonucu : 7944 madde; 5,697 - 5,704 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVI (16)

Nebati:
    - Hedefimiz tarım ve enerjide ithalata bağlı olmayan bir ülke konumuna gelmek
    - İddiamız stratejik konumun sağladığı fırsatlardan maksimum faydalanabilmek, Türkiye'nin ekonomisini dünyanın ilk 10 ekonomisine sokmak
    - Artık 21. yüzyıla damga vuran bir Türkiye'yiz

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    Ayhan başganım nerede ya ons 1953 acaba yukarı atacak mı ?

balinalar kitledi 1950 civarını ne zamandır .
    2000 üstü yapsın diye bekliyorum ama fed taş koyacak yakında
    bir halt olacağı yok.

Nebati:
    - TÜFE'deki artış geçici, vatandaşlara sınırlı yansımasına yönelik adımlarımızı atmaya devam ediyoruz

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

sınırlısı buysa sınırsızını hayal edemiyorum
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    sınırlısı buysa sınırsızını hayal edemiyorum
    TÜİK Başkan değişiklinin yakın zamandaki yansımalarından bahsediyor.

6.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    TÜİK Başkan değişiklinin yakın zamandaki yansımalarından bahsediyor.
    üstat bu ara dayak yok bişey yok kırkpınar da 3 saat güreşen güreşçi gibi ne ileri gidiyo ne geri

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    bi kere o tufaya düşmüştüm bankanın çakallığı sanırım dikkat etmeyeni bu işten anlamayıp makas dar diye girenleri öpme maksadı var sanırım
    yani bilemiyorum , belki de farklı bir mevzuattan o kısmı da açık tutmak zorundalar desem diyemem çünkü hüsnü'nün fibasında tek uygulamadan alınıyor , internet bankacılığında da sadece fibafx den alınıyor ( gerçi ilk çıktığında hem fibAFX hem normali vardı yanlış hatırlamıyorsam sonra sadece fibafx kaldı ) son zamanlarda nkolay fiba' ya göre daha iyi kotasyon veriyor. yani işte böyle kuşlar ağaçlar gözlerdeki ışıltılarla ekonomi . bence de öpme durumundan dolayı açıkmış gibi geliyor. yani müşteri olarak düşünürsen düz mantık algı öyle
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Nebati:
    - Hedefimiz tarım ve enerjide ithalata bağlı olmayan bir ülke konumuna gelmek
    - İddiamız stratejik konumun sağladığı fırsatlardan maksimum faydalanabilmek, Türkiye'nin ekonomisini dünyanın ilk 10 ekonomisine sokmak
    - Artık 21. yüzyıla damga vuran bir Türkiye'yiz
    hangi konuda damga ?
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Sayfa 713/993 İlkİlk ... 213613663703711712713714715723763813 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •