Artan

38,72 10 18:10
1,32 10 18:10
156,20 10 18:10
145,20 10 18:10
13.620,00 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

30,96 -10 18:10
14,64 -9.96 18:10
585.100,00 -9.85 18:10
28,46 -8.19 18:10
2,79 -7.31 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

12.407.378.932,25 18:10
8.790.086.131,88 18:10
6.391.210.512,19 18:10
6.249.460.477,35 18:10
5.938.404.533,40 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 715/874 ÝlkÝlk ... 215615665705713714715716717725765815 ... SonSon
Arama sonucu : 7261 madde; 5,713 - 5,720 arasý.

Konu: IHLAS - Ýhlas Holding

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Sultan Süleyman Han,Pargalý Mücahit Ören'i çok yakýn zamanda sýrtýnda fasülye kazýðý kýrmak için saraya çaðýrýrsa hiç þaþýrmam kýrdýðý ceviz kýrký geçti bile..

2. Evet haklýsýn 40 yýldýr siz yönetiyorsunuz ama güzel ülkemde felaket hiç eksik olmuyor,hýrýzlýk,dolandýrýcýlýk,arsýzlýk,kul ve yetim hakký yeme,adaletsizlik,kanunsuzluk,hakkaniyetsizlik,ada m gayýrma,zalimlerle,zenginlerle beraber olup mazlumlarý soyup soðana çevirip ezmek,kul ve yetim hakký yemek,sokaklarda kan gövdeyi götürüyor kadýn kocasýný koca karýsýný öldürüyor ayrýca zengin daha çok zengin oldu fakir fukara yiyecek ekmeði yok ama vergileride gariban ödüyor askerede gariban gidiyor çünkü zengin ve hainler bedelli adý altýnda güya askerlik yapýyor toplasan 1 gün bile deðil baþka sayacak çok þey var hangisini anlatayým siyasi ve çýkar kavgalarý sen çok ben az yiyorum kavgalarý yok aslýnda birbirlerinden farklarý olan askerlerimize polislerimize olmuþtur iki dere bir arada kalýp þehit oldular ocaklara yangýnlar düþtü ama senin ülke yöneten hemþehrilerin iþleri keyifleri oldukça yerinde eþleriyle þiir gibi hayatlarý var,marketlerde fiyatlar uygunmuþ,ykýn zamanda 2028 yýlýnda Mücahit Ören hýrsýzýile AY'a ayak basacaklarmýþ eyvah desene gece ay ýþýðýnda yol alýyorduk ya bunlar oraya ayak basarsa ya o ýþýðý bize parayla satacaklar yada ay ýþýðýný kesecekler yada AY'ý yörüngesinden çýkaracaklar çünkü bunlar hayýrlý iþlere asla vesile olmaz bekleyip göreceðiz..Daha sayayýmmý ülkeyi yöneten hemþehrilerinin marifetlerini Mesut Yýlmaz zaten ülkeyi batýrmýþ krizlere sürüklemiþtir onu hesaba katmýyorum bile haa bir hayýrlý iþ olmuþtur o vesile olmuþtur Romanya da memleket sevdalýsý bir yiðit burnunu kýrmýþtý yinede Allah rahmet eylesin diyorum...Enver amcanýn oðlu kurnazdýr öylemi? Çekirge bir iki zýplar 3.cüsünde kýllý maþaklý birine denk gelecek Barack Obama'nýn yaptýðý gibi verecek taraðý cevad efendiye keser döner sap döner birgün hesap döner beþ kuruþa muhtaç olup peçete tutar kolanya ikram eder inþallah .. Haa OXÝJEN ADAMDIR ...

Alýntý Originally Posted by wise stockbroker Yazýyý Oku
    Evet haklýsýn 40 yýldýr siz yönetiyorsunuz ama güzel ülkemde felaket hiç eksik olmuyor,hýrýzlýk,dolandýrýcýlýk,arsýzlýk,kul ve yetim hakký yeme,adaletsizlik,kanunsuzluk,hakkaniyetsizlik,ada m gayýrma,zalimlerle,zenginlerle beraber olup mazlumlarý soyup soðana çevirip ezmek,kul ve yetim hakký yemek,sokaklarda kan gövdeyi götürüyor kadýn kocasýný koca karýsýný öldürüyor ayrýca zengin daha çok zengin oldu fakir fukara yiyecek ekmeði yok ama vergileride gariban ödüyor askerede gariban gidiyor çünkü zengin ve hainler bedelli adý altýnda güya askerlik yapýyor toplasan 1 gün bile deðil baþka sayacak çok þey var hangisini anlatayým siyasi ve çýkar kavgalarý sen çok ben az yiyorum kavgalarý yok aslýnda birbirlerinden farklarý olan askerlerimize polislerimize olmuþtur iki dere bir arada kalýp þehit oldular ocaklara yangýnlar düþtü ama senin ülke yöneten hemþehrilerin iþleri keyifleri oldukça yerinde eþleriyle þiir gibi hayatlarý var,marketlerde fiyatlar uygunmuþ,ykýn zamanda 2028 yýlýnda Mücahit Ören hýrsýzýile AY'a ayak basacaklarmýþ eyvah desene gece ay ýþýðýnda yol alýyorduk ya bunlar oraya ayak basarsa ya o ýþýðý bize parayla satacaklar yada ay ýþýðýný kesecekler yada AY'ý yörüngesinden çýkaracaklar çünkü bunlar hayýrlý iþlere asla vesile olmaz bekleyip göreceðiz..Daha sayayýmmý ülkeyi yöneten hemþehrilerinin marifetlerini Mesut Yýlmaz zaten ülkeyi batýrmýþ krizlere sürüklemiþtir onu hesaba katmýyorum bile haa bir hayýrlý iþ olmuþtur o vesile olmuþtur Romanya da memleket sevdalýsý bir yiðit burnunu kýrmýþtý yinede Allah rahmet eylesin diyorum...Enver amcanýn oðlu kurnazdýr öylemi? Çekirge bir iki zýplar 3.cüsünde kýllý maþaklý birine denk gelecek Barack Obama'nýn yaptýðý gibi verecek taraðý cevad efendiye keser döner sap döner birgün hesap döner beþ kuruþa muhtaç olup peçete tutar kolanya ikram eder inþallah .. Haa OXÝJEN ADAMDIR ...
    Sevgili wise dostum teþekkür ederim. Yine kalemine saðlýk. Ama tuzu kurulara laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan daha zordur. Adamýn memleketinde beyinleri oxijen tüketmiyor, onlarýn yakýtý farklý biliyorsun. O yüzden de ortaya böyle absürt yorumlar çýkýyor ve ben de çok üzerinde durmuyorum.
    Ayrýca Atik kardeþim senin durumunu da üzüldüm, çok geçmiþ olsun, acil þifalar dilerim. Memleketin son zamanlardaki halini özetler bir durum yaþamýþsýn.
    Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.

Alýntý Originally Posted by Oxijen Yazýyý Oku
    Sevgili wise dostum teþekkür ederim. Yine kalemine saðlýk. Ama tuzu kurulara laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan daha zordur. Adamýn memleketinde beyinleri oxijen tüketmiyor, onlarýn yakýtý farklý biliyorsun. O yüzden de ortaya böyle absürt yorumlar çýkýyor ve ben de çok üzerinde durmuyorum.
    Ayrýca Atik kardeþim senin durumunu da üzüldüm, çok geçmiþ olsun, acil þifalar dilerim. Memleketin son zamanlardaki halini özetler bir durum yaþamýþsýn.
    Çok teþekkür ederim Oksijenim çok þükür herþey yolunda bütün tetkiklerim de temiz çýkýyor artýk. Saðolasýn...

SM-J610F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. IHLAS - Ýhlas Holding

Dedem derki,,Ülkenin 20 veya 30 sene öncesini bilmeyenden ülkenin bugünki vaziyetini tartýþma.çünkü ülkenin 20 veya 30 sene öncesinde yaþamayan ülkenin geçmiþi hakkýnda biþey bilemez.çünkü onlar zengin bir ülkede doðmuþtur.Anlatamazsýn Onlar doðduðu zaman kýçlarýna hazýr bez vuruldu.onlar gaz benzin sana yaðý kuyruðu bilmez onlar hastahanede doðdu.çok þey var neyse.yazsam burasý yetmez.hisseye gelince dedem derki,madem beni sevmiyorsun evime ne iþin var.ha öyle adamlýk adamdýr demekle olmuyor.

hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
    Son düzenleme : Mahir; 09-10-2021 saat: 14:46.

6. Ha rahmetliye laf atarken,iyi duþun,rahmetlinin burnunu kýran ý yaðlý kazýða oturtan da rahmetlinin hemþerisiydi..

Geçen sene, kasým ayýnda, sað gözüm 45derece eðilerek burnumun ucunu görecek þekilde kaldý. Özel hastanedeki doktor da beyin kanamasý geçirdiðimi hemen nöroloji doktoruna gidip tetkik yapýlmasýný söyledi. Ýstanbuldaki tüm devlet hastaneleri renkli tomografi için en erken 3 ay sonrasýna gün verince (zulme bakar mýsýnýz) yine özel hastane de nöroloji doktoruna hemen gereken tetkikleri yaptýrdýktan sonra baþýmdaki 5,5mm çapýndaki kitlenin gözümü eðdiði anlaþýldý ve derhal eðitim ve araþtýrma hastanesinde müdahale edilmesini söyledi...
    Bu a'na kadar yönetenleri görebiliyor musunuz? bakýn!!! zulme bakýn hastanelerden randevu bile alýnamýyor...
    Tüm eðitim ve araþtýrma hastaneleri ve üniversite hastaneleri de dahil olmak üzere hiçbiri 1ay sonrasýna bile randevu olusturamayacaklarýný söyleyip diðer günler için hergün aramam gerektiðini söylüyorlar, zulme bakar mýsýnýz... benim 1saat bile kaybedecek vaktim yoktu. Tam teþekküllü özel bir hastanede biyopsi yapýldý sonuç kanser 4. evre...
    Olan olmuþtu aðzýmdaki tüm diþleri çektiler, yüksek doz kemoterapi ve radyoterapi 6 ay uygulandý ve þükürler olsun, kitleyi yok etmeyi baþardýlar ancak gözümde, sinir uçlarým da ve tükürük bezlerimde hasar kaldý... birþeyi tutamýyorum, ayakta durmakta zorlanýyorum, gözlerim de çift görüyor ve 35 kilo kaybettim... yine þükürler olsun ki biyerim aðrýmýyor, kanamam yok, çocuklarýmýn baþýndayým...
    Bu a'na kadar kendi imkânlarýmla ve bunca sene ödediðim sigorta primi boþa gitmiþ. Ekonomik olarak sonum gelmiþ. Neyse, bir umut diyerek tam teþekkülü bir devlet hastanesinde heyete girdim %80 engelli raporum 3yýl tam baðýmlý þeklinde verildi ve eve bir kuruþ girmiyor... engelli emekliliði diye birþey varmýþ, müracaat ettik...
    4 ay oldu. Verecekleri 900 lira para... kiram bile 1800 ken
    Ne yapýyolar biliyor musunuz... kendi kurumuna bile itimat etmeyip raporuma itiraz ediyorlar.
    Saðlýk kurulu onaylýyor 5'i profesör 9 operatör dr dan oluþan bir heyeti bu mulakatçýlar itiraz ediyor, bir daha bakýn diye... zulme bakar mýsýnýz... 4 aydýr bu böyle sürüyor, verdikleri savaþ, vatandaþýna 900 lira vermemek için. Verirlerse de her yýl kontrole gidip raporumu yinelemem istenecekmiþ, zulme bakar mýsýnýz...
    Bu zulüm kime? Vatandaþýna... ülkeyi yönetenlere bakýn o dönem 128 milyar dolarý görmezden gelenler 900 lira için teyakkuz da... zulme bakar mýsýnýz...
    Bu vatandaþ ise 15 temmuz da doðum yapmak üzere olan eþiyle sokaklarda mermilere raðmen saf tutmuþ biri...
    Bu vatandaþ, 18 yýldýr sigortasýný ödemiþ direk veya dolaylý vergisini vermiþ ve tek asprini bile cebinden alýp devletine yük olmamýþ biri...
    Bu vatandaþ, baþkanlýk seçimlerine kadar akp 'ye oy vermiþ biri...
    Þimdi soruyorum! ben bu sorunlarla boðuþurken ülkeyi yönetenleri yanýmda görebilen oldu mu.
    Hastalýðým da yanýmda yok veya haklarýmý isterken yanýmda yok nerede duruyor biliyor musunuz!! tüm gücünü vatandaþýnýn aleyhine kullanarak tam karþýmda... her konuda olduðu gibi...

Rabbim birgün ibret olacak þekilde tüm garibanlarýn ve haksýzlýða uðrayanlarýn intikamýný alacak inþaallah meraketme sn visem.

SM-J610F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Çok kýymetli kardeþim,kadim dostum ATÝK,öncelikle çok büyük geçmiþler olsun diyorum..Ýnanýnki çok üzldüm hatta þoklandým güzel kardeþim ..Allah tüm iþlerinde yar ve yardýmcýn olsun..Allah acil þifalarýný ihsan eylesin...Allah ailenize acil bereketler nimetler naip eylesin...Keþke yakýnlarýnda olsaydýmda her konuda yardýmda bulunup destek olup sýkýntýlarýn için seferber olsaydým..Üzüldüm be kardeþim..Baþýn hangi konuda sýkýþýrsa özelden yazarsanýz sevinirim yardýma hazýrým dar ve zor zamanlarda kardeþ olmamýz bunu gerektiriyor..Selamlarýmla ve dualarýmla..Ailenizle birlikte Allah'a emanet olun.. Dilediðin herþey gerçekleþmesi temennisiyle inþhallah..Amin..

Sayfa 715/874 ÝlkÝlk ... 215615665705713714715716717725765815 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •