Sayfa 715/1011 İlkİlk ... 215615665705713714715716717725765815 ... SonSon
Arama sonucu : 8084 madde; 5,713 - 5,720 arası.

Konu: Viop XLVI

1.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Valla ben çözemedim. Biz tr de iken manyak gibi caliatigimiz için hep mi böyle idi yoksa şimdi mi böyle oldu bilmiyorum.

Ama hafta içi, gitmedigim yer kalmadı, her yer full, trafik full, arabalar haymana da böylesi yok haymana halkı cimridir 20 senelik duldul ike gezer 2 3 milyon ( haymana pezosu ) luk evde oturur.

Dayu mersedesin elektrikli aracindan 7 8 tane saydım eqe eqs

Yeminle uretildigi haymana platosunda şimdiye kadar 1 senede 7 8 tane ancak gördüm.

Bu ne dayu ne yasaniyor burada ne oluyor biz nasil elenmisiz yahu? Ulan hepiniz 50 milyonluk da bize mi soylemiyorsuniz nerede nasıl yaptınız bu paraları? Bakıyorum orada 100 binlik araba burada 6 milyon, e burada daha çok görüyorum bu nasıl is beynim yandı. Ben anlamadım çözemedim.

Oranın da en pahalı muhitinde yaşıyoruz yani?
    Bence yanlış yere bakıyorsun.
    Gezilecek yerde gezenleri görürsün, lüks semtlerde tabi ki lüks arabaları evleri.
    Eğer fakirlik arıyorsan onu da kolayca görebilirsin.
    Enteresan yorum olmuş.

2. Capture.PNG

Bu gpt olayı bazı meslek gruplarını bitirebilir. Şu anki hali bile çok iyi seneye çıkacak Gpt 4ün 3 e göre büyüklüğünün fotosu bu.

neler olacağını kestirmek zor ama belki google ı bile götürebilecek bir puroce bu.

3. Bazen böyle olur gibi

viop +0,28% pozitif başladı
    usd/try 18,69 tl
    eur/try 19,9 tl
    gramaltın 1084 tl

4. [emoji16][emoji16][emoji16] doğrulamak adına afedersiniz söylemek zorundayım ama ben yardım ettiğimden dolayı sanirim fukaralari daha çok görüyorum etrafta.. görmek isteyene doğru tespit. Lütfen kazanan arkadaşlar birazı bile olsa sağa sola yardım edin. İt kopuk hacı hoca derneklerine değil. Gerçekten ihtiyacı olan çok var. En basitinden okullarda öğrencilerden ihtiyacı olanlara parkadir, kirtasiyedir falan filan..
     Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Ekonomi bilinmeyince gelir dağılımının çayırda yetişen bir mantar türü sanılması normal tabi. Ulan oğlum bu memleketin okullarında açlıktan ağlayan çocuklar var. Utanması olanın 7 göbek sülalesine yeter.
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Yardım eden bereket bulsun

Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    [emoji16][emoji16][emoji16] doğrulamak adına afedersiniz söylemek zorundayım ama ben yardım ettiğimden dolayı sanirim fukaralari daha çok görüyorum etrafta.. görmek isteyene doğru tespit

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Restoranlar, kafeler, oteller gösterge olamaz ki. Hatta hastaneler.

Birincisi bunların çoğunda yabancılar var. Nereye giderseniz gidin. Birleşmiş Milletler gibi.

İkincisi, bütün bu yazdıklarımın kapasitesini toplasanız, ülke nüfusunun %5'i etmez.

Yani bunları sürekli dolu halde görsek bile, geride milyonlarca insan var görmediğimiz, bilmediğimiz..

Refahı, gelişmişliği ölçmenin bir sürü yolu var. Dönerci sırası bunlardan biri değil..
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Şortlar longa döndü....

8. Essek borsası hergün yükseliyor diye, Hacivat sakallı dar pantolonlu oğlanlar Mercedese biniyor diye donercilerin önünde kuyruk var diye ülkeyi süper güç sanan bir güruh ile karşı karşıyayız. Allah'ım sen aklımızı koru, paramızı gelecegimizi çaldılar az kalan aklımıza da göz koydular.

Sayfa 715/1011 İlkİlk ... 215615665705713714715716717725765815 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •