Sayfa 716/899 İlkİlk ... 216616666706714715716717718726766816 ... SonSon
Arama sonucu : 7187 madde; 5,721 - 5,728 arası.

Konu: SODA - Soda Sanayii

1.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Ortada emsal olunca anel e başka şişeye başka olmaz bence .

Değerleme raporuna revizyon gelecektir mutlaka ama ben o oluşan rakamların incelenmesini daha çok istiyorum . Güvenmiyorum.

Ben iptale yüzde 40 veriyorum Finansal + siyasal ... iş bankasının umduğu gibi gitmiyor süreç.
    iptale ihtimal vermiyorum kesinlikle olacak bu birleşme kanaatim o yönde......bu yola girdiklerinde olacakları biliyorlardı...kasaları ağzına kadar nakit dolu eğer kullanmazlarsa ben yiyemiyorum ey cemaat buyurun siz doları euroları TL yiyin demek olur ....iktidar bu paraya çok ihtiyaç duyuyor ABD swap yapılamıyor....yakında anlaşma olmasa ne olacağı belli .....çok fazla zamanları yok bir an önce yapılması işlerine gelir arkasından yabancı ortak hikayesi gelir....ülkede ciddi döviz getirisi olan şirketler ne oldu da yabancı ortak aramaya başladılar....herkes kendini güvenceye almaya çalışıyor..aslını istersen iktidarın el koyması da işime gelir... bak oyak nasıl işleri hızlandırıyor... yabancılar finansal sistemden çıkarken sanayi hisselererine uzak duramaz en azından bu firmalar stratejik kurumlar...

2. tüm açıklamalara rağmen müthiş belirsizlik var. özeti biz spk'dan cevap bekliyoruz siz de bekleyin..
    soda bu birleşmenin dışında tutulmalıydı ve iştirak olarak kalmalıydı..

3. Eskiden böyle $ ın arttığı dönemlerde SODA bi nebze koruma sağlardı.. bu birleşme işi berbat etti..

4. Bu işi bizim bir şekilde reise ulaştırmamış lazım :D
    Reis bu şirketleri ve bunların paralarını ülkemiz hazinesine aktarmalı :D

5. Her gün 3 kademe 5 kademe aşağıya güya veriyorlar.satışta ilk sırada olanlarda ne hikmetse takasta hiç eksi olmuyor.Bu rezillikle daha ne kadar mal toplamayı düşünüyorlar adiler.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by El_Rey Yazıyı Oku
    tüm açıklamalara rağmen müthiş belirsizlik var. özeti biz spk'dan cevap bekliyoruz siz de bekleyin..
    soda bu birleşmenin dışında tutulmalıydı ve iştirak olarak kalmalıydı..
    Rekabet kurumu taş koysa bari . Tekel mi oluyorsunuz monopol mü oluyorsunuz racona ters dese .

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by fellucede Yazıyı Oku
    Her gün 3 kademe 5 kademe aşağıya güya veriyorlar.satışta ilk sırada olanlarda ne hikmetse takasta hiç eksi olmuyor.Bu rezillikle daha ne kadar mal toplamayı düşünüyorlar adiler.
    Soda bu fiyattan bedava ama belirsizlik mahvetti hisseyi .

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by kibarmelih69 Yazıyı Oku
    iptale ihtimal vermiyorum kesinlikle olacak bu birleşme kanaatim o yönde......bu yola girdiklerinde olacakları biliyorlardı...kasaları ağzına kadar nakit dolu eğer kullanmazlarsa ben yiyemiyorum ey cemaat buyurun siz doları euroları TL yiyin demek olur ....iktidar bu paraya çok ihtiyaç duyuyor ABD swap yapılamıyor....yakında anlaşma olmasa ne olacağı belli .....çok fazla zamanları yok bir an önce yapılması işlerine gelir arkasından yabancı ortak hikayesi gelir....ülkede ciddi döviz getirisi olan şirketler ne oldu da yabancı ortak aramaya başladılar....herkes kendini güvenceye almaya çalışıyor..aslını istersen iktidarın el koyması da işime gelir... bak oyak nasıl işleri hızlandırıyor... yabancılar finansal sistemden çıkarken sanayi hisselererine uzak duramaz en azından bu firmalar stratejik kurumlar...
    Dostum iptal olsa da olmasa da bu hisse 10 liraya gidecek bence. Şu işin sonu belli olsun yeter. Ytd

Sayfa 716/899 İlkİlk ... 216616666706714715716717718726766816 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •