Sayfa 717/865 İlkİlk ... 217617667707715716717718719727767817 ... SonSon
Arama sonucu : 6919 madde; 5,729 - 5,736 arası.

Konu: KARTN - Kartonsan

1.  Alıntı Originally Posted by kaybeden1 Yazıyı Oku
    Çok şükür taban değiliz %5 eksiyiz.... !!!
    12 bin tl kâr varken satmayıp aç gözlülük yaparsam böyle tokatı yersin işte.... bu hirs bizde olduğu sürece borsadan kuruş para kazanmayiz...

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sayın kaybeden1 ölümü gösterip sıtmaya razı etmek bu olsa gerek..Ben artık mod değiştirdim..kendimi kartn yatırımcısı değilde Galip aga yatırımcısı olarak düşünüyorum..İnanın bu beni rahatlatıyor..Tek üzüldüğüm 3000 üzerinde alan ky yatırımcılar..Allah cc hepimizin yardımcıs olsun...Meğer biz kuzu postunda çakalla dans ediyormuşuz...Yıllarca bizi oycan sattı aycan aldı aycan sattı oycan aldı oyunları ile oyaladılar..Herkese sağlıklı ve sabırlı günler dilerim.. Şahsi düşüncelerimdir lütfen dikkate alınmasın.

2.  Alıntı Originally Posted by mercek2 Yazıyı Oku
    cuma verdiler bu gün ky onlara verdi yarın sanırım biraz eksi olur ve tekrar canlanır ölü eşegi dereye çekerler tilkiler kurtlar kuzgunlar yesin diye bu hınzır da artık toparlamalı yoksa ky bir ürktümü kucaklarında patlar ama onlar genede zarar etmes uzun orta vade bir beklenti oluşturur bu hınzırlar ben oldum olası sevmedim bu keratayı ama 5-10 lot genede atmıştım bir kenara
    dün dedigimde kararlıyım seans sonu görecegiz bakalım ne yapacak hele bölünme tarihi bir açıklansın bence bölündükten sonraya da bir hazırlıgı var illaki yukarı vuracaktır tam piskopat hissesi oldu
    kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
    ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline

3.  Alıntı Originally Posted by avarak28 Yazıyı Oku
    Sayın kaybeden1 ölümü gösterip sıtmaya razı etmek bu olsa gerek..Ben artık mod değiştirdim..kendimi kartn yatırımcısı değilde Galip aga yatırımcısı olarak düşünüyorum..İnanın bu beni rahatlatıyor..Tek üzüldüğüm 3000 üzerinde alan ky yatırımcılar..Allah cc hepimizin yardımcıs olsun...Meğer biz kuzu postunda çakalla dans ediyormuşuz...Yıllarca bizi oycan sattı aycan aldı aycan sattı oycan aldı oyunları ile oyaladılar..Herkese sağlıklı ve sabırlı günler dilerim.. Şahsi düşüncelerimdir lütfen dikkate alınmasın.
    stop loss denen bisey var 3000 uzerinde alan da dun satabilirdi 2800 den

4. Şirket tarafından yenilenen alış veya satış oldu mu kaçırmış olabilirim

5. Sanırım bu gün de taban olacağız geçmiş olsun zararda olanlara

6. adonisleo7 adonisleo7 şu an forumda
    Sadık Üye
    "stop loss denen bisey var 3000 uzerinde alan da dun satabilirdi 2800 den" demişsin.
    Taban olduğunda alan yok oluyor. Alan olursa, onlar nereden satacaklar?
    Bu kadar umuttan sonra, 3 günde kayıp % 30. Bu hissenin değeri bu mu, yoksa 1000 TL üstü mü?
    Her halukarda, KY kandırılmış olmadı mı?
    YTDeğildir.

7.  Alıntı Originally Posted by kiril Yazıyı Oku
    adonisleo7 adonisleo7 şu an forumda
    Sadık Üye
    "stop loss denen bisey var 3000 uzerinde alan da dun satabilirdi 2800 den" demişsin.
    Bu kadar umuttan sonra, 3 günde kayıp % 30. Bu hissenin değeri bu mu, yoksa 1000 TL üstü mü?
    YTDeğildir.
    robota baglı habire dövüyor piskopat robot gelene basıyor tokatı
    Son düzenleme : mercek2; 22-12-2020 saat: 13:32.
    kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
    ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline

8.  Alıntı Originally Posted by kiril Yazıyı Oku
    adonisleo7 adonisleo7 şu an forumda
    Sadık Üye
    YTDeğildir.
    tabani actiginda yukari yapmisti sattim hemen. belliydi gozu topraga bakiyordu

Sayfa 717/865 İlkİlk ... 217617667707715716717718719727767817 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •