Originally Posted by ressam 3 gündür Ankara da karı bekliyoruz. Nihayet biraz önce karı gördük. kızılayda beklemeye devam ediyorum halen gelmedi
bir halt olacağı yok.
Originally Posted by BOSPOROS Çarşaflı mıydı?? Kendime masallar.!!! Masallar dünyası.!!!! Burkalı ))
Originally Posted by ayhan53 kızılayda beklemeye devam ediyorum halen gelmedi aksevdalı bacı..
Makaslar ne kadar yapıkredi 23 türkiye finans 17 krş
Originally Posted by ayhan53 kızılayda beklemeye devam ediyorum halen gelmedi Belli bir kitle onu bekliyor kaç aydır ama maalesef gelen giden yok. Belki dolar 20 olunca arkadaşları ile gelir
Originally Posted by MKELES Belli bir kitle onu bekliyor kaç aydır ama maalesef gelen giden yok. Belki dolar 20 olunca arkadaşları ile gelir benim bi kuru maaşım var onun da bir kuru neyi var bilmiyorum. en fazla neyini kaybedebilir ki çok çok gözlerindeki ışıltıyı duruyorsa tabi
Originally Posted by Batman aksevdalı bacı.. Originally Posted by MKELES Belli bir kitle onu bekliyor kaç aydır ama maalesef gelen giden yok. Belki dolar 20 olunca arkadaşları ile gelir baya bi yığılma oldu tek başına gelmez inşallah
Originally Posted by ayhan53 baya bi yığılma oldu tek başına gelmez inşallah Meydan lebaleb dolu yani. Büyük lokma ye ama büyük söz söyleme demişler. Hem büyük söz söyledi, hem de “lokmanın” büyüğünü yiyecek. Gelirse tabi.
Forum Rules
Yer İmleri