Sayfa 718/1230 İlkİlk ... 2186186687087167177187197207287688181218 ... SonSon
Arama sonucu : 9840 madde; 5,737 - 5,744 arası.

Konu: ...::: Beyaz Yaka İçin Tasarruf ve Yatırım Koçluğu-2 :::...

1. Bugün itibari ile 100 bin altı kapanış olmuş olacak ...hadi hayırlısı..

2. 100bin üstü kessen olmaz. 95-96 biter.

3. Bana da 100k zor gibi göründü, hatta bi müddet 90 100 arası dar band , 85 105 arası geniş band olmak üzere takılır diye düşünüyorum. Tutarsa itibarlar sn cautionary ye 😁

4. Arkadaşlar FED in ne kadar para basacağı belli oldu mu? 2 ile 5 trilyon dolar arası rakamlar dönüyor ortamlarda.

finans bilgim zayıf belki repo vb. konularda olabilir, başka bir başlıkta güzel bir benzetme yapmışlar.

ortalıkta bıçaklı kavgadan kaynaklanan bir karışıklık var, FED kavgayı yatıştırmak için uçak gemilerini getirmiş

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Bu geceyi hatundan izin alıp genç arkadaşlara adamaya karar verdim...merak ettiklerinizi sorun, dilim döndüğünce anlatayım...ama dersinize çalışıp gelin, sorular güzel olursa sabaha kadar sürebilir soru-cevap.

Ama ön koşulum var: endeks 100 100 bin üzerinde kapamalı
    Portföy deki altın oranı ideal olarak yüzde kaçtır. Altın için de hedge mantıklı mı?
    Amerikan piyasalarından kar etmek için yabancı hisse senedi fonları mantıklı mı?
    Yaşı 40 civarında olanlar için BES tavsiye edersiniz.

6.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Bu geceyi hatundan izin alıp genç arkadaşlara adamaya karar verdim...merak ettiklerinizi sorun, dilim döndüğünce anlatayım...ama dersinize çalışıp gelin, sorular güzel olursa sabaha kadar sürebilir soru-cevap.

Bence çoğu kişi bu soruyu soracak;

Viop ile hedge nasıl yapılır? Oran ne olmalıdır? Sıfırdan hiç viop’ta pozisyon açmamış biri icin anlatabilir misiniz ?

7. Selam,
    Az once gordum. Avrupa'ya seyahatler kisitlanmis iyice. Bizim havacilik sirketlerinin ulke bazinda yolcu dagilimi var mi bir yerlede?

8.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku

Benim merak ettiğim tek şey,gelecek için fiyatı yatırım yapmaya uygun şirketler hangileridir.

Sayfa 718/1230 İlkİlk ... 2186186687087167177187197207287688181218 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •