Sayfa 72/141 İlkİlk ... 2262707172737482122 ... SonSon
Arama sonucu : 1124 madde; 569 - 576 arası.

Konu: DAGI - Dagi Giyim

1. Abooo Borsa tepe taklak hala düşüyor ama döndüklerinde bendeki hisse yi 2 katı fiyatına ancak alabilirler

YTD. Öcükle böcük

2.  Alıntı Originally Posted by huso68 Yazıyı Oku
    Abooo Borsa tepe taklak hala düşüyor ama döndüklerinde bendeki hisse yi 2 katı fiyatına ancak alabilirler

YTD. Öcükle böcük
    'Öcükle böcük' ne olaki? Madem hissemizden ovunerek vahsedemiycez. Bari bu tip meraklarimizi giderelim

SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by javacialiusta Yazıyı Oku
    'Öcükle böcük' ne olaki? Madem hissemizden ovunerek vahsedemiycez. Bari bu tip meraklarimizi giderelim

"Öcük ile Böcük " BİR CİZGİ FİLİM (Mutfakta krıntı maceraları bir harika...(bana göre..)

4. Bir hareket var sanki böcük... Kırıntıyı nereye saklayalım görmesinler.. [emoji90]

YTD. Öcükle böcük

5.  Alıntı Originally Posted by huso68 Yazıyı Oku
    Bir hareket var sanki böcük... Kırıntıyı nereye saklayalım görmesinler.. [emoji90]

YTD. Öcükle böcük
    Ben hic heyecanlanmiyorum artik. Klasik hareketleri... bi kac gune doner yerine... sanki hic cikmiycakmis gibi geliyo bana artik..hep boyle bekliycekmisim gibi. Bi KUTPO bi bu...

6. GÜNAYDIN... HAYIRLI SABAHLAR... Her keze bol kazançlar...

YTD. Öcük ile böcük

7. Mutfakta kimse yok.. Tam zamanı böcük

YTD. Öcükle böcük

8. Ahh Öcük ile böcük ahh... mutfakta kuflenmis peynir gibi bekliyom. Ama benim askerlik bitmez. Top 10 mal KY listesinde ilk sirayi kimselere kaptirmadigimdan buralar benden sorulur. Bugun dagi atletimi de giydim.. bakalim

Sayfa 72/141 İlkİlk ... 2262707172737482122 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •