Sayfa 72/802 İlkİlk ... 2262707172737482122172572 ... SonSon
Arama sonucu : 6414 madde; 569 - 576 arası.

Konu: ACSEL - Acıselsan Acıpayam Selüloz Sanayi ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by bagbozumu Yazıyı Oku
    Sn. cinali bir yanlışınız olmasın ,

''Şirketimizin aktifinde bulunan, Denizli ili, Acıpayam ilçesi, Aşağı Mahallesi, 265 ada 8, 93 no.lu ve 157 ada 97 no.lu parsellerin sanayi alanına çevrilmesi ile ilgili hazırlatmış olduğumuz imar planı değişikliği, Denizli Büyükşehir Belediye Meclisinin 1148 sayılı kararı oybirliğiyle onaylanarak askıya alınmış olup 24.01.2019 (bugün) tarihi itibariyle askı süreci sonuçlanmıştır.

Bundan sonraki süreçte; Acıpayam Belediyesine yapılacak başvuru ve gerekli işlemlerin yerine getirilmesi sonrasında imar planı değişikliği süreci tamamlanacaktır.''

Şu anda da son olarak ilçe belediyesinde askı süreci sonlanmak üzere diye biliyorum.
    2 Ay kadar , itiraz süreci oluyor. Bu askı süreci içinde mi , yoksa askıdan sonra mı bilmiyorum. Bu durum da oldukça önemli. Askıdan indikten sonra itiraz süreci başlıyor ise , 24.03.2019 dan itibaren itiraz süresi de sona ermiş oluyor.

Alıntı Originally Posted by polster7334 Yazıyı Oku
    Geçen ay ortalarında yatırımcı ilişkilerinde olan kişi ile telefon ile görüştüğümde Denizli, Büyükşehir belediyesinde askıdan indiğini ve ilçe belediye geçtiğini söylemişti diye hatırlıyorum. Askıda itiraz geldimi diye sorduğumda hayır cevabını vermişti.Neden askıya çıkarken haber gönderdiniz, indiğinde göndermiyorsunuz dediğimde patronlara ileteceğini genel kurul çalışmaları olduğundan yogun olduklarını iletmişti.Ayrıca Mayıs sonu haziran başı gibide ilçe belediyede işin biteceğini söyledi diye hatırlıyorum.

Bu bilgiler benim konuşmadan hatırladıklarım ,isteyen yatırımcılar kendileride yatırımcı merkezini arayıp sorup bilgi alabilirler.Yanlış hatırladıklarım olabilir.Yatırımcıları yanlış bilgilendirmek istemem.Kesinlikle yatırım tavsiyesi olarak görülmesin.Arayıp sorularınızı sorun.
    Haklısınız Sn. polster7334 bana da Mayıs sonu Haziran başı gibi sonuçlanabileceğini ilettiler. Y.T.D.

3.  Alıntı Originally Posted by By Akıl Yazıyı Oku
    2 Ay kadar , itiraz süreci oluyor. Bu askı süreci içinde mi , yoksa askıdan sonra mı bilmiyorum. Bu durum da oldukça önemli. Askıdan indikten sonra itiraz süreci başlıyor ise , 24.03.2019 dan itibaren itiraz süresi de sona ermiş oluyor.
    Askıda süre bir aydır.

Şirketimizin aktifinde bulunan, Denizli ili, Acıpayam ilçesi, Aşağı Mahallesi, 265 ada 8, 93 no.lu ve 157 ada 97 no.lu parsellerin sanayi alanına çevrilmesi ile ilgili hazırlatmış olduğumuz imar planı değişikliği, Acıpayam Belediye Meclisi tarafından onaylanarak askıya alınmıştır, bir aylık askı süresi sonrasında imar planı değişikliği süreci tamamlanacaktır.

4. 11.03.2019 askıya çıktı haberi gönderdiler. İtiraz gelmedi dediğine göre; İlçe belediyededir.

Alıntı Originally Posted by By Akıl Yazıyı Oku
    Ben itiraz süresinin 1 ay ve askı süreci içerinde diye biliyorum. Büyükşehir de süreç bitti şimdi son olarak ilçe Belediyesi süreci bitmek üzere

6. Çok fazla detaya hakim olmadığım için soruyorum. Acıpayam'da şirket arazisinin sanayi alanına çevrilmesi niye bu kadar beklentiye sebep oluyor?

Arkadaşlar henüz onaylanmadı eminim
    Önceki onay 1000 lik imar planı değildi
    Binlik plan zaten acipayamdaki belediyede Şubat'ı martı çıktı eminim bu konuda

8. Hayırlısı olsun. Yatırımcılar, yani ortaklar Şirketteki yatırımcı ilişkilerini aralıklarla rahatsız etmemizde fayda var diye düşünüyorum.

Saygılarımla,

Sayfa 72/802 İlkİlk ... 2262707172737482122172572 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •