Sayfa 72/97 İlkİlk ... 2262707172737482 ... SonSon
Arama sonucu : 775 madde; 569 - 576 arası.

Konu: YKSLN - Yükselen Çelik A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by sevenhill Yazıyı Oku
    güncel..

arzumuz kısa vadede 4.80 lerden başlayan bu yükselen trendin üzerine atıp kalıcı olması..

güncel..

2.  Alıntı Originally Posted by sevenhill Yazıyı Oku
    güncel..

sayın sevenhill .elinize emeğinize sağlık.grafiğe göre tam sınırda kapattık.yarın önemli.başarılar ve hayırlı kazançlar.saygılarımla.

3.  Alıntı Originally Posted by sar Yazıyı Oku
    Bugünkü satış patron satışı değil. Şirketin daha önce fiyat istikrarı için geri alım fonundan geri aldığı hisseler satılmış. Satıştan elde edilen hasılat patronun cebine değil şirketin kasasına girmiş. Bu satıştan 6 milyon lira kadar kâr edilmiş. Bu rakam da şirket bilançosuna yansıyacak....

Şirketin kap’a gönderdiği resmi açıklamaya göre durum böyle....
    sayın sar.sizinle bu konuda aynı görüşteyim.biz yatırmcılar hisselerimizin değer kazanmasını isteriz.düşünce para kaybediyoruz.canımız yanıyor ,doğal olarak öfkeleniyoruz.bence soğukkanlı davranmak lazım diye düşünüyorum.öncelikle bu satılan paylar halka arzdan sonra fiyat destekleme alımları.halka arz fiyatının altında alındı.fiyatı düşen bir hissede şirketin malına sahip çıkıp destekleme alımı yapması her zaman yatırmcıları rahatlatan bir durumdur.burada panikleyecek bir durum olmadığı kanaatindeyim.kişisel bir satış değil.patronun cebine girmiyor.şirketin kasasına giriyor.6 milyon tl şirket karına(2021)ekleniyor.patronların gizlice habersizce şahsi mallarını satarak haksız kazanç elde ettikleri pek çok örnek mevcuttur.tespit edilen ve verilen cezalar ortadadır.yksln'de böyle bir hadise yoktur.herşey 07.08.2020 ve14.11.2020 tarihlerinde şirket tarafından paylaşılmiştır.halka arz fiyatının altında fiyat istikrarı sağlamak için alınan bu payların ilerki dönemlerde satılacağı'da belirtilmiştir.her şey şeffafca açıklanmış ve paylaşılmiştır.bir küçük yatırımcı olarak 9 aydır yatay giden ciddi pirim yapmamiş senedin harekete başlayıp ,tavandan satış yemesi tabiki benide rahatsız etmekle birlikte karamsar değilim.sonuçta yeni mal çıkışı yok .piyasadan toplanan mallar kar yaparak verildi ve yeni bir satış olmayacağıda belirtildi.şirket kasasına kar olarak girdi.bence şirketin potansiyeline odaklanmalıyız.gelecekte hisselerimiz inebilirde,çıkabilirde.şahsi kanaatim ben şirket yönetiminin ve patronunun gizli kapaklı davranmadıkları,herşeyi açıkça paylaştıkları için takdir edilmesi gerektiğini düşünüyorum.bir küçük yatırımcı olarak şirkete ve yönetime olan güvenim arttı bu nedenle orta vadeli aldığım yksln hisse senedini uzun vadeli tutmaya ve yatırım tutarımı artırmaya(bir küçük yatırımcı olarak) karar verdim.size ve formdaki yatırımcı arkadaşlara başarılar ve hayırlı kazançlar.saygılarımla

4.  Alıntı Originally Posted by Andrei28 Yazıyı Oku
    Yıl sonu 320Milyon ciro hedefi var. Beklenti gerçekleşirse primleneceğini düşünüyorum. Yönetime de güveniyorum.
    Herkese bol kazançlar.
    sayın Andrei28 .aynen söylediklerinize katılıyorum.başarılar ve hayırlı kazançlar.saygılarımla.

5.  Alıntı Originally Posted by sar Yazıyı Oku
    Bugünkü satış patron satışı değil. Şirketin daha önce fiyat istikrarı için geri alım fonundan geri aldığı hisseler satılmış. Satıştan elde edilen hasılat patronun cebine değil şirketin kasasına girmiş. Bu satıştan 6 milyon lira kadar kâr edilmiş. Bu rakam da şirket bilançosuna yansıyacak....

Şirketin kap’a gönderdiği resmi açıklamaya göre durum böyle....
    Her ne kadar hisse satışı yönetim için mantıklı görünse de (bence de mantıklı) kanımca bunun şekli yanlış olmuştur.
    Tavan fiyata emirleri yazarsın isteyen gelir tavan fiyattan hisseleri alır.
    Ancak hisse tavan olmuşken, tavanda 2Milyon alıcı beklerken bu alıcılara tek kalemde mal satarsan panikle herkes çil yavrusu gibi dağılır ve tepki çekersin.
    Yönetime olan güven sarsılır. Barış bey, hissenin fiyatlanmasını istemiyor sanırım.

6.  Alıntı Originally Posted by Andrei28 Yazıyı Oku
    Küçük patron yine açıklama gönderdi.
    Sanırım bütün sosyal mecrayı takip ediyor ve gelen eleştirilere binayen hemen cevap yapıştırıyor.
    Sayın başkan, halka açık bir şirketin CEO su olmak zor iştir, ancak her gelen eleştiriye de cevap veremessiniz vermemelisiniz.
    Siz işinize bakın, güzel bilanço gönderin verdiğiniz sözleri yerine getirin yeter.
    Piyasa zaten sizi inanılmaz yerlere götürür rahat olun.
    Patron aynı şekilde devam ediyor.

7. şirket yetkilisi 04.05.2021 tarihinde Blumberg kanalında epeyce şirketi anlatmış, şöyle iyi böyle ,güzel teklifler geldi reddettik felan

05.05.2021 tarihinde hisseler tavan olmuş, Aynı gün akşamı KAP atıp , alttan eskiden aldığımız payları sattık demişler

normalde şirketler alıyo geri satıyo, bazen patronlar ortaklar satıyor, hiç bi sıkıntı yok

burda ki sıkıntı, TV ye açıklama yapıp ertesi gün satmaları
    Tv lere çıkılmasa normal bi durum olurdu

Twıtırdan hisse pazarlayanlara SPK 5 gün içinde sattın diye ceza veriyo hep
    burda da şirkete diyebilir, tv ye çıkıp 5 gün sonra satsaydın mesela gibisinden

orge de olmuştu, Patron, Blumberg e konuşmuştu, Japonya vs bi şeyler dedi, hisseler tavan oldu
    ertesi gün KAP geldi, geri aldığımız payları sattık diye

madur olan varsa, SPK ya bildirin. SPK inceleme başlatıyor. Sonuç çıkar mı bilemem.

SPK
    Merkez:
    Telefon : +90 (312) 292 90 90
    Faks : +90 (312) 292 90 00
    Adres : Mustafa Kemal Mahallesi, Dumlupınar Bulvarı (Eskişehir Yolu) No:156
    06530 Çankaya / ANKARA
    KEP Adresi : spk@hs01.kep.tr

stanbul Temsilciliği:
    Telefon : +90 (212) 334 55 00
    Faks : +90 (212) 334 56 00
    Adres : Harbiye Mah. Asker Ocağı Cad. No:6 Süzer Plaza
    34367 Şişli / İSTANBUL

Fax çekebilirsiniz, şikayet dilekçesi ile

ya da E devlet , CİMER den şikayet edebilirsiniz

asla yatırım tavsiyesi olamaz

8. güncel..

yapılış tarzı bana pek masumane gelmedi.. bir kısmını vermiştim, bugün yerine koyduk.. inş. bunun da altına gitmez..

benzerini bntaş ta da yaşamıştım.. al sat yapabilen de kazanıyor bu çakallar kazanırken..

Sayfa 72/97 İlkİlk ... 2262707172737482 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •