Gözümüz aydýn, gap de kapanmýþ![]()
Gözümüz aydýn, gap de kapanmýþ![]()
Nezlinde rusya ve turkiye savasina istinaden, aslinda trump, cabuk cikin suriyeden diye tutturdugu vakitte, satir arasi turkiyede nukleer silah var falan getirdigi twitini acip bakmani oneririm. Bu ne perhiz lahana diyecegin twitten sonra 1 kac gun icinde borsalarimiz costu... amerika aslinda benim degerlendirmeme gore rusyaya sopa gosterdi...
Turkiye ile rusya asla savas olmaz kanisindayim.
Kardeþler gerginlik kimseye yaramaz hepimize giren girmiþ... Birbirimizi üzererek bir sonuç alamayýz... Dilerim rabbimden cümlemizi bu pislikten en kýsa zamanda kazançla ayrýlmayý nasip etsin...
Buraya gelip giden spek in çanak yalayýcýlarýnýnda gazýna gelmeyelim....
Kalýn saðlýcakla.... [emoji4]
RNE-L01 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
evet sýkýntý stres yapmayýn lütfen özellikle birbirimizi kýracak cümleler den kaçýnalým bizler ülke olarakta bu kan emici grupta da ne badireler atlattýk bunu da atlatacaðýz inþallah.fiyat iner çýkar hepimizin caný saðolsun.
ben inanýyorum kýsa sürede hakimiyet saðlanmasý gereken yerlerde baþarýya ulaþacaðýz ve ortam sakinleþecektir.þu an saha da olan tüm birliklerimize Rabbim yardým etsin muzaffer kýlsýn.þehitlerimizin þehadetlerini kabul buyursun ailelerine ve tüm ülkemize sabýr versin.
Amin amin amin Allah razý olsun ortak.
Endex de toparlar , para da kazanýlýr, hisseler geri yerine de gelir hatta geçer ...
Ama giden canlar geri gelmez ...Allahým memleketimizi korusun inþallah
Þehitlerimizin mekaný cennet olsun inþallah...
Ýnþallah daha fazla kayýp yaþamadan bu süreç biter ...
Yer Ýmleri