Sayfa 72/106 İlkİlk ... 2262707172737482 ... SonSon
Arama sonucu : 847 madde; 569 - 576 arası.

Konu: Viop LXVI

Alıntı Originally Posted by TEK Yazıyı Oku
    Abi, gülmeyin ama. BİST 100'de 10 bin 200 stopla şöyle çizgiler çektim şaşı gözlerimle: https://invst.ly/1bh1zc
    yaff neye gülelim
    oralar en acemi tenknükçülerin grafikislerinde bile var zaten

oraları oldu bil.. 1,5'uğun üstünde kaça gider ona kafa yor

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    9800 (kırmızı diktörtgendeki çızgılar ) geçildiği için... zorunlu hedef 12100 (üst kırmızı ) oldu

12100'e gidememesi GEVŞEKLİK belirtisidir ve ceza kesilebilir

gevşeklik derken, bugünden sonra yukarıya götüremeyenlerin gevşekliği değil... 1 ay önceden kaadı 9300'den 10300'e getirenlerin gevşekliğini kastediyorum.. halk arasında buna aslında gevşeklik değilde, yavuşaklık denir

şahsi düşüncem: (realite bu olmamasına rağmen ) bu 12000, borsa kurtarma operasyonu için faizi 350 pivan indirip, not artıracaklardır
    şimdi tv'lerde şunları duymaya başlayacaksınız
    (hepsi aysun karaytuğ ağzıyla konuşur )

''biz yıl sonu için 14000 ile çalışıyoruz...'' bist yıl sonu hedefimiz 14.000 demezler, çalışıyoruz derler

öyle daha bi havalı oluyor

çıkmadık candan ümit kesilmez ama elimizde 1 ama sadece 1 kozumuz kaldı

oda secbul dayunun 90.000 kazımı... hala o grafikte ısrar ediyor

su kaynatan kazım'da motor komplo iner mi ? inerse oraya kadar inermi... yaşayıp göreceyiz

2. Bugün Bozkurt reisim hünkârım tepeyi çizdi gitti. Bir baktım top çizgiyi geçmiş diğer çizgilere koşuyor. Son çizgiye geldi top çizgiyi geçti mi geçmedi mi göremedim niye Bozkurt reisim hünkârım atlamış görüntü flu. Çizgiyi geçen Bozkurt reisim mi top mu belli değil

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    yaff neye gülelim
    oralar en acemi tenknükçülerin grafikislerinde bile var zaten

oraları oldu bil.. 1,5'uğun üstünde kaça gider ona kafa yor
    Abi, bir de şöyle bir benzerlik kurmuştum önceki hareketleriyle BİST 100'ün. Merdiven yapa yapa yükseliyor, bilmem yine merdiven yapar mı: https://invst.ly/1bh2ze

4. Dadaloğlum bir gün gavga kurulur öter tüfenk davlumbazlar vurulur....

Nice goç yiğitler yere serilir....

Ölen ölür, kalan sağlar bizimdir...

5.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Deutsche Bank, 1 Ağustos haftasında piyasaları sarsabilecek 3 kritik riske karşı uyardı

Deutsche Bank, Ağustos ayının başında piyasaları yeniden resesyon korkularıyla karşı karşıya bırakabilecek önemli riskler konusunda uyarıda bulundu. Banka, 1 Ağustos tarihi civarında üç önemli gelişmenin çakışmasının, geçen yılın aynı döneminde yaşanan sert dalgalanmalara benzer şekilde, piyasada ciddi çalkantılara yol açabileceğine dikkat çekti.

Geçen yılın Temmuz sonu ve Ağustos başı, 2024'ün en ciddi piyasa türbülanslarından birine sahne olmuştu. Deutsche Bank, bu yılın aynı haftasının da benzer riskleri barındırdığını belirtiyor.

1. Gümrük Tarifesi Süresi Doluyor

İlk risk, 1 Ağustos'ta sona erecek olan yeni ABD gümrük tarifeleri için belirlenen son tarih. Bankaya göre piyasa bu konuda oldukça kayıtsız görünüyor ve yüksek tarifeler ihtimali fiyatlara henüz yansımış değil. Ancak son dakikada sert bir politika değişikliği olursa, bu yatırımcıları hazırlıksız yakalayabilir ve dalgalanmayı artırabilir.

2. ABD İstihdam Verisi Piyasalarda Gerilim Yaratabilir

İkinci önemli risk ise yine 1 Ağustos'ta açıklanacak olan ABD tarım dışı istihdam verisi. Deutsche Bank, beklentilerin biraz altında gelebilecek bir verinin bile, hassas piyasa koşullarında büyük fiyat hareketlerine yol açabileceğini vurguladı. Banka, "Geçen yıl küçük bir sürprizin bile satışları tetiklediğini gördük. Bu yıl da benzeri yaşanabilir," dedi.

3. Uzun Vadeli Tahvil Getirileri

Üçüncü risk faktörü ise halihazırda yüksek seviyelerde bulunan uzun vadeli ABD tahvil getirileri. Banka, bu seviyelerin üzerinde yaşanacak küçük bir artışın bile ABD'nin mali sürdürülebilirliği konusundaki kaygıları yeniden gündeme taşıyabileceğini belirtiyor. Bu da yatırımcı güvenini sarsabilir.

Resesyon Endişeleri Yeniden Gündeme Gelebilir

Deutsche Bank, eğer hem tarifeler yükselirse hem de istihdam verisi beklentilerin altında kalırsa, piyasa anlatısının hızla olumsuz bir yöne kayabileceği uyarısında bulunuyor. Zaten kırılgan olan yatırımcı duyarlılığı, politika belirsizliği ve zayıf ekonomik verilerin birleşimiyle yeni bir stres dalgasına neden olabilir.
    Meali: döşe lönkü könkleri, cordlucak mazut arayışına çıhdı

6. memedabi nerde? la dayı memedabi yohuken ne cördu. karton üstünde yatarsıngız dayı. yaprakla örteniz. nabıoz dayu nabıonuz

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bugün Bozkurt reisim hünkârım tepeyi çizdi gitti. Bir baktım top çizgiyi geçmiş diğer çizgilere koşuyor. Son çizgiye geldi top çizgiyi geçti mi geçmedi mi göremedim niye Bozkurt reisim hünkârım atlamış görüntü flu. Çizgiyi geçen Bozkurt reisim mi top mu belli değil
    Abi, en son boşuna cereyan gitmesin diye dükkânı kapatmıştı. Ben kendisinin yerinde olsam tek kişilik komedi yaparım, ne işim var borsayla.

8.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    daha demokratik isim önerim var, Kürtiye Birleşik Devletleri, biraz onlardan biraz bizden tam United olsun..
    Bunda bizden bir şey yok ki Realities.
    Kürt yurdu anlamına gelir önerin.

Sayfa 72/106 İlkİlk ... 2262707172737482 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •