Merhaba, geçen hafta siz ve toprakserdar, teb marifetliyi kapat -aç yaparak güncellendiğini ısrarla yazmışsınız. Benim yeğen de size uyarak işlem yapmış. 13 olan faiz oranı işlemden sonra 14 yerine 11,75 devam faizine düşmüş. Müşteri temsilcisi, genel müdürlük derken zorla 13 olarak tekrar alabilmiş.
Belki iyiniyetle yazıyorsunuz ama, lütfen yapmayınız. İnsanlar zarara uğruyor. Sinir- stres de cabası. kesin olarak kendiniz test etmediğiniz bir şeyi yazmayınız. Misal bugün ben 14 olan kiraz hesabı ; müşteri temsilcisine rica ederek 15 yaptırdım ama özel şartlarını yerine getirdim. Şartı en az 5 bin liralık fcv fon almamdı. Aldım fonu. Onlarda oranı 15 yaptılar. Yani görüşerek hallettik.
ben % 13 olarak başladığım teb marifetli hoşgeldin hesabını 02 Kasım 2020 tarihinde kapatıp yeniden açtım.
ve % 14 hoşgeldin oranını aldım.
ve hala % 14 ile devam ediyorum.
burada yazmamın sebebi tekrar kapatıp açan ve % 15.50 oranı alan var mı onu teyit etmek çalışıyorum.
kimseyi yanıltmak yada yanlış bir yola sevk etmek için bir nedenimde yoktur.
faraziye de konuşmadım.
Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.
Tebin sitesinde bostaki para 2500 3500 5000 7500 yaziyor .cebteteb marifetli aratarak bakinca tüm paralara 2500 çıkıyor hangisi dogru ?
Şunu netleştirelim bende geçen hafta öğrendim bu durumun değiştiğini..
İlk defa hoşgeldin faizi alıyorsanız aç kapa yöntemi ile güncelleme oluyor, 2. defa mt yada otomatik yoldan hoşgeldin tanımlanan varsa aç kapa yöntemi işe yaramıyor yada sonradan oran düşüyor bu ayrıma dikkat edelim.
Burgan 14,25 günlükte aktif kış uykusunda.
Paylaşımlarım Yatırım Tavsiyesi Değildir
aç kapa her zaman müspet sonuç vermiyor, benimki 13 idi, 12'ye gerilemişti. sonra da nkolay a göndermiştim.
mt de cevap vermedi,
Yer İmleri